Κι ο Όθωνας όμως (πιο σωστά Όττο ε, τι ασεβείς εξελληνισμοί είναι τούτοι!) ανδρείκελο ήταν.
Printable View
Κι ο Όθωνας όμως (πιο σωστά Όττο ε, τι ασεβείς εξελληνισμοί είναι τούτοι!) ανδρείκελο ήταν.
Ειχε βγει μια βρωμα οτι η γυναικα του γαμιοτανε
ναι αλλά ο Otto σε έκανε πρώτο μάγκα στην Ευρώπη
Όθων Ρεχάγγελος.
καλά ο καποδίστριας ήταν από τους πιο στυγνούς δικτάτορες και μου λες τώρα το τυπικό ότι δήθεν εκλέχτηκε και δεν ήταν εγκάθετος, όπως και ο Καραμαλής στη μεταπολίτευση.Quote:
Originally Posted by katwrimos
Διάβασε και λίγο ντοκουμέντα της εποχής να δεις (από Κ. Σιμόπουλο, Ομάδα ενάτια στη Λήθη, κλπ) και θα καταλάβεις γιατί πολλοί αγωνιστές ξαναγύρισαν στα τουρκοκρατούμενα εδάφη ως φυγάδες
Ρε αρχισουργελο καντιρου, ρε κλοουν της οικολογικης κοινοτητας, μαζεψου μαλακα εισαι και καποιας ηλικιας. Ρε κλοουν, ο ανθρωπος πηρε μια χωρα μπουρδελο. Το καφενειο των Βαλκανιων. Τι περιμενες να ειναι; Παμε κοριτσια αντρες; Ον τοπικ, και οι ξενοι μας τον εφεραν, και γαμω τις δουλειες εκανε και τον φαγανε οι κοτζαμπασηδες (και ουχι οι αναρχικοι που ποσταρε ο αλλος πριν) και γιναμε μπουρδελο μετα το θανατο του.Quote:
Originally Posted by Candiru
διάβασε και λίγο μη μέηνστρημ ιστορία, έστω τον πιο λάιτ Τάσο Βουρνά, δεν έχω και χρόνο για παράθεση αποσπασμάτων, τα ξέρω μόνο σε έντυπη μορφή.
Διαφωνεις φιλαρακο οτι επι Καποδιστρια υπηρχε περισσοτερο πρασινο και δασικες εκτασεις στην Ελλαδα απο οτι στις μετεπειταα κυβερνησεις;
το παρέλαβε από τους Οθωμανούς πριν το παραδώσει στην άκρατη αστικού τύπου ανοικοδόμηση :P
Την αστικοποιηση την εκανε ο Οθωνας, ο οποιος επισης ηταν γαματος.
Η φαση αρχισε το 1843
(Δεν ηταν πλακα το επιχειρημα για τα δαση και τον Καποδιστρια, το ατομο ειχε την πρωτευουσα στο Ναυπλιο και ηταν δηλωμενος οπαδος της αποκεντρωσης).
ωπ μαλακια ειπα οντως, εναν αλλον φαγανε αναρχικοι, στη σαλονικα.
αν εννοείς τον δολοφόνο του Γεώργιου του Α, ήταν ένας μισοκαθυστερημένος, πιθανόν αναρχικών ιδεών που όμως πιστεύεται ότι ήταν βαλτός από την γυναίκα του γεώργιου ΣοφίαQuote:
Originally Posted by Ace
Πάλι λάμπει η ασχετοσύνη της ιστορίας.
ναι για την εκκλησία ο καποδίστριας είναι σχεδόν άγιος
Βρε τον στυγνό δικτάτορα, πες μου έτσι.