Powerviolence.
Printable View
Powerviolence.
Λοιπόν έριξα μια ματιά στο wiki και είδα οτι υπάρχει όντως τέτοιος όρος όπου συγκαταλέγονται (σύμφωνα με το wiki) κάτι κραστάδες και χαρκόροπάνκηδες. Λοιπόν πιστεύω οτι οι locust είναι σαφώς πιο μακροστρουκτουραλιστές απο το μεσοστρουκτουραλιστικό αντικαπιταλιστικό κραστ των capitalist casualties. Οπότε noise. Και δεν είμαι και με τις ταμπέλες ε.
Ντροπ ντεντ, χάρντκορ πάνκ και μόσινγκ αιδοία! :pink:
Δεν ξέρεις πολλά πράγματα για όλα όσα τρέχεις να σχολιάσεις στην διακαή ανάγκη σου να γίνεις αρεστός, δυσάρεστος ή αστείος. Δεν πειράζει φυσικά, εδώ είμαστε για να μας λες τι δεν ξέρεις, χωρίς αστεία. Σύντομα θα τα πούμε και αλλιώς να δω αν είσαι αστείος και τότε.Quote:
Originally Posted by ikonoklast
Αλλά on topic οι Locust είναι αρκετά κοντά στο Powerviolence και γενικά αυτό το 'noise rock' πράγμα δεν το κατάλαβα ποτέ πολύ οποτε ίσως κάνω λάθος. Στο μυαλό μου έρχονται Unsane και Jesus Lizard και τέτοια. Δεν έχουν οι Locust σχέση γενικά, αλλά από την άλλη δεν είναι και grindcore.
Είναι αλή8εια οτι δεν είμαι δομιστής, ανήκω σε άλλο ρεύμα!! Ωστόσο υπήρξα ολοκληρωτικά σοβαρός στον διαχωρισμό των δύο δομικών απόψεων, δεν καταλαβαίνω προς τι η τόσο αναίτια επί8εση στο άτομο μου και προς τι οι απειλές! Αυτό το "8α τα πούμε και αλλιώς" με ταλανίζει, μήπως είσαι μαχαιροβγάλτης;;;Quote:
Originally Posted by Helm
Στο πραγματικά on topic του πράγματος, δεν με ενδιαφέρει πως λέγονται οι locust. Το noise rock "ακαδημαϊκά" (δημοσιογραφικά δηλαδή και εντελώς συγκυριακά) νομίζω πως έχει να κάνει με αυτό που περιέγραψε ο μαρίλλιος, sonic youth και έπειτα melt banana, boredoms κλπ. Μπορεί να κάνω και λά8ος. Αλλά λά8ος ως προς ποιόν, λολ;
Από την άλλη εγώ γιατί είχα την εντύπωση ότι το power violence είχε έρθει για να περιγράψει παλικάρια τύπου Converter; Γαμημένες ταμπέλες έχει μολύνει την μουσική μας.
Δε το ξαναγυρναμε στο jawbreaker λεω γω?
Μήπως εννοείς power electronics;Quote:
Originally Posted by Kveldssanger
Χμου, ναι παιζει πολύ πιθανόν, αλλά μ' αυτά τα power violence, power metal, power ranges, he man κλπ δυσκολεύεσαι να τα ακολουθήσεις.Quote:
Originally Posted by ikonoklast
Α, ναι; Σε τι διαφέρεις απο ένα στρουκτουραλιστή;;
ρε φιλος μη με μπλεκεις μ' αυτα τα ιντελεκτσουαλ τα δικα σας, εγω ενας χαζος μπλακμεταλλάς είμαι.
Τότε ας αγαπη8ούμε!
kai perimenwwwww.... perimenwwwwwwwwwww....Quote:
Originally Posted by kontan
χαχαχ. αμα σου πω οτι κ εμείς περιμένουμε τους Enemies να τελειώσουν τις ηχογραφήσεις, θα το πιστέψεις? :P Μέχρι τέλος φλεβάρη-αρχές μάρτη ελπίζω να τα έχουμε στα χέρια μας :)
Hey!Tonal λέγονται κ μόλις τους βρήκα κ ψάχνω κυκλοφορίες τους. επειδή όμως η νύστα νικάει ζητώ τη βοήθειά σας.
http://www.myspace.com/heytonal
αρκετά φεύγα είναι τα παιδιά. σα να παίζουν 2 άλμπουμς ταυτόχρονα. εστω μπασο-τύμπανα απο το ενα αλμπουμ κ ολα τα υπόλοιπα απο το άλλο. είναι πάντως πιο συγκροτημένο απότι φαίνεται.
τσιρς
ΥΓ: μαρούλιον στη φιλάω την επόμενη που θα ανηφορίσουμε. κανονίσε :P