αυτο το σ/κ μπορω μονο το σαββατο κυριακη ειμαι στρατοπεδο(λολ)
προφανως ειμαι μεσα και ας τολμησει κανεις να ερθει κατω απο τη μπασκετα :touched: οσοι με εχουν δει να παιζω ξερουν :touched:
Printable View
αυτο το σ/κ μπορω μονο το σαββατο κυριακη ειμαι στρατοπεδο(λολ)
προφανως ειμαι μεσα και ας τολμησει κανεις να ερθει κατω απο τη μπασκετα :touched: οσοι με εχουν δει να παιζω ξερουν :touched:
Καποιοι γιορταζουν οποτε και τοτε αν θελετε μιλαμε για μεσημερακι ή ΝΩΡΙΣ απογευμα..αλλιως παρασκευη ή κυριακη
Να έρθουν να τους ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ. :P
Λέω κατά τις 7 γιατί λογικά σε ανοιχτό θα παίξουμε και θα έχει ήλιο.
Γιατι, θα βγαλεις τη Νταιανα για ποτακι?
οχι η νταιανα δεν ειναι για σχεση και ειναι μονο για μετα
εγω παντως μπορω και 21 σαββατο αλλα ας το κανουμε 6 μωρε μην ειμαι με την ψυχη στο στομα
Ωραία.
Λέω να το πάμε για 4x4 ή αν μαζευτούμε παραπάνω κάνουμε 3 τετράδες και το πάμε πχ στις 2 νίκες. Ή απλά παίζουμε μέχρι να βαρεθούμε. Στα 21 και βγαίνουμε τρίποντο και τα κλασικά.
:( :( :(
Jack, είσαι τραγί (= αγριοκάτσικο = δυνατός παίκτης χωρίς ιδιαίτερη τεχνική); :D
σαββατοκύριακο 21/22 είμαι εκτός
μπορώ μόνο αυτό το σάββατο δυστυχώς
αυτο το σαββατο εμενα με βολευει ακομα περισσοτερο παντως
Ra ναι μπασκετ αντεχω να φαω απειρο ξυλο κατω απο τη ρακετα και μαζευω απειρα ριμπαουντ κλπ κλπ.. :P :P και μπαλα μια απο τα ιδια απλα τρεχω γρηγορα :P
Να δούμε πόσοι ακόμα θα ψηθούν μέχρι αύριο πχ και οριστικοποιούμε ποιό σάββατο από τα δύο.
σαββατο για νωρις ειμαι και καπου να βολευει αν γινεται :P δλδ κατι τυπου αγιος κοσμας θα ηταν πολυ βολικο !