Πω, δεν ξέρω αν φταίει ότι έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που είδαμε Californication, αλλά η 3η season μέχρι στιγμής τα σπάει.
Printable View
Πω, δεν ξέρω αν φταίει ότι έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που είδαμε Californication, αλλά η 3η season μέχρι στιγμής τα σπάει.
Στο μεταξύ, πόσο ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΧΩΝΕΙ η Cathleen Turner; :lol:
Το βαρέθηκα ρε γμτ.
Εννοείται αυτό, και γι'αυτό λογικά είναι αρκετά χλωμό να κρατήσει μια γυναίκα τηλεθεάτρια.
Κάτι αντίστοιχο με το Sex & the City και τους άντρες πχ, ενδιαφέρον και επιδραστικό, δε λέω, αλλά εγώ ποτέ δε μπόρεσα να δω πάνω από 10 συνεχόμενα λεπτά :razz:
Πάντως, κατ'εμέ μια χαρά έχει ξεκινήσει και ο 3ος κύκλος. Ο 1ος ήταν αναγνωριστικός, ο 2ος είχε Ashby και ρογκεντρόλ, ο 3ος έχει τον Hank καθηγητή, μέσα στο στόμα του λύκου δλδ. Και όπως είπαμε, η Turner είναι μεγάλη έκπληξη.
Ναι, είναι μεγάλη μορφή ο χαρακτήρας της. Πραγματικά επικές ατάκες.
Επίσης, έχω την εντύπωση πως έχουν δέσει και άλλο οι "παλιοί" και είναι λίιιιγο καλύτερο σαν ηθοποιία (που ήταν ήδη καλή ε) και πετάνε τις ατάκες μεταξύ τους με πιο φυσικό τρόπο.
Αφού και αυτός γουστάρει, τι λες μωρέ;
ο χανκ είναι ο ωραιότερος τύπος που έχει υπάρξει στην ιστορία του σύμπαντος και της ανθρώπινης ύπαρξης, και επίσης το καλιφορνικέησον είναι η μεγαλύτερη μούφα στην ιστορία του κόσμου, δηλαδή αυτά που γίνονται στη σειρά δε γίνονται ούτε καν στο λος άντζελες, ούτε καν στις ταινίες, ούτε καν στην αντρική φαντασία. Φανταστικό.
:rofl:Quote:
Originally Posted by Hank
Bunny, υπό ΠΟΛΥ διαφορετικές συνθήκες, we might put that to the test. Ευτυχώς ή δυστυχώς, όχι τώρα :razz:
Δεν είναι θέμα άντρας-γυναίκα, αλλιώς δε θα έβλεπα με ευχαρίστηση τις δύο πρώτες σεζόν. Είναι ότι οκ, ο τύπος είναι ο γαμάω, έχει πάρει το μισό ΛΑ, τον γουστάρουν όλες, τα έχει σκατώσει με την πρώην γυναίκα, τα σκατώνει με την κόρη, είναι one-hit wonder στη δουλειά. Παρακάτω;
Πέρασαν διάφοροι ωραίοι δευτερεύοντες χαρακτήρες, αλλά το στόριλάιν με την Αγγλίδα καθηγήτρια είναι λίγο λέιμ μέχρι τώρα. Ο φαλάκρας είναι ο πιο ενδιαφέρων χαρακτήρας για μένα. Βλέπω τον Ντουκόβνι και σκέφτομαι να σκάσει κανένας εξωγήινος γκεστ σταρ μήπως στρώσει λίγο το πράγμα. Βαρεμάρα.
:lol:Quote:
Βλέπω τον Ντουκόβνι και σκέφτομαι να σκάσει κανένας εξωγήινος γκεστ σταρ
Δεκτό και λογικό να υπάρχουν εξαιρέσεις, η γυναίκα μου πάντως δεν το αντέχει γιατί είναι σεξιστικό και σε στιγμές χυδαίο και υποτιμητικό στις γυναίκες :razz:
Για το άλλο που λέει η Kuolema, δεν έχει άδικο, αλλά παίζει και το τι ζητάς από μια σειρά. Δεν ξέρω κατά πόσο (χρειάζεται να) έχει έναν μεγάλο τελικό προορισμό ο Hank, για μένα εδώ το ταξίδι είναι που έχει σημασία κλπ κλπ.
Parasight, ναι, imjussayin, ξέρω ότι περιμένουμε την απόλυτη απόδειξη του ανδρισμού σου στον κόσμο κιέτσι.
Πάντως, εγώ είχα ξενερώσει στο τέλος της πρώτης S, αλλά ο σκοπός της σειράς πιστεύω είναι φανερός, και είναι να τα ξαναβρεί με την πρώην γυναίκα του. Εξ' ου και το Yom Kippur wish thang που πέταξε στον Charlie στο τελευταίο επεισόδιο (Next year, in Jerusalem).