ωω, είσαι αληθινό πανκ.Quote:
Originally Posted by hcpunksonacid
...
Printable View
ωω, είσαι αληθινό πανκ.Quote:
Originally Posted by hcpunksonacid
...
οι "ουρακοτάνγκοι" που θεωρούν τον H. καθυστερημένο και βλάκα αφξάνονται με εκθετικούς ρυθμούς. Ζήτω οι ουρακοτάνγκοι. Ουγκ ουγκ.
θιχτηκε η ποστ γκομενα του
...
ο h.cpunksonacid. Αλλά πιο πολύ πανκ παρά ποστ γκομενάκι μου φαίνεται.
τέσπα, ζήτω ο πάοκ, ζήτω οι λουρίδες, ζήτω το ζελέ, ζήτω οι νεκροί φασίστες, ζήτω τα κυνήγια, ζήτω η σαλόνικα, ζήτω το ιντερνετικό πανκ(γραφείου)!!
Kai egw psufisa H. akolou8ontas to genikotero reuma. Elpizw na mhn apotelei parabiash tou katastatikou auto.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
α)δεν βαζω ζελε,μονο σαπουνι.και το μαλλι παιζει να ειναι αλουστο καμια 6 βδομαδες για να στεκεται ορθιο χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια.
β)ποιος σου ειπε ρε πουτανοσπερμα οτι δουλευω σε γραφειο?ειναι δυνατον ρε φλωρακο?τραβα γαμησου εσυ και ολοι οι γυαλακιδες ουρακοτανγκοι και η πουστοκουλτουρα σας.τουλαχιστον εγω δεν ψηφιζω συριζα.
γ)στα υπολοιπα τα βρηκαμε κωλομπα.
οταν θιγεται ενα τσουτσεκι απο εσας να απανταει ο ιδιος,και ουχι τα τσιρακια του.
εντιτ Η. κανω φιλοτιμες προσπαθειες μηπως και σε κοντραρω αλλα ρε μαλακα λες και εχεις το μελι-ολοι σε εσενα πανε....
τον υπολογιστή σου, ρε πάνκη, που τον ακουμπάς? Πάνω σε πρωκτόλιθο? Ή σε κάνα παρακμιακό παγκάκι σε στενό στη Ναυαρίνου? Χαχάχχαχ, ιντερνετικό πανκ attitude έχουμε φάει όλοι με το κουτάλι. Χέσε μας τώρα, άντε να βάλεις σαπούνι στη μοϊκάνα σου, φόρα κάνα dickies παντελόνι και αντέδρασε έτσι στα βίαια χτυπήματα της αστικής εξουσίας. Σπυριάρη.
ντου και ξυλο...
(Η. ψηφισα παντως..)
ο η/υ ακουμπαει στην πλατη της μανουλας σου.ελπιζω να σου λυθηκε καθε απορια.
ιντερνετικο πανκ?μαλακα πες και αλλα τετοια να λιωνω στα γελια.βλακαμα ΟΥΤΕ ΚΑΝ ξερεις περι πανκ και την πανκ κουλτουρα.και φυσικα δεν ξερεις εμενα και ουτε υπηρχε περιπτωση ποτε να με γνωρισεις γιατι με ψωνισμενα φλωρακια δεν εχω παρε-δωσε.
οποτε βγαλε τον σκασμο σκατοχιππη.
το σπυριαρη παει σε αλλους.σε αυτους που σε διορισαν δικηγορο.
εντιτ:τα περισσοτερα μου ρουχα ειναι second hand η αυτοσχεδια οπως μπλουζες.αντε καπιταλοσκυλο,πολεμα εσυ με τα λεφτα του μπαμπα το συστημα και παιξτο επαναστατης(θεωρητικος παντα,δεν λερωνουμε τα χερια μας...)
μου την είπες, σταματάω.
Βγάλτε ρε τον mastodontoideapleiokainus από κει μέσα! Ημαρτον.
Φυσικά και με ψήφισα. Σε άλλα νέα mathcore βλακάκο εδώ ξεθάψατε και το τελευταίο fake σας να ψηφίσει (εκτός αν ο best thread ever και ο Acid Bath είχαν να μπουν 2 χρόνια και ξαφνικά τους κάβλωσε). Σε άλλα νέα, εκτός από ουρακοτάνγκους (των οποίων τη συμπαράσταση για τη νίκη είναι η αλήθεια δεν την περίμενα), συνετάχθησαν ιδεολογικά μαζί σας οι χρήστες, Blindgeo, Dark Dominion και Rbnikos. Στο δια ταύτα, περιμένω εντολή των admins για να συγκροτήσω κυβέρνηση, η οποία θα εκφράζει το λαϊκό αίσθημα και την κοινωνική σύσσωμη βοή για αλλαγή. Ευχαριστώ όλους.
Nαι,ειναι ενα πολλ 2 ταχυτητων
εμενα δε μ'ενοχλει ο Η. :?
ενισχυμένη αυτοδυναμία της πασπ.