οκ, μαλακία το αρχικό νταηλίκι αλλά έχει κάποιο δίκιο για τις πηγές
Printable View
οκ, μαλακία το αρχικό νταηλίκι αλλά έχει κάποιο δίκιο για τις πηγές
δεν ασχοληθηκα με τις πηγες, εχει σελιδα που φερνει κοντα τους χρηστες με τις γατες. ποιες πηγες και ζαγορια και λουτρα αιδηψου μου λες μετα.
Οι γάτες είναι γαμώ τα ζώα. Καιρός να το καταλάβεις γκρίνγκο
@Aigeas
to keimeno mou to esteile filos se .doc kai oute kan egrafe tipota gia to blog sou...giafto ke den evala to apo pou to vrika...an iksera oti ipirxe se blog tha evaza pigi..outos i allos den to epeksa pote oti ine diko mou...to asteio ine..oti oute sto blog sou to ida...to ksanaeida se teleios asxeto forum..tou opoiou tha doso to link molis ine up again..
Καλός ρουφιάνος και του λόγου σου
απ το φοβο μην τον δειρει το ΜΠΡΑΤΣΟ ΤΟΥ ΑΙΓΕΑ (σαν τσοντα με γκουσκουνη ειν αυτο ρα!) θα δωσει και τη μικρη του αδερφη που ειχε παρει ενα γλυφιτζουρι απ τον περιπτερα!
poutanaki-vromostomiQuote:
Originally Posted by Khalkji
Quote:
Originally Posted by Khalkji
Ακομα κι αν δεχτουμε σαν χαρη υποθεσης τον εν λογω εξωφρενικο ισχυρισμο σου, εχει λινκ απο μπλογκ που φτιαχτηκε για να φερει κοντα τους χρηστες με τις παρασιτικα αμοιβαδικες οντοτητες που λεγονται γατες. δηλαδη, οκ.
Χτες εψαχνα δυο (2) συγκεκριμενα μου ποστς, αυτο με την αναλυση για το προτζεκτ ΓΑΤΕΣ και ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ και το Κωδικος : Νιαουσβιτς (μια δουλεια της neverleft opposite publs.) και δε μπορουσα να τα βρω με το γαμημενο σερτς γαμω το φορουμ σας αχρηστοι. (αλλα μη με δειρετε και σεις ε.)
Πρόσεχε όμως γιατί σε κόβω να τα θέλει ο κώλος σου.
Ξέρεις, μπερτάκι φάση.
Αν έγραφα συχνώτερα εδώ πάντως πιστεύω θα χρησιμοποιούσα με κάθε εύκαιρία την έκφραση "Το μπράτσο του Αιγέα"*. Στο αθλέτιξ ειδικά πιστεύω θα ήταν πολύ χρήσιμο. "Ο βάζελος προσπάθησε αλλά εισέπραξε το μπράτσο του Αιγέα" ας πούμε. "Τσίμπα το μπράτσο του Αιγέα τώρα καριόλη" κλπ.
Το ΜΠΡΑΤΣΟ μου. Αυτός έχει μεγάλα ΜΠΡΑΤΣΑ. Αυτός φοράει ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ.
Απρόσμενα γαμάτο θρεντ.
* πηγή: Μίτσμανν.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:Quote:
Originally Posted by Vic
http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=199354Quote:
Originally Posted by themisomagos
έλα, ησύχασε...του πέρασε.
Μitsmann το γατοsite είναι φτιαγμένο ειδικά για τους εξισλαμισμένους Έλληνες, γιατί το μίσος προς τα ζώα είναι βαθύ-χρόνιο και με μακρές ρίζες οθωμανικό κατάλοιπο. Εντάξει 400 χρόνια δεν ήταν και λίγα, αλλά μερικά έθιμα που περνάνε από πατέρα σε γιό (έτσι μεταδίδονται αυτά, σα τις ασθένειες), καιρός να σταματήσουν, εφόσον και ο πατέρας και ο γιός αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την Κάτω Πλατανιά την δεκαετία του 60. Δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι κι εσύ την βρίσκεις με αμανέδες της Γαρμπή όπως και τα υπόλοιπα 9 εκατομμύρια, αλλά αν είναι κράτα μόνο τους αμανέδες, αν κι αυτοί επίσης είναι το ίδιο βλαβεροί κατά τη γνώμη μου. Βασικά αυτό στο λέω γιατί δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αν ζεις στον κόσμο αυτόν και που έχει τύχει να βγάλω οδηγό μαζί με τη ζώνη από το παράθυρο, επειδή δεν σταμάτησε να μαζέψει το ζώο που είχε πατήσει. Μερικές συνήθειες κόβονται και με το ζόρι, αρκεί να δίνεις τα κατάλληλα κίνητρα. Και σίγουρα είμαι άνθρωπος που ξέρει να επιβάλλεται εύκολα και γρήγορα. Για την ιστορία τελικά το μάζεψε το ζώο από το δρόμο και έκανε πως δεν έφαγε το χαστούκι, αφενός γιατί θα έπαιρνα επιτόπου την τροχαία που θα τον έφτιαχνε επιπλέον και αφετέρου γιατί δεν ήθελε να ντροπιαστεί μέσα στον κόσμο περισσότερο, από δεύτερο χαστούκι. Δηλαδή ξυπνάς ένα πρωί να το παίξεις λίγο παραπάνω εξυπνάκιας και κακούλης, και καταλήγεις κατακόκκινος γονατιστός στην άσφαλτο να μαζεύεις έντερα που έκανες πως δεν τα είδες και μάλιστα με θεατές. Γάμησέ τα ο κόσμος φίλε, γι' αυτό μην ξεκαλωδιωθείς ποτέ. Μπορείς να εκφράζεις ελεύθερα την γνώμη σου για τα ζώα καλωδιωμενος. Εγώ πάλι λέω να πάρω το ποδήλατο τώρα να πάω για κανένα μπάνιο, γιατί κάνει ζέστη του κερατά. Καλή συνέχεια.
λοιπον αν δεν εισαι φεηκ εγω μια φορα πατησα μια γατα και απο περιεργεια εκανα οτι δεν ηξερα τι ειχα πατησει και εβαλα οπισθεν! 10 μετρα πισω επιβεβαιωσα ευχαριστημενος το αποτελεσμα και ξαναβαλα πρωτη.