και ποιά είναι αυτά που κουβαλάνε μπάλες κοπράνων, αν δεν είναι αυτά?
Μάλλον αυτά εννοεί ο Μέιχεμ και γι'αυτό βρωμαν...
Printable View
και ποιά είναι αυτά που κουβαλάνε μπάλες κοπράνων, αν δεν είναι αυτά?
Μάλλον αυτά εννοεί ο Μέιχεμ και γι'αυτό βρωμαν...
ακριβώς,Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
και αν είναι μέσα στο σπίτι κάνει και πολύ θόρυβο όταν περπατάει, ειδικά όταν κοιμάμαι ξυπνάω και νομίζω ότι είναι ποντίκι. Αλλά και οι κατσαρίδες άμα μπουν σε σακούλα με χαρτιά σε πανικοβάλουν
Ποιά σακούλα με χαρτιά ρε, εδω χωρίς μακιγιάζ τις βλέπεις και τρομάζεις. Φαντάσου να φοράνε και μουτσούνες. :fear:Quote:
Originally Posted by Candiru
αυτά είναι οι ιεροί αιγυπτιακοί σκαραβαίοι, λίγο μεγαλύτεροι και πιο σωματώδεις. Πολύ κοινοί και στη χώρα μας, όχι όμως στην πόλη μέσα.Quote:
Originally Posted by distortionofperception
http://www.snunit.k12.il/heb_journal...00/950516a.gif
μοιάζει με αυτό αλλά δεν πρέπει να είναι το συγκεκριμένο, δεν ξέρω αν είναι αυτό που έχεις σπίτι σου candiru αλλά σίγουρα βρωμάει φριχτά. Επίσης υπάρχει και ένα άλλο είδος που είναι στρόγγυλες, φουσκωτές, μεγαλούτσικες σαν παλιά εικοσάρικα και όταν τις πατάς σκάνε και γεμίζει ο τόπος τριγύρω με άσπρα ζουμιά, ποδαράκια, κομμάτια θώρακα και κάτι άλλα αηδιαστικά και γίνονται όλα σκατά.
^^Quote:
Originally Posted by Mayhem
αυτό έριξα και γω που γινόταν τις πουτάνας και δεν τις ξαναείδα εδώ και 1 χρόνο! παίζει να είναι το ίδιο με αυτό που βάζουν τα συνεργείαQuote:
Originally Posted by Weiss
molis vrw lefta exei fygei.
http://bugguide.net/images/raw/3ZIRT...LZPLZZTL0Z.jpgQuote:
Originally Posted by Mayhem
αυτά; που γίνονται μπίλιες όταν ενοχληθούν;
exw pathsei tetoia malakia kai o hxos htan eknevristika ahdiastikos omws.
Όταν ήμουν μικρός, έτρωγα τέτοιες μαλακίες :PQuote:
Originally Posted by Marillion
Εγώ μάζευα καμπιες σε σπιρτόκουτα και μετα τις εβαζα στη μύτη μου.. εποχή παιδικου σταθμου.. κατσαριδες δεν πλησίαζα, μετα εμαθα οτι ειχα και αλλεργία σ'αυτες...
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΓΕΛΑΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΠΟΣΤQuote:
Originally Posted by distortionofperception
ΜΠΟΥΑΨΑΧΑΧΑΧ
Τι να κάνεις... κανεις στην ηλικία των 4 δεν ξέρει τι ειναι ορθό και τι όχι όσον αφορά την εντομολογία και την προσωπικη υγιεινή.....
den exete idea apo katsarides