όπως και τα :
"Σαπούνι και πως να το αποφύγετε"
"Πλυθείτε και λίγο"
"Νερό & Επαφή με ανθρώπινο σώμα : Οι επιπτώσεις"
Printable View
όπως και τα :
"Σαπούνι και πως να το αποφύγετε"
"Πλυθείτε και λίγο"
"Νερό & Επαφή με ανθρώπινο σώμα : Οι επιπτώσεις"
πολιτικότατα και τα τρία παραπάνω.
aftos edo einai i kaliteri apodiksi oti oi xeiroteroi fasistes einai oi proin kommounistesQuote:
Originally Posted by Atheist
Έχει όντως το "άρνησις της αρνήσεως" στον τίτλο;Quote:
Originally Posted by Atheist
Επίσης που βρίσκεται αυτό;
αυτό μοιραζόταν στο στρατό επί χούντας, έχω ένα αντίτυπο δίπλα μου. λογικά θα είναι κάπου σπίτι σου εκτός αν ο πατέρας σου το πέταξε από αηδία.
Το αποκλείω γιατι κι ο πατέρας μου δικός σας είναι οπότε 8α το βρώ και 8α το μελετήσω!!
αν δν κατσει, στο σκανάρω, μικρό είναι.
αρνηση της αρνησεως=υποταγη
α, δεν ηθελα να πω κατι εναντια των σοβιετικων, αλλά όχι άλλο η μαλακια "αν δεν ηταν οι σοβιετικοι θα μιλουσαμε όλοι γερμανικα τωρα"Quote:
Originally Posted by ikonoklast
ma den einai katholou vlakia. Oi symmaxoi den tha mporousan na nikisoun ton aksona apo monoi tous. Kaneis den eipe oti oi sovietikoi polemisan gia emas, to simferon tis xoras tous koitousan opos oloi. Me ti logiki sou den xrostame tipota oute stous agglous giati o xitler epitethike sti gallia, oute stous amerikanous giati o giamamoto tous tin vgike protos.Quote:
Originally Posted by enitharmon
Μα δεν χρωστάμε στους Άγγλους και στους Αμερικανούς :!:
den xrostame me ti logistiki ennoia...Quote:
Originally Posted by Not_saved
Apo kei kai pera, oi aggloi kai oi amerikanoi mia xara mas edinan lefta apo tin arxi tou polemou mexri kai ta mesa tou 55, an emeis imastan vlakes kai ta ksodepsame ston emfilio kai stis diokseis ton kommouniston, den ftaine aftoi pou mas ta edosan...
:roll:
Πράγματι γιατί εγώ το εννοούσα με τη λογιστική έννοια.
Εν τω μεταξύ αυτό είναι πολύ αστείο:
με το ''εμείς'' ποιους εννοείς κατώριμε :?: :?:Quote:
Originally Posted by katwrimos
Quote:
Originally Posted by katwrimos