Και ποιο expansion της Blizzard δεν πρόσθετε νέα πράγματα, σε οποιοδήποτε παιχνίδι της;
Με κάνετε να φαίνομαι σαν fanboy της Blizzard για να εξηγώ τα αυτονόητα... ουφ.
Printable View
Και ποιο expansion της Blizzard δεν πρόσθετε νέα πράγματα, σε οποιοδήποτε παιχνίδι της;
Με κάνετε να φαίνομαι σαν fanboy της Blizzard για να εξηγώ τα αυτονόητα... ουφ.
Στο DoW όμως το campaign ήταν ψιλοχάλια και - στην αρχή τουλάχιστον - μικρό :P . Πουθενά πιο πάνω δεν λέει πως δε θα βάζουν νέα Units με κάθε expansion και στο παρελθόν η Blizzard πάντα έβαζε σε όλα τα παιχνίδια της τα οποία άλλαζαν το gameplay γιατί δίνανε βασικές αλλαγές σε κάθε raceQuote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
Η διαφορά είναι πως εδώ βγάζουν σε expansion περιεχόμενο που περιμένουμε να υπάρχει στο κανονικό παιχνίδι. Εγώ δε λέω πως το ότι θα βγάλουν την campaign σε expansions (γιατί στην ουσία η campaign είναι μία, όπως στα προηγούμενα παιχνίδια, αυτό εννοώ), θα είναι κακό. Όντως θα τους δώσει την ευκαιρία να κάνουν μια επική τεράστια campaign, όμως δεν παύουν να σχεδιάζουν expansion που δε θα προσθέτουν στο παιχνίδι, αλλά θα συμπληρώνουν.
Το μόνο που το σώζει λίγο, και δεν κάνει τα expansions episodes, είναι το ότι:
Αν και αυτό μπορεί κανείς να το δει κι ανάποδα, δηλαδή, αντί να βγάλουν το παιχνίδι στην τελική του μορφή, θα κρατήσουν κάποια features για να μας αναγκάσουν να πάρουμε και τα επόμενα. Ελπίζω απλά να καταλάβουν ότι το όλο θέμα έχει και την κακή του πλευρά, και να τα κοστολογήσουν τουλάχιστον φθηνότερα από τρία παιχνίδια.Quote:
Originally Posted by FAQ
Εδώ όμως έρχεται αυτό που είπε ο Deggial
Το Brood War δεν ήταν το άλλο μισό story από το starcraft; Το campaign του SC δεν έμενε μισό; Αν ήξερες πως το story του SC ήταν 6 chapters και σου έλεγε η blizz πως το SC θα έχει τα 3 πρώτα δεν θα είχες την ίδια αντίδραση; Ή μήπως πίστευες πως δεν θα βγει expansion που να συνεχίζει το story και να βάζει νέα units κτλ κτλ όπως γινόταν και θα γίνεται πάντα. Απλά τώρα η Blizzard το ανακοίνωσε εξ'αρχής και γι αυτό σας φαίνεται περίεργο, κατα τ'άλλα είναι το ίδιο πράγμα με το SC,DoW κτλ.Quote:
Originally Posted by Deggial
Το θέμα είναι το εξής... ρεαλιστικά είτε θα έβγαζαν το 1/3 του προβλεπόμενου σεναρίου σε 30 αποστολές του αρχικού Starcraft II είτε όλο το προβλεπόμενο σενάριο σε 30 αποστολές και κάτι άλλο στα expansions. Γιατί έτσι κι αλλιώς 30 αποστολές είναι η αναμενόμενη ποσότητα υλικού σε ένα strategy game (αν όχι λιγότερες σε μερικά, π.χ. Commandos 3), δηλαδή γύρω στις 30-40 ώρες παιχνιδιού.Quote:
Originally Posted by Harbinger of Death
Να έβγαζαν ένα παιχνίδι βιαστικά με μόλις 5-10 ώρες gameplay και να το χρεώνουν $50, να το καταλάβω να γκρινιάζετε. Εδώ μιλάμε για έναν κανονικότατο τίτλο που απλώς το σενάριο του συνεχίζει και στα 2 του expansions. Γι' αυτό το διαχωρίζω από το παράδειγμα του Kill Bill, όπου θα μπορούσε να ήταν μία 3ωρη ταινία αντί για δύο ταινίες.
Φιλαράκι όσο πληρώνουμε μπορούμε να γκρινιάζουμε.
Κι εδώ έρχεται το θέμα: Θα πληρώσετε ή ντεμονοιντ και περιεργα tcp/ip multiplayer ξέρω'γω; :P
Ρε σεις τι λέτε τώρα, είναι δυνατόν να σας δώσει 90 ώρες gameplay στην τιμή ενός παιχνιδιού? Μόνο η valve τα κάνει αυτά :P Εμένα μου φαίνεται αρκετά καλό αυτό γιατί τουλάχιστον το παιχνίδι συνολικά θα έχει μεγάλη διάρκεια και άρα θα αναλύεται καλύτερα ο κόσμος του
Daggerfall. Ενάμιση έτος μετά κι ακόμη δεν έχεις εξερευνήσει όλο τον χάρτη. :P
Quote:
Originally Posted by Kelldorain
:?: :?:
Αυτό γιατί δεν το κάνανε στα επόμενα οι κεφτέδες..;Quote:
Originally Posted by Deggial
Προφανώς και θα το πληρώσουμε. Δηλαδή, εντάξει, για το γαμώ της υπόθεσης. Και φυσικά για να έχω κάθε λόγο να βρίζω μετά (αν δεν είναι καλό) :PQuote:
Originally Posted by SpiritCrusher
Καλά μπορεί να μην είναι και 90, αλλά το orange box σίγουρα είναι πάρα πάρα πάρα πολύ καλή προσφορά αν δεν έχεις παίξει half life 2 πριν. Περιέχει half life 2, half life 2 ep1, half life 2 ep2, portal (ΤΟ έπος) και Team Fortress 2 (online cell-shaded shooter)Quote:
Originally Posted by SpiritCrusher
Daggerfall δεν έχω παίξει , το 2ο elder scrolls δεν είναι?
(3 γαμωμέρες για το fable 2 ακόμα)
Καλύτερα που δεν τα κάνουνε πλέον. Το Daggerfall ήταν τόσο χαοτικά μεγάλο επειδή είχε 10 πράγματα που τα επαναλάμβανε συνέχεια. Randomly-generated dungeons και 6-7 quests που απλά άλλαζαν τα ονόματα των τοποθεσιών (σαν MMO ένα πράγμα :P).
Το Oblivion πάντως μου' χε πάρει ικανοποιητικά πολύ ώρα να το τελειώσω και να έχω κάνει τα πάντα.
Α, ε δεν μετράει μωρέ γιατί είναι συλλογή παιχνιδιών και δεν πρέπει να έχει Lost Coast :P . Αλλιώς έχουμε και εκείνο το C&C pack που τα έχει όλα μέσα, κάτι Blizzard battle chest κτλ.Quote:
might and magic 6/7 (to 8 dysthxws htan pio mikro)Quote:
the elder scrolls genika
disgaea k loipa grinders ths nippon ichi
to save mou sto final fantasy 10 clockarei stis 250 wres.
to save mou sto ff7 clockare se opou xi ison psi wres.
to save mou sto ff12 8a clockarei se apeires wres epishs an brw to kouragio na piasw ta apeira sidequests.
to settlers 2 to epaiza gia mhnes mhnwn. To idio kai to masters of orion 2. To idio kai to ufo: enemy unknown.
genika einai 8ema tou pws akribws goustareis na paizeis.