Πάντως επειδή έτυχε να δω τη διαφήμιση πριν τους ξεσκεπάσετε, ομολογώ ότι ο δολοφονηθείς ουδέποτε πέρασε από το μυαλό μου.
Printable View
Πάντως επειδή έτυχε να δω τη διαφήμιση πριν τους ξεσκεπάσετε, ομολογώ ότι ο δολοφονηθείς ουδέποτε πέρασε από το μυαλό μου.
οχι, λέω ότι βρήκαν έναν ηλίθιο τρόπο να χρησιμοποιήσουν το όνομα του φύσσα χωρίς να δημιουργούν καμία άμεση σύνδεση με το γεγονός της δολοφονίας αλλά εκμεταλλευόμενοι τον ντόρο. Εγώ πάντως ρε αγορίνα είμαι σύμφωνος να δεχτώ πως ο πρωτεργατης της πορείας της εθνικής το 2004 και γενικά Εικόνισμα του ελληνικού αθλητισμού, και συγκεκριμένα ποδοσφαίρου, Φύσσας (δηλαδή κάτι σε Γκάλης Γιαννάκης Φανης κλπ) προτιμήθηκε γι αυτά τα χαρακτηριστικά του και όχι για την συνωνυμία, αρκεί να δεχτείς και συ πως στην SWOT αναλυση της καμπάνιας η συνωνυμία μεταξυ των δυο να θεωρήθηκε opportunity και οχι weakness. Ο χατζηστεφανου, τον οποιο δεν παρακολουθω, μπορεί να υπερβάλει με τον πληθωρικό του τρόπο, αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν λόγοι. Η μικρή μου εμπειρία στο χώρο του μάρκετινγκ λέει οτι δεν υπάρχει περιπτωση τα ζωντοβολα που το σκαρφίστηκαν να μην τους πέρασε απ το μυαλό ότι "παίζουν" με το όνομα του δολοφονηθέντος. Απο κει και περα εντάξει, εδώ γίνονται όργια σε όλα τα επίπεδα στην χώρα, το επώνυμο σε μάρανε...μπορείς να πεις και θα χεις δικιο θα απαντησω. παω να φαω κανα μπισκοτο τωρα.
ρε άτομ, το ότι σε 1,5 μήνα έχουμε μουντιάλ, και είναι διαφήμιση μπύρας και δη άμστελ (χρόοοοοοονια σπόνσορας τσου λου), και εμφανίζεται παίχτης της εθνικής του 2004, φορώντας τα χρώματα της εθνικής δεν σου κάνει κλικ δηλαδή. πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε σχέση με ένα νεκρό και να πίνουμε στο πτώμα του.....
Στο μεταξύ το_πιο_αντίφα_σχόλιο που σηκώνει η υπόθεση είναι "σιγά μη θυμούνται το όνομα του Killah P οι απολιτίκ μπούληδες της διαφημιστικής", αλλά όχι, η ανασφάλεια μας να αποδείξουμε ότι είμαστε με το Καλό (σπέρνοντας λίγη ψοφολογια από δω κι από κει) μας ωθεί να κάνουμε την πιο απίθανη σύνδεση.
εντάξει διαφωνώ και στο ότι οι απολιτικ μπουληδες δεν εχουν ιδεα απο το τι παίζει στην επικαιρότητα. ενω η ανασφάλεια μου να υπερασπιστώ τον χατζηστεφάνου, που απ ότι βλέπω έχει τρελό έρρεισμα στο κοσμο του ιαρ, με κάνει και υπέρμαχο του δηθεν καλου. οκ. με πείσατε.
Αν πέντε μήνες μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλου υπήρχε διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας με φαντάρο Γρηγορόπουλο στη σκοπιά να τον κερατώνει η γκόμενα και να είναι έτοιμος να αυτοκτονήσει (μπλέκω θρεντς κράζεις με θαυμάζεις) και του πει ο άλλος "Γρηγορόπουλε πάρε αυτή τη καρτοκινητή να μιλάς τσάμπα και με ΓΡΗΓΟΡΟ ιντερνετ", επόμενο πλάνο επίδοξος εραστής καληνυχτάκιας και αμόρε στα τηλέφωνα με τις ώρες, δε θα λέγαμε πως υπάρχει προσβολή της κινητής τηλεφωνίας στο παιδί, θα λέγαμε πως απλά και μόνο λόγω ονόματος, το σποτ έπρεπε να εγκαταλειφθεί.
Έτσι και τώρα, Φύσσας πια σημαίνει "ο άνθρωπος που δολοφονήθηκε από νεοναζί". Προφανώς και δεν υπάρχει ναζιστική προπαγάνδα της άμστα, λολ, αλλά επειδή η σημειολογία από μόνη της είναι αρκετή, το σποτ αυτό δεν έπρεπε να υπάρχει
μη σου πω να αλλαξει και ονομα ο Τακαρος .
Spoiler
ωραιοτατη η λογικη του Καρχαρτ, ωραιοτατη και του ικονοκλαστς, ωραιοτατη και του Αλαιαη
απλα αγνοητε απο το γενικο κοινο η κλασικια κοκακικια παρανοια, το πως λειτουργαει κλπ
το να προσπαθεις να κριτικαρεις τον τυπο ειναι σαν να ψαχνεις λογικη σε τυπο σε φαση αλκοολικου ντελιριου
σοβαρευτειτε
περφορμανς κανει στην καλυτερη
Not the same thing. Ο φαντάρος Γρηγορόπουλος είναι ένας τυχαίος υποτιθέμενος φαντάρος και θα ήταν κακή επιλογή ονόματος, ο Φύσσας της διαφήμισης είναι υπαρκτό άτομο που ταιριάζει κιόλας στην διαφήμηση, κι απλά τυγχάνει να έχει το ίδιο επίθετο.
@atom_smasher: μακάρι κάθε project να ήταν τόσο τόσο μελετημένο για να μην συμβαίνουν σφάλματα σε λεπτομέρειες, η ζωή μου θα ήταν πολύ ευκολότερη...
Τι ωραια εξελιξη να το γυρνουσε σε ραπ ο Τακαρος. Απο ποδοσφαιριστης σιγουρα καλυτερος θα ειναι.
το σκεφτόμουν εξ'αρχής να το κάνω αλλά πάρτε το με μια καθυστέρηση:
http://i.imgur.com/Ga8Gn8i.jpg
Αχαχαχα...άντε γαμήσου ρε μουνί Ικόνοκλαστ...
Σαν να τον φαντάστηκα τώρα να κατεβαίνει ΜΥΚΟΝΟΟΟΟΟΟΣ, με παρεάκι πρώην ΔΑΠ-ιτες (νυν αγανακτισμένους κλαρινοέτσι με σαγιονάρα διχάλα), το αμάξι να είναι ξεσκέπαστο και να παίζει Benny Bennasi- Satisfaction και αυτός να φωνάζει στους συνΜυκονιάτες που τσιλάρουν άσχημα "ΑΝΑΡΧΙΑ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΕΕΕΕΕΕΣ"
:touched::touched::touched::touched:
μου πήρε ώρα να καταλάβω το ενδιαφέρον, worth.
Τόσο εφιάλτης πια?