-
ααχαχαχαχ ρε, πρέπει να'χει πρόβλημα με short term memory ο χατζηδημητρίου, μου το είπε ένας φίλος μου και συμφωνώ.
ΠΟΣΕΣ φορές θα ακούσουμε για τις διπλωμένες κάλτσες του Nadal??
Ο Federer είναι αρκετά μη-συγκεντρωμένος πάντως, ελπίζω να συνέλθει λίγο.
-
Γιε πρέπει να είσαι κάμποσο κομπλαρισμένος για να πετάξεις στα σκουπίδια τόσα πλεονεκτήματα. Δηλαδή φτάνεις πόσες φορές στο 40-0 ή στο 40-15 και το χάνεις σε δευτερόλεπτα ρε μάγκα μου.
-
ο φεντερερ το χανει μονος του το παιχνιδι
-
Ε αν το χάσει ναι, αν και από την ώρα που στο δεύτερο σετ άρχισε να σκαρφαλώνει μάζεψε κάμποσους ωραίους πόντους. Θέλω να μάθω τένις =(
-
-
Πιστεύω πως όσα λάθη και αν κάνει, όσο στατικός και αν συνεχίσει να είναι, ο Federer θα πάρει δεύτερο σετ, έχει ανέβει αρκετά.
-
Η διαιτητρια,ο μαγιορκεζος,ο λυκος της ελβετιας,το χναρι καθως&το λυχναρι,κατενειμουν οι στατιστικολογοι,εμπνευσμενος αλλα χαμενος ποντος την ιδια στιγμη,αυστραλεζος,η γραμμη ειναι ασταθμητος παραγοντας,ΕΓΩ ειμαι πιο απαιτητικος απο τους 2,ο φεντερερ ειναι κινδυνος θανατος στην εκμεταλλευση των υψηλων αναπηδησεων
Με καμια 1.30 ωρα ακομα αγωνα θα παιχτει εντιτ
-
ξέχασες το "θεία δίκη - όπως λέγαμε πιτσιρικάδες"
ανέβηκε λιγάκι ο roger.
-
-
-
άντε να'ναι καλά κι οι δύο να βλέπουμε τέτοια μεγάλα παιχνίδια.
congrats στο nadal αν και είμαι federerικιά.
-
Vamos Rafa
αυτα ειναι!!! :pingpong:
μεγαλος παιχτης
-
Egw eimai me th Weiss. Pws exase auto to paixnidi o Federer re seis? Ma einai blakas olkhs leme! De ginontai auta.
P.S. An postarei kaneis tpt gia ki8ares s'auto to topic mhn ton pisteuete :!:
-
XAAXAXAXAXAXAXXAAXXXAXAXAAXXAAXAXXAXXAAXXAAX
on topic : o federer de tha kerdisei pote rolan gkaros oso zei o nadal. vlakas olkis, aderfara tou eleous.
-
ε καλά ρε συ, όπως αντιστοίχως ο nadal δεν έχει ελπίδα στο wimbledon.
ωστόσο ο ένας από τους δύο έχει το απίστευτο στυλ. :)