Πού μπορώ να βρω το all the pretty little horses και το black ships ate the sky των current 93 σε βινύλιο;
Στο ebay έχει το πρώτο 45 δολλάρια μαζί με μεταφορικά, πολλά δεν είναι;
Printable View
Πού μπορώ να βρω το all the pretty little horses και το black ships ate the sky των current 93 σε βινύλιο;
Στο ebay έχει το πρώτο 45 δολλάρια μαζί με μεταφορικά, πολλά δεν είναι;
Σπίτι του φίλου μου του Αλέξανδρου! =D
Μου χρωστάς ένα φιλί.
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 0095171462
Το black ships το χα πάρει από rhythm records, και το χε για κάμποσο καιρό ακόμη (πάει καιρός βέβαια).Quote:
Originally Posted by Amnesiac.
Στ'αρχίδια μου μέσα σε έχω, αν με παρακαλέσεις πολύ μπορεί και να μη στο δώσω και πάλι.
Αυτό είναι ιπί ρε μουνί, όχι το άλμπουμ.Quote:
Originally Posted by 12 stars circle your brow
Οκ λοιπόν, σε 6 μέρες τελειώνει αυτόQuote:
Originally Posted by Amnesiac.
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 0347234854
Κάνε τα κουμάντα σου και δες πόσο θα πάει και πάρτο, είναι used αλλά near mint, οπότε άμα έχεις πρόβλημα...ε έχεις πρόβλημα!
Αγοράζω σε τιμές μέχρι και 30 ευρώ (καλά ίσως και λίγο παραπάνω :-() οποιοδήποτε CD από Hypervorea Records.
Exw to For Those of The Blood apo Legion of Doom kai den m'arege potes. Pasxa katevainw ellada pou einai kai to megalo kommati tis diskothikis mou na dw se ti katastasi vrisketai kai na sou steilw pm an endiaferesai.
Exw kai ena Agatus to Dawn of Martyrdom alla auto to krataw...
Και γαμώ! Επαλαμβάνω Hypervorea, ε? Για το Agatus (εάν είναι το αυθεντικό με το έγχρωμο εξώφυλλο), πλειοδοτώ σε 50 έουρα συν δωράκια που ίσως σε ενδιαφέρουν (κανά demo, κανά βινύλιο :-P)...
ζητούνται όλα τα χάσμα, παρακαλώ βοήθεια.
Εγώ αρκούμαι σε ένα Κάθε φορά που άλλος γίνομαι. Παρακαλώ κι εγώ για βοήθεια.
πούλο, πρόλαβα. !
Έχω πίστη.
ΝΟΤ.
Αν κανα καλό παιδί έχει μπαταρία από το αρχαίο T610 της S-E και δεν την θέλει, i kinda need one.
Τη μπαταρία μόνο χρειάζομαι όχι όλο το κιν. Εκτός κ έχει κανείς ιδέα που μπορεί να βρω αλλού τέτοια μπαταρία. Βαριέμαι να κάνω τράβαλα με ιμπέη ε.
για δε μπας σε κάνα με ηλεκτρονικά (έστω κ γερμανό) μπορεί να σου βρούνε καμιά παλιά