τουλάχιστον.
νάθινμαν says (12:47 μμ):
εδώ και 3 λεπτά
κρατάω το καινούριο στώλκερ ρε μλκ :touched:
Printable View
τουλάχιστον.
νάθινμαν says (12:47 μμ):
εδώ και 3 λεπτά
κρατάω το καινούριο στώλκερ ρε μλκ :touched:
αντε με γεια κ να το χαιρεσαι :)
εχει ακης στα θενξ ? στο προηγουμενο ειχε
:¨¨πινκκ πνικ πινκ¨:
νταξει μετα απο μια βδομαδα καπακια στα καπακια ακροασις με κατι γκεη στασεις για κατι κουΡτουρες για τα γκομενακια κλπ μολογαω οτι επαρασυρθειν...Use ΔΕΝ ειναι
ζηταω γονυπετος συγγνωμη αλλα ειμαι αρρωστακι τι να κανω:roll: το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι δισκαρα
Ακης χεσε μας ρε με την αεκ σας τοτες...ο γαυρος ειχε μπαραγκα κι εσεις τροχοσπιτο
το Use ειναι εμποτισμενο απο την γεματη ναρκωτικα και ρετσινες εμποτισμενη θυρα 4
...God Is Dead...
το ακουσα και
ωπωπω....!
δεν σου λεει κανεις παιχταρά μου πως δεν ειναι δισκαρα.. ειναι κ παραειναι. αλλα την ΑΕΚαρα του τοτε δεν γινεται να την βαρεθεις ΠΟΤΕΣ! δεν ειναι τυχαιο που ολοι εκεινοι που την βλεπαμε τοτες γιναμε αεκ, merikoi antitheta se oikogeneiakes paradoseis me mpamades gaurous k tetoia.. ειναι κατι ινσταντ κλασικ,an οχι για καποιον αλλον λογο, απλα ετσι ειναι ! υποκλισης! απλα δεν γινεται ΠΟΤΕ να βαρεθεις το use. alla σε αντιστοιχια αν εβγαζε η αεκ ενα superfreak twra tha pernage sthn tetrada jambio li.
balte re k akouste ksana k ksana k dynata ! mhn eiste ampaloi !
^Ό,τι είπε. Στρωθείτε στη μελέτη κι αφήστε τα μα και μου. Ορίστε μας.
γούστα ψηλε μου....κ στην τελική ροκ ειναι....δεν ειναι γραμματα...
μετριο για δισκο με 5 χρονια διαφορά απο τον προηγουμενο!!!!
(το άκουσα , το ξανάκουσα)*5, και με σιγουριά μπορώ να πω , μου άρεσε πολύ.
το αγορασα εψες και ναι ειναι δισκαρα:dfinger:
για μενα καλυτερο απο το just a burn αλλα 2 σκαλες κατω απο use και την προσωπικη αδυναμια ritual
τα ειπε με μεγαλη ακριβεια ο τζιτζικας
δηλαδη βαζοντας Side FX μεσα για μενα παει καπως ετσι
USE>>>The Ritual>>>Superfreak=Side FX>>>Just a Burn
το ritual αν ειχε επεκταθει σε LP ισως κτυπουσε τιτλο
το ritual περιλαμβανει κατ εμε το καλυτερο τους κομματι
HIDE YOUR SUN .-
εσεις που το αγορασατε το πήρατε απο δισκάδικο ή το παραγγείλατε απο το σάιτ? Η αντικαταβολή με ελτα που γραφουν ισχύει, το κανε κανεις?