Quote:
Originally Posted by Mayhem
Printable View
Quote:
txcQuote:
Originally Posted by Ace
Ψήφισα κι εγώ κανονικά.
24 ψήφοι στο ναι ως τώρα.
Γεμίσαμε εθνικόφρονες φασίστες.
Γαμώ.
:thumbsup:
Ο ελληνοκεντρισμός στην καλύτερη είναι ναρκισσισμός. Στην χειρότερη συνώνυμο του εθνικισμού.Quote:
greeklish prevails re :P
Σαφώς προτιμώ να διαβάζω κείμενα στα ελληνικά αλλά και η απαγόρευση μου φαίνεται υπερβολική.
Mayhem πες μας ποιοι έχτισαν τις πυραμίδες.
Πες, έχεις και την υποστήριξη της Παλλάδιας.
O Stalin.
χμ, ok, τα πράγματα μένουν ως έχουν. Ούτως ή άλλως όλο και περισσότεροι γράφουν στα ελληνικά, οπότε παίζει σε κάποιους μήνες να μην υφίσταται ουσιαστικά θέμα. Αλλιώς το ξαναβλέπουμε σε κανα χρόνο.
αν έχουν επιβιώσει τα ελληνικά μέχρι τότε.
Εγω αλλαζω την ψηφο μου παντως οποτε το πραγματικο σκορ μεχρι στιγμης ειναι 28-32 κι οχι 27-33. Αντε αλλοι 2 να βρεθουν να αλλαξοπιστησουν. :D
Σε διαβεβαιώ ότι σε ότι με αφορά τίθεται θέμα πολύχρονης συνήθειας και όχι κάποιας μυστηριώδους ανθελληνικής διάθεσης (εδώ θα πέσει φωτιά να μας κάψει) ή χρόνιας τεμπελίτιδας. Επειδή αφιέρωσες όλον αυτόν τον χρόνο για την περίπτωσή μου, θα είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου: Μπορώ να πληκτρολογήσω εξίσου γρήγορα σε ελληνικούς τονούμενους χαρακτήρες όσο και στα greeklish. Όμως το να γράψω greeklish στο IRC, το οποίο όπως και εσύ το θεωρώ πλέον κακή συνήθεια, μου βγαίνει εντελώς αυθόρμητα και είναι δυστυχώς βαθύτατα ριζωμένο στο υποσυνείδητό μου. Μετάφραση: Ακόμα και να με βρίσουν, και να με κάνουν ban, κινέζικα βασανιστήρια, να με αλείψουν πίσσα και φτερά ή οτιδήποτε άλλο ακατονόμαστο πάλι greeklish θα γράφω. Είναι σαν ιδεοαναγκαστικό ψυχονευρωτικό σύνδρομο (όπως το να τρως τα νύχια σου) και πέραν μιας ηλικίας δεν αλλάζει ( ; ) πια. Μόνο κάποιος που έχει γράψει επί τόσα χρόνια greeklish μπορεί να με καταλάβει. Αντιστρόφως (για να ενισχύσω λίγο το παρανοϊκό μου προφίλ) δεν μπορώ να γράψω με τίποτα greeklish με τίποτα σε forum. Με τίποτα λέμε. Ένα περίεργο πράγμα βρε παιδί μου! Είναι σαν να έχει 'κλειδώσει' το μυαλό μου σε αυτόν τον τρόπο λειτουργίας. Ως μόνη απέλπιδα θεραπεία προτείνω να με υποβάλλετε σε υπνωτισμό. Προσέξτε μόνο μην αντιστραφεί η λόξα κι αρχίσω να γράφω greeklish εδώ :P Γιατρέ μου, θα γίνω καλά;
Σχετικά με την "επιβολή".
Αι δημοκρατικαί διαδικασίαι διαβλητές εκ φύσεως τε και εξ ορισμού είσιν, εις τοσούτον δε σημείον ώστε μηδαμώς προσδούναι βούλομαι ιδιαιτέραν σημασίαν. Η εμού επισήμανσις και χαριτολογούσα ερμηνεία απεσκόπει έτι μάλλω χρήσθαι τω παραδείγματι εις χλευασμόν του διατρήτου ταύτου πολιτειακού φληναφήματος, όπως και εις νήξιν τινά των πασιδήλων αυτού αδυναμιών.
Τελικά λέω να γράφουμε στα αρχαία για να είμαστε πιο uber alles. 8) Προβλέπω να μένω μόνος μου στο κανάλι να αγναντεύω τον εικονικό ορίζοντα. :D Α, θέλω και πολυτονική υποστήριξη για να μου κάνουν τουλάχιστον παρέα τα πνεύματα, οι ψιλές και οι δασείες! :shock:
Πω ρε πούστη μου.Quote:
Originally Posted by Atheist
hahaha :DQuote:
Originally Posted by Kingdom Gone