Egw tha ekshghsw:
Thn Kyriakh tha fate poutsa mounakia.
Ayto.
:*
Printable View
Egw tha ekshghsw:
Thn Kyriakh tha fate poutsa mounakia.
Ayto.
:*
kai gw den exw katalavei akrivws.Quote:
Originally Posted by Odonian
Σορρυ δεν ξέραμε να βάλουμε κάτω από τον πινκ ναθινγκμαν 5742387845 ποστς με σμάιλις και μπράβο όπως γίνεται και στα υπόλοιπα φόρουμς του ηαρ όταν κάποιος γράφει κάτι σωστό.
Μιας και μιλάμε γι αυτό όμως ας πω το εξής:
ναθινγκμαν άλλαξε ομάδα
πιο ήρεμα σήμερα λοιπόν..
τα χθεσινά ήταν απλά η αφορμή (και αναφέρομαι στο υπονοούμενο του σ11). Τώρα, odonian, freak και όποιος άλλος το έχει απορία ας ψάξει την ανταλλαγή ποστς πριν λίγες μέρες για τη φάση με τις αθηναϊκές πινακίδες στη Θεσ/νίκη πχ, αλλά και γενικότερα, μικρά σχολιάκια εδώ και εκεί που βαριέμαι να ψάξω τώρα γιατί έχω και διάβασμα ;ρ . Και ξαναλέω, δεν είναι απαραίτητο να κάνει κάποιος επεισόδια για να αποτελεί μέρος του προβλήματος. Αρκεί να χαίρεται ξέρω γω επειδή οι δικοί του κυνηγούσαν τους άλλους, ακόμα και αν ο ίδιος δεν ήταν παρών. Χμ, βσκ αυτό είναι χειρότερο αλλά τέλος πάντων. You get the picture. Ούτε λέω "είστε μαλάκες και εγώ είμαι καλύτερος από εσάς και την κάνω" ούτε ονειρεύομαι μια κοινωνία με πεταλουδίτσες να πετάνε και λουλουδάκια να ανθίζουν δίχως προβλήματα. Απλά δεν μπορώ να λειτουργήσω έτσι.
Να πω την αλήθεια όλες αυτές οι σοβαρές ανακοινώσεις "δεν ξαναποστάρω κτλ" που φαίνονται εντελώς τελείως σκατά, αλλά χθες μου ξέφυγε, σόρρυ. Το θέμα είναι ότι δε βρίσκω κανένα νόημα να ποστάρω εδώ για να τσαντίζομαι. Αυτά
Φιλιά στο Μπλάκμπερντ που ακούει και ωραία μουσική
όσοι δε μου κάνατε πινκ μετά το ποστ δεν είστε φίλοι μου :cry:
..Πάμε να τους θάπσουμε στα λαγούμια τους ! ! !
h xtesinh ekpomph tsoukala xtes eixe poly gelio...bghke hdh syn8hma apo syndesmous gia to 3yliki pou fage
"thle8eaths": katarxas takh pernw apo kali8ea kai 8elw na katadikasw ayta ta pragmata pou eginan xtes...
"takhs": den peirazei re file ap ton 8eo 8a to broune
"thle8eaths": ti na pw einai alhtes...to mono pou menei twra einai na se gamhsoune.
...
entit: asflahs syndesmiakes p[lhrofories anaferoun oti to glytwse poly fthna to KOUREMA o takaros....eixane balei skopo na ton kourepsoune :!: :!: :!:
entit: on topic omws ... 8a xasoume ektos aprooptou
kana x to kobw
THA SAS GAMISOUME RE POUSTIDES
NAI RE
GAMISHI
auta den ginontai.. penalty o panathinaikos mesa sto karaiskakiQuote:
Originally Posted by Bullet
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
to allo me ton toto?
oso kai na to brizoume to dvd gia rixte mia matia se ena 5lepto apospasma
brhte pou exei la8os se oti leei/dixnei,brhte kai gia posous ba8mous milame kai kerdizete ena loukoumi me amygdalo :)
edw http://www.blue-whitegt.com/details.php?id=11994&hit=1
Το dvd δεν το χω βρει ακόμη μιας που εξαντλήθηκε σε όλα τα περίπτερα το περιοδικό.
Νταξ, λογικό είναι.
4,5 - 5 εκατομμύρια είμαστε μόνο στην Αθήνα.
Ευτυχώς μου γράψανε σε dvd και βλέπω την εκπομπή του τάκαρου που θα κινητοποιείσει όλους τους συνδέσμους λέει για να έρθουν να μας κλάσουνε τα @@ χαχαχα......
Έχω λειώσει τελείως με το κρετίνο αχαχααχα.
Τέσπα, ον τόπικ
Πουτάνας γιε καλούση, καλόπουλε πως σε λένε, κανόνισε τη πορεία σου παλιόπουστα.
...gia na mh gineis kai sy sign :P
Χμ ρε nothingman μπορείς να μου εξηγήσεις τότε πως να μην είμαστε μέρος του προβλήματος; Που σταματάει η θεμιτή πλάκα και καζούρα και ξεκινάει η παρακίνηση βίας πχ;
Και :pink: φυσικά ε.