Αμα το επόμενο ποστ σου έχει και τη λέξη "καθρεφτάκι" μέσα, πιστεύω οτι θα είμαστε στο σωστό δρόμο.
Printable View
Αμα το επόμενο ποστ σου έχει και τη λέξη "καθρεφτάκι" μέσα, πιστεύω οτι θα είμαστε στο σωστό δρόμο.
ωραία, και τώρα ας σβηστούν οι δύο τελευταίες σελίδες.
Τις υπόλοιπες γιατί να τις αφήσουμε παραπονεμένες;
γιατί έκανα ωραίο post.
εγώ είμαι με τον ace, όλοι οι άλλοι κοιμάστε ύπνο βαθύ.
Άκου κει αυτοκτόνησε.....
Επειδή δηλαδή αυτοί που η δουλειά τους είναι να ερευνήσουν την υπόθεση το έκαναν και είπαν αυτό, πρέπει εγώ που είμαι όλη μέρα νετ να τους πιστέψω?
Βρε ουστ αγαθιάρηδες ηαρίτες.....
Πούστηδες μπάτσοι το φάγατε μπαμπέσικα το παιδάκι, έπρεπε όλοι μαζί να του την πέσετε δειλοί με αλεξίσφαιρα και οπλισμνένοι σαν αστακοί εναντίον του ανυπεράσπιστου ήρωα.
Πούστηδες....
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΡΩΣΟ (ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΥΜΑΝΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ) ΑΓΩΝΙΣΤΗ.
ΑΘΑΝΑΤΟΣ.
:roll: :roll: :roll:
hihihihihihihihi
:moutza:
είσαι πολύ καλός.Quote:
Originally Posted by Deggial
Kai o oswald efage ton JFKQuote:
εγώ πάντως τον αποκαλώ έτσι γιατί δε θυμάμαι το όνομα του και είναι χάσιμο χρόνου να το μάθω κιόλαςQuote:
αν έκαν τόπικ, θα το έψαχνα
είμαι ακόμα κατά σε κάθε περίπτωση. Η θανατική ποινή ως τιμωρία είναι ανθρώπινη απόφαση και τα δικαστήρια πρέπει να είναι ανεπηρέαστα, αντικειμενικά και να κρίνουν χωρίς προκαταλήψεις και ανθρώπινα συναισθήματα. Όμως όποιο καθίκι σκοτώσει/βιάσει/βασανίσει χωρίς λόγο άνθρωπο που αγαπώ ή νοιάζομαι , δεν έχει μετανιώσει και το βρω πριν την αστυνομία, δε θα ζήσει πολύQuote:
Originally Posted by Solo Carriera
πώς είσαι σίγουρη ότι δεν είχε μετανιώσει;Quote:
Originally Posted by enitharmon
ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Τώρα που το σκέφτομαι, ωραία τιμωρία θα ήταν να τους αναγκάζουν να διαβάζουν τοπικς σαν και τούτο. Βασανιστήρια, όχι μαλακίες.
[quote=Lost_In_Cooperland]πώς είσαι σίγουρη ότι δεν είχε μετανιώσει;[/quote:1m06yiir]Quote:
Originally Posted by enitharmon
γιατί δεν πιστεύω ούτε μία στιγμή ότι η Lindy England έχει μετανιώσει για αυτά που έκανε και δε θα τα ξαναέκανε αν το ευνοούσαν οι περιστάσεις
[quote=enitharmon]γιατί δεν πιστεύω ούτε μία στιγμή ότι η Lindy England έχει μετανιώσει για αυτά που έκανε και δε θα τα ξαναέκανε αν το ευνοούσαν οι περιστάσεις[/quote:2s6sjzbk]Quote:
Originally Posted by Lost_In_Cooperland
Νιώ8ω ηλί8ιος. Λές οτι αν ήσουν εσύ προσωπικά εξουσία 8α ή8ελες τον τάδε νεκρό για τους προσωπικούς σου λόγους. Προφανώς αν σε ρωτήσω αν σε ενδιαφέρει το αν 8α ζεί ή όχι ανεξάρτητα απο το τι 8α του έκανες εσύ 8α μου απάνταγες αρνητικά. Το να είσαι λοιπόν κατα της 8ανατικής ποινής και μάλιστα σε κά8ε περίπτωση πως ακριβώς καλύπτει την προσωπική σου 8έληση αφου υπάρχουν περιπτώσεις όπου 8α συναινούσες ;