g ήταν. all hailz σ' όλους για τις άπειρες φάσεις και το ατελείωτο κάψιμο, να 'ναι καλά αυτοί που με μαζεύαν την τελευταία μέρα. βαριέμαι να γράφω περαιτέρω, και του χρόνου κρουαζiERα. :)
Printable View
g ήταν. all hailz σ' όλους για τις άπειρες φάσεις και το ατελείωτο κάψιμο, να 'ναι καλά αυτοί που με μαζεύαν την τελευταία μέρα. βαριέμαι να γράφω περαιτέρω, και του χρόνου κρουαζiERα. :)
Έμαθα είχες και γαμώ τις παρέες!!Quote:
Originally Posted by Magellan
Ta Hammer Shots!!! :touched:Quote:
Originally Posted by Darkling
Ουφ, επιτέλους επιστροφή στην Αθήνα. :P
Civilazation JunkieQuote:
Originally Posted by Deggial
Btw, thavma htan to pws o kingdom ksipnise 3-4 wres meta to pass out tou.
Eilikrina, pistevw oti tha gyrisei thn epomenh
nai!!~~!!!!Quote:
Originally Posted by Mr Mojo Rising
kati poustides pou alibontousan me ladi ekanan gymnastikh kai trabagan gia ton poutso fotografies...
a kai enan akiro tipo pou eperne me thn kamera ta pio anousia plana pou exoun trabixtei pote :wink:
esi hsoun ok
Εγώ είμαι 3καλα με εκάλεσεν όμορφη νέα να περάσουμε μαζί μερικές μερούλες, Παρασκευή πάω στα τιμημένα Γιάννενα και Δευτέρα πρωί θα είμαι Αθήνα να δουλέψω μέχρι να ξεκινήσει η εξεταστική...
pou akrivws ? (gia na kseroume an pernas kala, an ki afou iparxei omorfi neara den nomizw min einai kala ;) )Quote:
Originally Posted by Clockwork_orange
Otan 14-17 ERites-Parea katevainoun se ena nisi kai xwrizontai kiolas oi misoi mylopota, oi misoi xwra, e sorry den yparxei elpida gia to meros. Blood of my Enemies me niaourismata apo Hotel California.....SSSSSShhhhhh!!!!!! Don't Do that!!! Listen!!!
Quote:
Originally Posted by alaiah
χαχααχχα τα σπασανε οι Αγγλιδες.
Consider "this".
Ας μην μιλήσουμε για τον βιασμό του Like A Prayer από ERίτη.
Τα σπασες. :lol:
χαχα!!! Εκτέλεση στα 2 μέτρα μλκ! Ούτε καν μέσα στον τόνο δεν ήμουν. Είχανε χαμηλά τα monitors :PQuote:
Originally Posted by dyingfreedom
Μαλάκες θυμάστε που τραγουδούσαν κάτι Ιρλανδέζες το dancing queen από Abba και μείς κάναμε moshpit???????
Και ο Κώστας μετά χόρευε ζεμπεκιά.
αχαχαχαχαχαχαχα :rofl: :rofl: :rofl:
Αριστουργηματική βραδιά με μνημειώδεις καμμένους να μετατρέπουν τη χώρα της Ίου σε παιδική χαρά.
@Μίτς με συραγγοειδή τον περιμένετε;
Από του χρόνου ο θίασος θα πρέπει να κόβει και εισιτήριο πάντως. Μην πάει χαμένος τόσος κόπος.
@DyingFreedom, δε ξερω γιατι εχουν αμολυθει κατι ορτυκια εδω μεσα. Συν τους τζιτζιφιογκους και τους μπαμπουρες.
Εκ των ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΣΚΗΝΙΚΩΝ του 4ημερου σαφως, προφανως, και αναμφισβητητως η εκτελεση-χορογραφια-We are ER- του Toxicity στον Πηγασο οπου και δειξαμε ποιοι ειμαστε κι απο που ερχομαστε.