οι ιδιοι drivers παντως βελτιωσαν αισθητα την αποδοση/fps σε max settings/addons/outlands :)
Printable View
οι ιδιοι drivers παντως βελτιωσαν αισθητα την αποδοση/fps σε max settings/addons/outlands :)
Χμ, τι κάρτα έχεις;
8800gt
καταλαβες οτι μιλαω για το wow ε
Λολ όχι.
Εμένα σε παλιότερα παιχνίδια ήτανε gg, δηλαδή σε Soulstorm, Warcraft III κλπ, αλλά στο Spore και στο Warhammer ήτανε όλα σκατά.
Μάλλον επειδή έχω τη 7600gs που είναι παλιότερη και δώσανε περισσότερο βάση στις σειρές 8 και 9 ή κάτι τέτοιο, δεν ξέρω... :roll:
ενα review απο το gamesradar
Quote:
We're not saying that WoW isn't great. We're saying that we're scared. We're scared because WAR took everything we loved about WoW and improved it tenfold. Yes, WAR is that good. And we fully expect that it'll be ruining our personal lives for the next few years at least. Whether you're solo questing or prefer massive PvP raids, WAR feels better than every MMO we've played this year. Is it time to switch? We don't know about you, but it is for us.
http://www.gamesradar.com/f/why-wow-pla ... 5833804033Quote:
Make no mistake. WoW is awesome it’s not going anywhere. Lord of the Rings: Online is great. And there are elements of Age of Conan that are excellent. But WAR is the best MMO out there right now, and as servers continue to swell with more players it keeps getting better. That's why we've switched to WAR. Anyone who likes fantasy, leveling up, and PvP should consider doing the same. Even if you don't normally like PvP, you will after playing WAR. We simply can't recommend it enough.
Κάπου εδώ έχασε credibility. :PQuote:
Lord of the Rings: Online is great.
Έφτασε κανείς σε Tier 3 ή 4; Οι μεγάλες μάχες παίζουν καλά ή λυγίζουν μηχανήματα / γραμμές;
Εγώ μόλις έφτασα σε tier 3 αλλά δεν έχω πάει σε rvr area του
Στο tier 2 πάντως σε siege σε ένα keep με πολλά άτομα δεν είδα να ζορίζεται πολύ παραπάνω.
Pousthdes. Exo paraggeilei to wotlk, alla tora thelo na do kai to war, exo psiloxasei to endiaferon mou gia to wow. Gamieste.
Πωπω, έτσι θα γίνει ο Shaman μου;;;
Κάβλαααα :D
ψήσου να πάς σε κανενα φίλο σου που το έχει ήδη. Κάνε ένα χαρακτήρα και στο καπάκι μπές σε ενα σεναριο (το αντίστοιχο bg). Πάει, μετά κόλλησεςQuote:
Originally Posted by BLi
Τι απέγινε ο Iron Breaker;
Περί
πέτυχα τις προάλλες ένα column στο mmorpg.com που έλεγε ότι όντως από ένα σημείο και μετά δε μπορείς να παίξεις και ότι είναι πρόβλημα του engine μιας και δημιουργεί bottlenecks στη CPU. Υπάρχουν μερικά addons που βοηθάνε σε αυτό το πρόβλημα αλλά φυσικά δεν έχουν την αποτελεσματικότητα ενός fix από τη Mythic. Υπομονή. Ένας γνωστός άρχισε WoW μέχρι να το φτιάξουν γιατί λέει πως δεν παλεύεται στα RVR. :PQuote:
Originally Posted by JnB
Για να δούμε και αν θα ανοίξουν trials τώρα που θα πέσει το πρώτο χρήμα.
για πειτε τι παιζει με το game πλεον γιατι σκεφτομαι να το παρω για το pvp κυριως
εχει κοσμο ή την εκαναν ολοι οπως και στο aoc;απο υποστηριξη πως παει κτλ
Έχουν μειώσει τους σερβερς και πλέον εκεί που είμαι έχει πολύ κόσμο! Λόγω χρόνου δε λιώνω πλέον όπως πριν κανα μήνα, αλλά αξίζει. Dragonback Mountains λέγεται ο server που είμαι