k o 8eos PAOK einai
Printable View
k o 8eos PAOK einai
tis poutanas ginetai omws....
kai proxtes pali ta idia.
en timpaleuei o kairos
Quote:
Originally Posted by Daffy
εχει ενα ντοκυμανταιρ τωρα στην ετ1 με κατι γκομενες που πινουν το σπερμα των αντρων τους και μαντευουν τι εχουν φαει.. μμ
Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΖΑΓΚΟΡ!!!Quote:
Originally Posted by geologiko_karoto
ΝΤΡΑΓΚΟΝ ΓΚΕΪΜ ΣΥΣΤΕΜ!!!
με περίσεια περηφάνεια σας ανακοινώνω ότι πέρασα κι εγώ επιτέλους στην εποχή της υπερτεχνολογίας της πληροφορικής. Σήμερα σας γράφω από τον υπερυπολογιστή μαρκας vero, λοιπά στοιχεία δεν γνωρίζω, μια και η ασχετίλα δεν περνάει με την κατοχή τέτοιων μηχανημάτων.
Εντός 5-6 ημερών έρχεται και η DSL
Θα πας στο Ντέσκτοπ, θα κάνεις δεξί κλίκ στο εικονίδιο "Ο Υπολογιστής Μου" (My Computer) και "Ιδιότητες" (Properties). Εκεί θα δείς στην πρώτη καρτέλα "Γενικά" (General) κάτω κάτω στην Λίστα που λέει "Υπολογιστης" τι επεξεργαστη (ταχύτητα σε Γιγάκυκλους :P), μάρκα επεξεργαστή και μνήμη έχει το μηχανάκι σου.Quote:
Originally Posted by Candiru
και γιατί δεν άνοιξες θέμα να προτείνουμε hardware και value for money και με στόχο την οικονομία ηλεκτρικού ρεύματος πχ?Quote:
γιατί υπάρχουν και με φωτοβολταϊκά ή ανεμογεννήτριες; :PQuote:
Originally Posted by wom
τα στοιχεία που λέει είναι:
Intel(R)
Pentium (R) DCPU 2,80 GHz
2,79 GHz, 512 MB RAM
υπάρχουν τροφοδοτικά και hardware με έμφαση στην κατανάλωση και τον θόρυβο ναι.Quote:
Όπως και οθόνες και κουτιά κατασκευασμένα χωρίς την χρήση μολύβδου κτλ 8)
btw με αυτά τα στοιχία ελπίζω να μην έδωσες πάνω απο 400-450Ε
φιλική τιμή 569 με ΦΠΑ :oops:Quote:
Originally Posted by wom
proteinete bluetooth.
Θές να γίνεις η bluetooth fairy?
Ε; Αν εννοείς κανά Bluetooth USB adapter, ό,τι βρεις φθηνά. Εγώ έχω αυτό, επειδή δουλεύει σωστά σε λίνουξ.Quote:
Originally Posted by pixies451
gia to kinito to thelw perissotero.
mallon se kati tetoio tha kataliksw.
thanx pantws
Με 26 βαθμούς μέσα στο σπίτι, τον ήλιο να βαράει ανελέητα, οι μαλάκες έκοψαν το νερό στην περιοχή. :evil:
Gia ti allo mporei na to 8eles dld?Quote:
Originally Posted by pixies451
γκούχουγκούχουQuote:
Originally Posted by Deggial
λόγω περιέργειας κτλ κτλ σε πρήζω λίγο ακόμαQuote:
1. Τρέξε το cpuz.exe και πες μου τι λέει στο Mainboard (καλύτερα image)
2. Θα πας Start (Έναρξη) -> Run (????) γράψε devmgmt.msc και Οκ
Ψάχνεις για (????) Display Adapters (πάνως απο το CD/DVD είναι).
Τι λέει εκεί ?
Να μεταφράσει ο WBRB
3. + 512 RAM
4. με ΦΠΑ και σαν VERO (TUV κτλ) δεν σε εκλεψαν κιόλας
Αστυφύλακας εξέθετε στο Διαδίκτυο την τέως φίλη του
Ηθελε να την εκδικηθεί επειδή διέκοψε τη σύντομη σχέση τους, και της έκανε τη ζωή κόλαση. Δημοσίευσε τα στοιχεία στο Διαδίκτυο, το ίδιο και το προσωπικό της τηλέφωνο, «ανέβασε» ερωτικές της φωτογραφίες και έγραψε πως αναζητούσε ερωτικούς συντρόφους.
Η 20χρονη φοιτήτρια από τη Θεσσαλονίκη άρχισε να δέχεται βροχή τηλεφωνημάτων από υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους και βομβαρδισμό μηνυμάτων στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο. Μην αντέχοντας άλλο την κατάσταση αυτή, η νεαρή κοπέλα απευθύνθηκε στους άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής και κατήγγειλε όσα συνέβαιναν.
Υστερα από ψηφιακή έρευνα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τα ηλεκτρονικά... ίχνη του δράστη, που, όπως αποκαλύφθηκε, ήταν συνάδελφός τους. Πρόκειται για έναν 23χρονο αστυφύλακα που υπηρετεί στο αεροδρόμιο, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για «συκοφαντική δυσφήμηση» και παράβαση του νόμου περί «προστασίας προσωπικών δεδομένων», όπου ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος.
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή και εφτά ψηφιακοί δίσκοι, ενώ -σύμφωνα με την Αστυνομία- ο αστυφύλακας εμφανιζόταν με το παρατσούκλι «φοιτήτρια» σε ιστοσελίδες του Διαδικτύου και, έχοντας -άγνωστο πώς- πρόσβαση στους κωδικούς ασφαλείας του ηλεκτρονικού της ταχυδρομείου, επικοινωνούσε με άλλους χρήστες με σκοπό την ερωτική συνεύρεση.
τον άφησαν ελεύθερο, ενώ αυτόν με τα πράσινα παπούτσια τον έχουν ακόμα μέσα. κράτος δικαίου να ουμ
Βγήκε εντολή αποφυλάκισης του ΠΚ. Δεν διαβάζεις indymedia? :P
1. Ο πρασινοπαπουτσάς αφέθηκε ελεύθερος, επιτέλους.Quote:
2. Γενικώς, η προφυλάκιση θα έπρεπε να συμβαίνει σπάνια σε πλημμελήματα. Δυστυχώς χρησιμοποιείται καταχρηστικά σε αυτές τις περιπτώσεις και χωρίς να πληρούνται οι προϋποθέσεις για προφυλάκιση (κίνδυνος φυγής ή επανάληψης αξιόποινης πράξης). Ορθώς αφέθηκε ελεύθερος ο αστυνομικός κι αυτό είναι εντελώς άσχετο με την άδικη προφυλάκιση του πρασινοπαπουτσά.
Ρε παιδιά μου ήρθε το παρακάτω e-mail και δεν ξλερω αν αξλιζει τον κόπο να το ανοίξω (δηλαδή αν βγάζει γέλιο) ή μήπως παίζει κανας ιός και την πατήσω....
Από:Aγιος Πρεβέζης ---- Θέμα: ΕΞΩ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ.
Βαριέμαι άπειρα + νομίζω ότι έχω κατάθλιψη.
Ξεκόλλα και τράβα παραλία στο πάρκο πάρε σπαστό, πέστην στο τοιχάκι και αμα γουστάρεις τράβα και μια μπύρα στο "'Αρωμα" :DQuote:
Originally Posted by Shadowking
κάντο μου fw θα το ανοίξω εγώ και θα σου πω
ehehe, το σπίτι μου είναι 100 μέτρα από το "πάρκο" και 150 από το Άρωμα.
ΑΛΛΑ
εμείς αρχίζουμε εξεταστική. Δευτέρα. Σε αντίθεση με εσάς ΜΟΥΝΙΑ που δίνετε, τι στο διάολο, 10πλή το Σεπτέμβρη; ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΠΙΩ ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ ΣΤΟ ΑΡΩΜΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ; Ε; :P :)
(ξέρω, είμαι υπερβολικός, αλλά διαβάζω χείριστο μάθημα εδώ και ένα 5ωρο και έχω φρικάρει)
Δε πρέπει πρώτα να το ανοίξω, για να το κάνω forward??Ή ειμαι τόσο βλάκας? :?Quote:
Originally Posted by totos571
Συγκεκριμένα εγώ δίνω απο 20κατι Μαίου και τελειώνω 10 κατι Ιουλίου... Είναι 2 πτυχιακές μαζί... Είμαι και 6ο βλέπεις.. Οι μικροί ναι κάθονται, και επακολουθει 3πλή το Σεπτέμβρη... Αυτό για τους Πολ. Μηχ/κους. Αλλα τμηματα εχουν κανει αλλο σχεδιασμό... ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΖΟΥΡΑ ΛΙΜΑΝΟΒΡΩΜΑΣ! :DQuote:
έχει κάποιο συνημμένο?
αμέ
συγγνώμη τότε, σε υποτίμησα :oops:
Αλήθεια, πως και ξέρεις τόσα από Βόλο;
Είμαι από Βόλο :!:Quote:
ε ωραία, ανοίγεις το mail χωρίς να ανοίξεις το συνημμένο και το κάνεις fwQuote:
Originally Posted by distortionofperception
:D :D :D :D :) :)Quote:
Originally Posted by totos571
Οκ το έστειλα στο d...@hotmail.com!
Θένξ!
όχι σήμερα, μια και έπαιζα με το μηχανημαQuote:
Χριστιάνοι ΠΡΟΣΟΧΗ. Ο Αντίχριστος ήρθε και είναι παρών στο διαδύκτιο και πουλάει μπλουζάκια με τους υπηκόους του, τα ροκ συγκροτήματα του διαβόλου όπως αυτά που σας επισυνάπτω. Η διευθυνση του διαβολικού site είναι www.e-magazaki.gr . Προσπαθήστε χριστιανοί να μείνετε μακριά και να αντισταθείτε στο δέλεαρ των φτηνών τιμών που προσφέρει ο γιός του εοσφόρου, του εξ'απο'δω, του 666.
Ο Θεός μαζί σας.
τα συνημμένα είναι φωτος από τα μπλουζάκια και ο άγιος πρεβέζης έχει email address twistedkalogries
Γιατομπούτσο..... Πάντως χιλια φχαριστω! Το αντιβάιρους μου δε τη παλεύει ....
η 27 χρονη καβλα γειτονισσα που μενει απο κατω , εχει ξαπλωσει στον καναπε της στην βεραντα με πολυ ελαφρα περιβολη και διαβαζει ενα βιβλιο... αχχχ