ix...kalo kouragio re *pat pat sou*
Printable View
ix...kalo kouragio re *pat pat sou*
φχαριστω. κ καλή μου τύχη (που είναι το σημαντικότερο σε αυτές τις περιπτώσεις)
G-luck man :*
Εμείς έπρεπε να έχουμε τελειώσει κάτι που έχει να κάνει με κομπιούτορες και που -φυσικά- δεν έχω τελειώσει και δεν ξέρω αν υπάρχουν ποινές or anything. Δε γαμιέται...
Κάποιος -κακώς- είναι ήδη Ελλάδα :|
Alitheia, pws kai eisai Ellada? :?
Νοητά μόνο :?Quote:
Originally Posted by jimid
:lol:
Se katalavainw.
Oso gia penalty, s'emas itan -5%/working day alla auto mporei na allazei apo uni se uni.
So get cracking! :P
Nah, είναι ένα workbook για IT που έπρεπε να κάνουμε όλοι, απ' όλα τα departments και καλά για να δουν ότι είμαστε στο ίδιο επίπεδο κ.λπ. (έπρεπε να υπήρχε section "εμείς σε περιβάλλον forum" να διαπρέψω). Πιάνει 5 credits, πέρα από τα 120 του έτους οπότε δεν ξέρω τι παίζει και για να είμαι ειλικρινής, λίγο με ενδιαφέρει (αν και θα ήταν καλύτερα αν το είχα κάνει)...Quote:
OK totes.
Egw den eixa kanei to presentation gia tin ptyxiaki mou. :?
(-5%)
Ένας δεν ήρθε την ημέρα του presentation του (-20%). Lol.Quote:
πωπω πολύ ζόρικα τα πράματα στο αγγλία :|
καλό κουράγιο ρε :*
Σιγά το ζόρι ρε :)
Εσύ.. καλή επιτυχία.
Μπες irc όμως.
hr8e h wra na ekfrasw ena synh8ismeno sunais8hma gia mena...
8elw soublaki :drooling:
ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Eξι κάτοικοι του χωριού Μαροτινούλ ντε Σους στη νότια Ρουμανία καταδικάστηκαν σε φυλάκιση έξι μηνών ο καθένας, επειδή έφαγαν την καρδιά ενός άντρα που είχε πεθάνει λίγο καιρό πριν, τον οποίο θεωρούσαν βαμπίρ.
Στα έξι άτομα επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο 21 εκατομμυρίων λέι (550 ευρώ) ως αποζημίωση στη χήρα και την κόρη του εκλιπόντος.
Το Φεβρουάριο του 2004 οι έξι χωρικοί ξέθαψαν το πτώμα του Πέτρε Τομά, 76 χρόνων, ο οποίος είχε πεθάνει από καρκίνο, λέγοντας ότι ο νεκρός «είχε γίνει βαμπίρ» και «τους ρουφούσε το αίμα τα βράδια».
Σύμφωνα με πολλούς μάρτυρες, οι καταδικασθέντες έκαψαν την καρδιά, ανακάτεψαν τις στάχτες με νερό και το ήπιαν. Αμέσως δήλωσαν ότι ανέκτησαν τις δυνάμεις τους και πρόσθεσαν πως το βαμπίρ δεν θα τους στοιχειώνει πια. Αυτοψία που διενεργήθηκε από ιατροδικαστή στην πόλη Κραϊόβα επιβεβαίωσε πως η καρδιά του νεκρού είχε αφαιρεθεί.
Απαντώντας σε ερωτήσεις των αστυνομικών, πολλοί κάτοικοι του χωριού δήλωσαν πως αυτή η τελετή «είναι γνωστή και πραγματοποιείται εδώ και πολύ καιρό» στην περιοχή και έχει αποδειχθεί «αποτελεσματική εναντίον των βαμπίρ».
mou vazei idees.
egw mpistaw na anevw. 8a exoun kai apsenti original ekei.
den exounQuote:
Originally Posted by NuC