έχει κανεις τη φάρσα "τέλος" σε mp3;
Printable View
έχει κανεις τη φάρσα "τέλος" σε mp3;
Τη βρισκεις στο γιουτουμπ, την κατεβαζεις απο το κιπβιντ, την μετατρεπεις σε μπ3. Ειδες ποσο απλο ειναι? :P
αυτα ειναι ρε πουστη!
Βροχη,κρυο,μαυριλα και ISIS στα ηχεια!
γαμημενο καλοκαιρι :evil:
ναι ρε, αφού ξεκίνησε η έκθεση βιβλίου! :PQuote:
Originally Posted by geologiko_karoto
:rofl: :rofl: το ειχα ξεχασει αυτο ρε,ναι - δεν χαλαει με τιποτα.Βροχη κ εκθεση βιβλιου πανε μαζι !
ετσι γουσταρουμε ομως!
ti esti akrivws auto?Quote:
κιπβιντ
Kάποιο προγραμματάκι για να σώζεις τα flv του youtube μάλλον.
ΥΓ: Ξεκίνησα διάβασμα σήμερα. Σκατά.
αμα ειναι προγραμμα για να σωζεις τα βιντεακια απτο youtube,εγω προτεινω το Vdownloader που ειναι γαματο κ ειναι κ τζαμπε κ κατεβαζεις κ απο αλλα 2 σαιτ!Quote:
Originally Posted by Moonspellheim
Μα υπάρχει το Fast Video Download ως add-on για Mozilla και κατεβάζει σχεδόν όλα τα embeded objects απο σχεδόν όλα τα site.
ναι,μονο που ο Mozilla ειναι για το butso :!:
δε θέλω να συμφωνήσω. :P
Εγω θελω δε θελω, συμφωνω.
Επισης. www.keepvid.com
κάτι παίζει με τη σελιδοποίηση του φόρουμ και πατώντας την προηγούμενη σελίδα με πάει στις πρώτες του 2003 :shock:
banQuote:
Originally Posted by geologiko_karoto
και ξυλο
σπερα....
Καλα τα λεει το παιδι, για τον πουτσο ειναι ο Μοτσιλας.
σταματα τις μαλακιες και κατσε διαβασε
Μαγγελανε κσερεις κανεναν καλβο?
ξερω εναν που εγραφε ποιηματα
α,απο κεφαλλονια,νομιζα αλλο γιατι με ειπαν ισπανος,τα μπερδεψα παλι
MastodontoideaPliokenous τρομερο χουμορ δικε μου :!: :!: :!:
Re milaw edw k merikes meres me atoma eklekta k exw katalhksei s' ena sumperasma:
OLOS O KOZMOS PAOK EINAI
:thumbsup: :dfinger:Quote:
Originally Posted by solution_AK-47
Razor κατω τα χερια απτον MastodontoideaPliokenous ναουμε
ελατε με τον κωλο φλωροι
ΑΡΗΣ - ΤHRASH - ΞΥΛΟ ΣΕ ΠΑΝΚΗΔΕΣ
8a eiste me tous filous sas tous mpatsoi?
στην μικρα δεν σε ειδα δικε μου,τα υπολοιπα με πμ :)
να σας πω ρε παίδες, μπας κ πήρε τ'αυτί σας αν έγινε τπτ στην κακιά σκάλα σήμερα το απόγευμα/βράδυ?
tin epidiorthwsane
xioumorrrrrrrrrrrrrrrrrrr
μαλλον εχω ραγισει πλευρο και καθε φορα που βηχω βελαζω στον πονο.και βηχω συνεχεια :|
mpa mporei nafages kana xtupima. kanei kana mina na perasei an itan isxuro.Quote:
Originally Posted by xmou
eixa faei mia gamati klotsia sta pleura otan empaina gia enaeries(telospanton pou na exigo), kai 3 meres de mporousa na kleiso mati.ena mina ekana na suneltho,upoula ta pleuura
Για εξηγα για εναεριες.
καλά ρε μλκ, πόσο γκαντέμης είσαι πια;Quote:
σε ενα γαμάτο μοσπιτ τοτε στους Cephalic Carnage ειχα φαει μια πολυ γαματη αγκωνιά στα πλευρα κ απότι φάνηκε έπαθα θλάση ή κατι τετοιο. για 3 μήνες ανέσαινα κ πονούσα. μην αναφέρω τον βήχα ε...Quote:
πηγαινε σε κανα γιατρο καλου κακού παντως.
Ξυπνηστε γαμω τα σπιτια σας εμεινα ολη νυχτα ξαγρυπνος με εξαιρεση ενα τριωρακι και βαριεμαι τωρα. Και διαβαζω και μια μαλακια. Γραψτε καμια μαλακια να περασει η ωρα να πεθανουμε καποτε.
Αγριο αντρακι ο ραζορ.Φιξξξερ καλημερες
Γκουτεν μοργκεν μαιν κλαιν φροιντ κι οχι κλαιν μαιν.
Το ξερες οτι σημερα θα ειναι μια πολυ καλη μερα που θα ερωτευτουν 3 μελη του ΕΡ, 2 ακομα θα κανουν σεξ (αν και πολλοι μου φαινονται) και η Ελλαδα θα ριξει 4 στην Μολδαβια? Και θα διαβασω και δυο κεφαλαια Κβαντομηχανικη ΙΙ ωστε σε 10 χρονια να ειμαι Αμερικη και να εχω παντρευτει αυτην που τοτε θα ειναι 27:
http://www.teenidols4you.com/blink/A...1173995489.jpg
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαα
http://www.teenidols4you.com/blink/A...4u_ks_2g12.jpg
Μέρες.
2 ώρες τη βδομάδα παρακολουθώ στη σχολή (Τετάρτη 9-11) και σήμερα ακούγοντας το ξυπνητήρι στις 8:30, το έκλεισα, με αποτέλεσμα να έχει πάει τώρα και να έχω χάσει την πρώτη ώρα. :|
Καλημέρες!
Έδιτ
Τώρα μπορώ να πώ πόσο ωραία είναι να κάνεις μπάνιο το πρωί και να έρχεσαι δουλειά και να ξυπνάς απο τις 6.30.