αχμ, είχα πάντα την εντύπωση πως το χιούμορ είναι υποκειμενικό
κι επίσης θα ήθελα να βασιστώ στην εξής φράση:
[...]
O χρήστης john rambo είπε: einai apautous tous anthropous pou an tous vriseis automata eisai ilithios giautous auto einai o,ti pio sixameno
O χρήστης john rambo είπε: to na sximatizeis gnomi gia ton allon vasismenos sto metaksy sas interaction einai o,ti pio potapo emetiko gloiodes
Για να σου δώσω να καταλάβεις ότι δε προσβάλλομαι ούτε θίγομαι, γιατί γενικά δεν τα παίρνω στα σοβαρά, το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να προβληματιστώ μήπως και λέω μαλακίες γιατί το κάνω αρκετά συχνά, κι αυτό θα γίνει μόνο αν είναι σωστός και λογικός ο άλλος απέναντι μου.
So, o πάνκης μ' έχει κράξει, αλλά το 'χει κάνει για δικούς του λόγους, που εσύ ίσως να μη ξέρεις, που ούτε εγώ ξέρω, αλλά αφού τους ξέρει αυτός είναι αρκετό, χωρίς αυτό να μου δημιούργησε κάποια αντιπάθεια απέναντι του, θες το καταλαβαίνεις δε θες όχι, εμένα πάλι αδιάφορο θα μου είναι.
Κατα συνέπεια ούτε γλείφω κάποιον επειδή δεν αντιδρώ εριστικά ούτε σιχαμερός είμαι, μια χαρά παιδί είμαι και με πάω πολύ, σου προτείνω να κάνεις κι εσύ το ίδιο, φιλάκια.