ρε αδερφέ αν είναι να τα σκας κάπου για να κατεβάζεις , γιατί δεν τσιμπάς κανένα RS/FS/MU account?
Printable View
FTL οσων θα ειναι κοντα μου στο πιτ στους IMPALEDNAZARENETHRISKEIAGAMWTHNPANAGIA
θα παω στο λαιβ στα καπακια μετα απο 6 ωρες κουβαληματος χωρις να εχω κανει μπανιο :angel:
10/10/2010: Κουβαλαω μειωμενο εισιτηριο χωρις πασο.Μπαινουν ελεγκτες στο 12ρι κοντα ΧΑΝΘ ε και μου συμπληρωνουν ενα χαρτι προστιμου,ομως μου λενε απλα "να κανεις εναν κοπο να περασεις απο τα γραφεια ΟΑΣΘ για να δειξεις το πασο σου".Μου το τονισε κιολας ο ανθρωπος,οτι τσεκαρε το κουτακι για επιβολη προστιμου 30κατι ευρω αλλα εγω θα πρεπε να παω εκει και να δειξω πασο για να δικαιολογησω το μειωμενο εισιτηριο χωρις να πληρωσω τιποτα.Και οντως πηγα λιγες μερες μετα,οταν εβγαλα και το πασο για το νεο εξαμηνο,το δειξα,μου λενε ολα οκ,ξαναρτησα για σιγουρα αν οντως ξεμπερδεψα και δεν χρειαζεται να κανω τιποτα επιπλεον,μου ειπαν ναι και την εκανα.
Χθες ηρθε γραμμα απο τον ΟΑΣΘ το οποιο μου αθροιζε 2-3 εξτρα χρεωσεις για τους μηνες που περασαν μετα απο τον Οκτωβριο εκεινο για το "προστιμο που δεν πληρωσα".Το συνολο εφτασε 180 ευρω.Ο τυπος τοτε στο γραφειο οταν εδειξα το πασο δεν μου δωσε καποια επιβεβαιωση ορ σαμθινγκ οτι πηγα.
Μεσα στην εξεταστικη θα τρεχω να βγαλω ακρη και με τον ΟΑΣΘ.
gamise tous, mporoun na sou kanoun tpt?
Αν δεν πληρωσω τα 180 σε 20 μερες λεει πως θα κινηθουν δικαστικα κιετσ.Δεν ξερω κατα ποσο ειναι μονο λογια,μια φορα παντως θα παω απο τα γραφεια μηπως και λυθει με δυο κουβεντες το ζητημα.
Συγκεκριμένα θα λυθεί με μια : θα πληρώσεις.
Αν δεν ηταν αυτο το πιο πιθανο δεν θα ποσταρα στο FML.
νομίζω ότι αν δεν πληρώσεις τα περνάνε στην εφορία ή κάτι τέτοιο
πάω
Οκ ρε
στο Βιλακαρχαρτ ακομα γραφουν.
χτες στην δουλεια ειχαμε μια ξαφνικη επισκεψη...απο κλιμακιο της δανεζικης εφοριας ... περιμενω με αγωνια μπας και φτασει κανα γραμμα σπιτι που θα λεει εχετε περιθωριο 10 ημερων να εγκαταλειψετε την χωρα...Οχι, ολα νομιμα ειναι, αλλα ανησυχω.
Παρε το πρωτο σου πινκ γιατι εισαι γυναικα μαλλον, αν κρινω απο το νικνειμ.
Δε διαβασα καν τι εγραψες. Καλωσηρθες στο φορουμ!
να της αφιερώσουμε και τραγουδάκι
@tsimpouklano: Οχι,καμια ειδοποιηση τοσους μηνες.Μου εκανε και μενα εντυπωση
@electra: Απο τον παπαρα τον ελεγκτη ξεκινησε η υποθεση αφου δεν ειχε γραψει παρατηρησεις,αλλα και παλι αυτο δεν τους εμποδισε οταν ξαναπηγα τον Οκτοβρη με πασο να μου πουν πως ολα οκ.
Πληρωσα 36 τελικα,τα 180 πλεον δεν ισχυουν γενικα λογω υπουργικης εντολης ειπαν.Θα μπορουσα να το συνεχιζα το θεμα με ενσταση αλλα ειδικα αυτην την περιοδο δεν εχω καμια ορεξη.Και οι υπαλληλοι εκει μεσ'την ειρωνια για το παραμικρο.
Ναι, απλά θα σου κάτσουνε 600€ στην εφορία των γονιών σου και η μαμά σου θα σε διώξει από το σπίτι.
αν δεν σε δώσουν στο θείο με το παχύ μουστάκι και την μπριγιαντίνη να σε γαμήσει
ασδφασδφ.... και δε σηκώνουν και το τηλέφωνο *(^&%* 8:00-20:00 σου λέει μετά....Quote:
Κατόπιν απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου, η Olympic Air διαμορφώνει το πτητικό της έργο και προχωράει σε προσθήκη των παρακάτω νέων δρομολογίων από 27/03/11:
- Αθήνα - Βελιγράδι
- Αθήνα-Κέρκυρα/Αλεξανδρούπολη
- Θεσσαλονίκη-Ηράκλειο/Χανιά/Μυτιλήνη/Ρόδο
Παράλληλα, προχωράει σε διακοπή των δρομολογίων της στους παρακάτω προορισμούς:
- Παρίσι: Από 02/05/11
- Βιέννη, Βρυξέλλες, Λονδίνο, Θεσσαλονίκη-Λονδίνο: Από 27/03/11
Για όλα τα εκδοθέντα εισιτήρια από/προς τους παραπάνω προορισμούς, επιτρέπεται:
- Ολική Επιστροφή χρημάτων ή
- Αλλαγή/Επανέκδοση, χωρίς επιπλέον χρέωση, σε οποιονδήποτε ΙΑΤΑ αερομεταφορέα, σε απευθείας πτήσεις, στην ίδια διαδρομή και μέρα με αυτές του αρχικού εισιτηρίου
2 απανωτά!
Με έπιασε μανία καθαριότητας. Αφού σκούπισα, σφουγγάρισα, τακτοποίησα το χάος παίρνω το ρολό με προσχέδια που είχα μαζέψει τα τελευταία δυόμιση χρόνια (πολύ πράμα δλδ) για να ξεχωρίσω ποια θέλω και ποια είναι για πέταμα. Η όλη διαδικασία πήρε κάνα δυο ώρες... και φυσικά στο τέλος πέταξα αυτά πυο τελικά ήταν να κρατήσω. Εν τω μεταξύ επειδή στο δωμάτιο μου τα σκουπίδια είναι πάντα χαρτιά, υφάσματα, κλωστές κλπ το λιγότερο που μένουν σε μια άκρη είναι 3-4 μέρες, αλλά αυτή τη φορά τα πέταξα αμέσως. Είπαμε μανία καθαριότητας.
έχουν περάσει 3-4 μέρες και ερχόμαστε στο σήμερα. Μπαίνω στο δωμάτιο και κάτι μου μυρίζει. Το λέω στην αδερφή μου που ήταν ήδη μέσα και μου λέει πως κάτι της μυρίζει αλλά όχι άσχημα. Αφού κάθομαι στο γραφείο και πάω να αρχίσω την δουλειά γυρνάω και βλέπω πως -για άλλη μια φορά-είχε αφήσει η Λουκρητία το δωράκι της πάνω σε κάτι υφάσματα! Εγκεφαλικό...
περιμένουμε να τριτώσει... :fear:
απευθυνσου στο Μιτς για συμβουλες σωφρονισμού
εμενα ο φελιξ κατουρησε 2 φορες το παπλωμα αφου ειχα ηδη σκασει 15 ευρω στο καθαριστηριο!
ΒΡΑΣΤΗΝΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ ΣΕ ΣΙΓΑΝΗ ΦΩΤΙΑ.
εδιτ. Λαδυκιλλερ.
fuck my era,a new life.
Εγω οπως το διαβαζα νομιζα ηταν η νεκρη γατα που μυριζε, και πως θα την ειχες βρει σαπισμενη, χεβι μεταλ
καλημερα,τι κανετε?
εγω μολις εχασα την χρονια
καληνυχτα
μινιμινιμινι τι σε βρήκε?
απουσιες και ενας πουστης γιατρος
σαμπρελα σαλτα και γαμησου δεν εχω ορεξη για μαλακιες
σημερα επιασα απο τον λαιμο 17χρονο πουστη γαυρο
δυο μερες εχω χορτασει ξεφτιλα
FML FML FML . Οι δικηγοροι-δικαστες να τα φανε στους γιατρους και οι γιατροι στου δικηγορους-δικαστες.. fml