Quote:
Originally Posted by H.
ΒΓΗΚΕ?! :shock: Άντε αύριο format και install
Printable View
Quote:
Originally Posted by H.
ΒΓΗΚΕ?! :shock: Άντε αύριο format και install
Καλή υπομονή φίλε. Εκτός του μεγέθους, το seeding είναι τραγικό.
Καταρχάς, το crack πιάνει ως lvl27 άρα μην χαίρεστε.
Επίσης, ποιος το γαμεί το sacred το 2; Σήμερα βγήκε το PES2009. Χωρίς RS premium βέβαια θα μου πάρει κάτι αιώνες να το κατεβάσω(το letitbit γαμιέται, είναι γνωστό) έτσι το έριξα στην πατροπαράδοτη λύση των torrents(που εκεί δεν θα έχω να κάνω εγώ κάτι τουλάχιστον).
Και μόνο μέχρι να το κατεβάσουμε, πίστεψέ με θα έχει διαρεύσει το crack. Πόσο μάλλον μέχρι να φτάσουμε 27 lvl που θα έχει κυκλοφορήσει combo fallout και red alert και θα το παρατήσουμε χαχαχ
Βασικά έπρεπε να μην το σκέφτεσαι καν τώρα και να μην ασχολείσαι με τίποτα άλλο πέρα από το Brothers in Arms: Hell's Highway.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ!
Άσε ρε, που θα ξοδέψεις 20 gb για ένα εντυπωσιακό hack 'n' slash. Τι λέετε ρε μαλάκες, ρε, τι λέτε. Θα πάμε στα γραφεία των εταιρειών παιχνιδιών και θα τους τραβήξουμε από τα meeting και τα pc τους. Θα περιπλανηθούμε σαν τον Elminister, και θα τους δείξουμε πόσο ωραία καίγονται τα CD τους στους φούρνους μικροκυμάτων.
(random rant inspired by Lost Bodies)
Ναι αλλά αν εξαιρέσεις τη μισή μπουκιά του Titan Quest, έχουμε 4 χρόνια να παίξουμε σωστό χακενσλας και δε μπαίζει, το κατεβάζω, θα λιώσω :P
Έρχεται το Diablo 3 τέκνον, μην απελπίζεσαι.
(το λέω κιόλας γιατί πχ Diablo 1 & 2 τα τελείωσα με ενδιαφέρον, αλλά Sacred πάνω από τρεις μέρες δεν άντεξα να παίξω. Προσωπικά αυτά.)
Όταν βγει το Ντιάμπλο μπορεί να είμαι αστρόσκονη.
sacred 2 isws to paiksw se kana lan.
Ligo pou to eida sth beta den marese idiaitera.
Auto to kairo exw LIWSEI me to kings bounty. Apisteuth paixnidara.
Kati se homm, real time, xwris base building kai polu pio rpg, me quests, skill trees, items klp
Kairo exw na paiksw paixnidi pou na mhn thelw na to kleisw meta apo 6+wres :p
Και μόνο που είπες homm κατεβαίνει. Ελπίζω να ξέρεις όμως ότι είναι βαριά κουβέντα αυτή και θες πολύ να ανταπεξέλθει το παιχνίδι σε αυτό.
Απαράδεκτο το βρήκα εγώ το king's bounty. Όπως μπήκε, μια μέρα μετά βγήκε.
Αν θέλετε rpg, κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και παίξ'τε κανά witcher.
Πρέπει να κάτσω να το τελειώσω κάποια στιγμή.
Emena pantws marese kalutera apo homm5 (pou ok, den leei kai polla :p).Quote:
Originally Posted by H.
To mono arnhtiko einai oti den exei multiplayer, mallon epeidh einai real time, alla re gmt, kati tha mporousan na kanoun.
Ruthless eisai ampalos, an perimenes rpg typou witcher profanws den tha sarese.
Gia mas pou megalwsame me homm 2 + 3 einai apla teleio to kings bounty.
ps. gia rpgakia kai to mass effect akouw gamaei, akoma den exw aksiwthei na to kanw install omws :p
Το mass effect το τερμάτισα και είναι πολύ όμορφο αρκεί να ξεχάσεις ότι υπήρξε ποτέ το Knights Of The Old Republic γιατί είναι επικίνδυνα όμοιο.
Αυτό για το homm 5 δε μου άρεσε καθόλου και να ανακαλέσεις.
Τα HOMM δεν είναι RPG. Περισσότερο strategy είναι παρά RPG. Δηλαδή αν τα HOMM είναι RPG, τότε κάτι Spellforce είναι επίσης καθαρόαιμα RPG(που δεν είναι και είναι περισσότερο RPG από οποιοδήποτε HOMM).
To witcher παραμένει το καλύτερο RPG που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Πολύ ανώτερο από το Mass Effect imo, με πολύ ωραιότερο story(και λιγότερο προβλέψιμο), λιγότερο χύμα στο κύμα(aka Gears of War) μάχη, πολύ ωραιότερο building των skills του χαρακτήρα, ατσάλι και ασήμι, γενικά είναι πανέμορφο. Α ναι, και είναι μεγάλο, χωρίς επαναλαμβανόμενα quests(όπως ήταν όλα τα secondary quests του Mass Effect) και σε κάνει και ζεις στον κόσμο του, κάτι που σπάνια συμβαίνει πλέον.
To homm είναι turn based strategy, το witcher είναι rpg και η συζήτηση ξεκίνησε από το sacred που είναι hack n slash. Επόμενο παιχνίδι που πρέπει να αναμείξουμε είναι το pro μου φαίνεται.
Εγώ τώρα παίζω KotOR.
Κι άλλο πρόβλημα >.>
Έκανα format σε vista και τώρα κατεβάζω με άθλιες ταχύτητες ( 40 κb ενώ πριν κατέβαζα με 400+)
ε δες αν ειναι απενεργοποιημενα τα firewall και κατι αλλες παπαριες που εχουν τα vista
διαφορετικα δε νομιζω να εχει σχεση
Firewall off και πάλι τίποτα, άλλο είναι το πρόβλημα.
Επίσης το speedtest.net μου γράφει το ίδιο που έγραφε και παλιά
δεν ξερω
και γω εβαλα βιστα προσφατα αλλα με την ταχυτητα δεν ειχα κανενα προβλημα
και γω είναι η 2η φορά που βάζω και την 1η πήγαινε μια χαρά :? θα τσεκάρω μήπως είναι κάνα πρόβλημα προσωρινό του οτέ
αν μιλάς για utorrent δοκίμασε να κάνεις enable το preferences -> bittorrent -> protocol encryption.
Δεν μιλάω για utorrent, έχω το πρόβλημα σε οτιδήποτε κατεβάσω. Πήρα τον οτε και μου παν πως θα το κοιτάξουν. Πάντως γενικά ούτε το live καθυστερεί ούτε το web browsing είναι πιο αργό. Η μόνη διαφορά είναι στο downloading οπότε σκέφτομαι μήπως υπάρχει κάποια σχετική ρύθμιση
Το κατέβασα (2η φορά γιατί το πρώτο δεν δούλευε >.>) αλλά απ'ότι διαβάζω α) δεν έχει βγει ακόμα σωστό crack και β) είναι ένα αρχειάκι delrom που πρέπει να το κάνουμε execute κάθε μέρα :/ Τέσπα ελπίζω να αξίζειQuote:
Originally Posted by H.
Εμένα δούλεψε κομπλέ με τη μία. Έπαιξα χθες ένα δεκάωρο και έφτασα lvl 18. Το παιχνίδι ΣΠΕΡΝΕΙ. Ε και δεν είναι κόπος να τρέξεις ένα αρχειάκι κάθε φορά πριν το τρέξεις ε. Αν το ξεκινήσεις θα καταλάβεις οτι δεν είναι καθόλου.
ΝέοStarWarsMMOΝέοStarWarsMMOΝέοStarWarsMMOOMGOMGOMG!!!ΝέοStarWarsMMOΝέοStarWarsMMO
http://www.gamespot.com/pc/rpg/starwars ... eo/6199708
BiowareBiowareBiowareBiowareBiowareBiowareBiowareBiowareBiowareBiowareBiowareBiowareBiowareBioware \m/\m/\m/\m/\m/\m/\m/
E αφού το ξέραμε πως η Bioware θα έκανε Star Wars MMO που είναι το νέο; :P
Αλλιώς να το ξέρεις κι αλλιώς να το βλέπεις. Btw πείτε κάνα καλό πρόγραμμα για αυτόματο driver updating
geia sas egw eimai pali
kanw diplo klik stous sklirous mou k de mou anoigei kanenas. ant autou vgazei to parathiraki pou sou leei na dialekseis me poio programma thes na tous anoikseis. ta windows douleuoun kanonika.
ekana restart k ta idia. ti skata mou simvainei?
gia peite re paidia
http://www.troublefixers.com/not-able-t ... ble-click/ :!: :!: :!: :!: :!:
thanx an k den epiase!!!
kati egine pantws de to vriksei to autorun.inf pia!!
http://www.kcsoftwares.com/?sumoQuote:
Originally Posted by Kelldorain
kopste 5-10 xartakia apto imerologio narthoume pio konta sto kainourio manager
Έχει γίνει σε ανύποπτη στιγμή μια μλκια με το keyboard και κάθε φορά, που γράφω λατινικούς χαρακτήρες και πατάω shift+2, αντί να εμφανίσει @, εμφανίζει ". Και τούμπαλιν. Πάω να βάλω εισαγωγικά (με shift+' )και εμφανίζεται ένα @.
Με ελληνικούς χαρακτήρες δε συμβαίνει αυτό.
Κάτι παίζει με τα language settings υποθέτω, αλλά δεν έχω βγάλει άκρη. Αν κάποιος ξέρει, ας βοηθήσει πλιζ.
XP pro SP2.
Ε, ρε παλουκάρι, πήγενε στα language settings στο control panel και άλλαξέ το, και ρίξε και μία ματία στα keyboard settings να δείς τι παίζει.
Edit:
Την έχω πατήσει και εγώ αρκετές φορές :P
Ναι, το point μου είναι, ότι δεν ξέρω (ή δε βλέπω τεσπα) ποια ακριβώς ρύθμιση πρέπει, να αλλάξω.
εχεις βάλει uk english πληκτρολόγιο στα regional settings, γύρνα το σε us english