saouridis said:
"... Πάντως, σε κάποιο ερασιτεχνικό βίντεο είδα τον Κατσαμπή να πέφτει μόνος του, δεν ξέρω αν τον χτύπησε κάποιος πιο πριν..."
"Αλλά θέλω να πω και κάτι άλλο, τι δουλειά έχουν οπαδοί μιας ομάδας να πηγαίνουν στους παίκτες τους και να τους λένε να χάσουνε. Όλα αυτά τα παιχνίδια των τελευταίων αγωνιστικών. Κάποια στιγμή, η κοινωνία τόσο σάπια που έχει γίνει, ο κόσμος τα μαθαίνει και η αγανάκτηση έχει φτάσει στα ύψη, ειδικά στο ποδόσφαιρο, που είναι το μαζικότερο των αθλημάτων. Κάποιοι θα θερίσουν θύελλες, σε αυτά που έσπειραν. Αυτά που περνάει ο κόσμος του Αρη πρέπει να τα καταλάβετε. Με τα παιχνίδια που πάνε να στήσουνε, όχι ο ΠΑΟΚ να χάσει στην Καλαμαριά, όχι ο ΟΦΗ, όχι ο Ιωνικός".
"Δυστυχώς, επειδή δεν έχω στοιχεία στα χέρια μου, δεν μπορώ να πω. Αλλά ο κόσμος ξέρει ποιοι πολεμάνε τον Αρη. Υπάρχουν υψηλά ιστάμενοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που θέλουν να ρίξουν τον Αρη στη Β' Εθνική. Βεβαίως, τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν αυτοί που μπήκαν στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα, η αστυνομία που ήτανε; Είδατε πουθενά τις 57 διμοιρίες, που λέγανε ότι θα φέρουνε. Δεν μπορώ να ξέρω γιατί όταν λέγαμε να εκκενωθεί το γήπεδο, γιατί δεν συνεχίστηκε το παιχνίδι. Τον Αρη τον παίζανε μπαλάκι. Ο Ηρακλής έλεγε να πει ο διαιτητής, ο διαιτητής έλεγε να πει ο Ηρακλής".
"... Ο ΠΑΟΚ έχασε με κατεβασμένα χέρια στην Καλαμαριά και ήρθαν στο Χαριλάου να κάνουν τι;"
geia sou re saou athanate