Xalara.
Printable View
Xalara.
γιατι ποιος ειναι παντρεμμενος ρε?
aftos. 1-0Quote:
Originally Posted by babality
Καζβλά :D
1η φορα ακους ρε κτηνος να λενε τη γκομενα γυναικα?
SE LEEI GOMENA STO INERNET
στο εσωτερικο δικτυο ΙΝΕΡΝΕΤ :lol:
emena me to marko mpotsari na kanoume kontres me ta mixanakia
"για τους αγωνιστες της ελευθερίας επίσης, θα πρότεινα να αποκτήσουν τον τηλεφωνικό κατάλογο της εκκλησίας της ελλάδος. η τιμή του ξεπερνάει τα 200 ευρώ, αλλα αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την αναζήτηση πιστών που ανταμείβουν με μια άσχημη εμπειρία όσους τολμήσουν να τους αναζητήσουν στον απλό τηλεφωνικό κατάλογο"
αυτά εκφωνούσα στην εκπομπή μου στην τηλεόραση μέχρι που μια κοπέλα που γνωρίζω χτύπησε παλαμάκια μπροστα στα μάτια μου ψιθυρίζοντας "πες για τα λαστιχένια γάντια" (αυτά που πρέπει να φοράει ο αγωνιστής της ελευθερίας για να μην αφήνει δακτυλικά αποτυπώνατα πάνω στον τηλεφωνικό κατάλογο της εκκλησίας?).
ε, τρόμαξα και ξύπνησα.
το σκηνικό κσεκινάει σε ένα ποτάμι που τα ορμητικά του νερά αψηφούν βίδρες οι οποίες κατασπαράζουν τα ρεύματα σε αργή κίνηση. Κσαφνικά στο πλάνο εμφανίζεται ο Τρότσκη με στολή επιστήμονα και κρατώντας μια βέργα που δείχνει τις βίδρες η κάμερα κεντράρει σε μια αλάνισσα που παίρνει ένα βότσαλο και το βάζει στο στήθος της, μετά παίρνει έναν αχινιό και το σπάει με άλλο ενα βότσαλο αφού το μαγκώνει και με την άλλη πέτρα στο στήθος της. Αμέσως ο Τρότσκυ παίρνει ένα παρανοϊκό βλέμμα και τα μουστάκια του αρχίζουν να ανεβοκατεβαίνουν λέγοντας το εξής: "Vidra Obmana: Λογοτεχνικό ψευδώνυμο βέλγας βίδρας της κοινής. Συνθέτις και λογοτέχνις, έχει συγγράψει περι τα δεκαοκτώ μανιφέστα της ηλεκτρονιακής μουσικής και έχει εκδόσει εκατον οχτακώσιες είκοσι δισκογραφικές δουλειές ιδιαίτερα αγαπητές στην ευρύτερη φιλοζωϊκή κοινότητα. Οι συνεργασίες με αναγνωρισμένους καλλιτέχνες όπως τα Ζώα του Δάσους, οι Raccoons For Freedom, οι WWFFC και ο Λέλος Κοτούσης την έχουν καθιερώσει ως την πιο επιτυχημένη βίδρα στον κόσμο της βίδρας. Μπράβο της. " Aμέσως μετά έρχεται κόσμος και στήνει σκηνικό, διαδικασία η οποία κρατάει για ώρες. Μετά μαζεύεται ο κόσμος ο οποίος αρχίζει και χορεύει σε ρυθμούς psychoτρανς και το μόνο που υπάρχει στη σκηνή είναι τρία πικάπ και δύο βίδρες που καλλιτεχνικά αλλάζουν τους δίσκους και κσεσηκώνουν το κοινό. Στη συναυλία μπήκα τσάμπα με κάρτα δημοσιογράφου.
Εγώ είδα ότι τον πάταγα σε γκόμενα συνδυασμό Simone Simmons των Epica και μιας πρώην μου....
επίσης πριν μια βδομάδα είδα ότι πετάχτηεκ ένα σαμιαμίδι πάνω μου και εγώ ξύπνησα αφού πετάχτηκα και βρέθηκα καθιστός στο κρεβάτι......
Xthes eida ston ypno mou oti erxontai oi Kovenant gia live....Poso kammenos mporei na eimai???
καθόλου. Έχω δεί τέτοια άπειρα!!!!! Εκτός και αν και εγώ θεωρούμαι καμμένος....
:roll:
oti epitelous phra thn gamhmenh thn UNIVERSE!
mphke mia arkouda mesa sto spiti.mayrh.tromazw.kai thn pagwnw.(den eida pws)meta apo ligo o pagos arxizei na spaei se apeira mikra kommatakia pantou.ta opoia kommatakia htan ka8e mikro meros ths arkoudas.apo to nyxi mexri to xeri.ta opoia otan o pagos efeyge ksanaenwnontan san magnhtakia se sxhma puzzle.me synoptikes diadikasies h arkouda ksanazwntanepse.meta ksypnhsa