Originally Posted by Ulmo
einai 2 mpourdela se mia perioxh k exoun antagwnismo.to ena paei polu kala se pelateia to allo oxi toso.apofasizei loipon o idiokthths aytou pou dn paei kala na steilei enan upallhlo tou na dei ti kanoun k exoun tosh pelateia.paei aytos leei "thelw na mou kanete oti pio special exete" xmm tou apantaei h kopela "exoume pipa me tragoudi" "dld?" ths leei "xloup xloup k tralalala?" "oxi taytoxrona" tou leei h kopela."ma kala pos ginetai ayto anarwtietai" "mpeite sto domatio k tha deite" mpainei o typos mesa tou leei h gkomena "eiste etoimos?" "eimai" leei "sbhste to fws".arxizei na tou pairnei pipa k akouei taytoxrona lalalalaa melwdies theikes.paei pali pisw sto mpourdelo k leei ston idiokthth ayto k ayto kanoun."nai alla pos to kanoun ayto?" tou leei "den kserw einai sbhsta ta fwta ekeinh thn ora"tou apanta o typos."eee ekei kati ginetai"tou leei o idiokthths "thn epomenh fora me to pou arxisei h pipa me to tragoudi na anapseis to fws gia na deis" paei thn epomenh fora "eiste etoimos?"h kopela"nai" o typos "sbhste to fws" arxizei h pipa me to tragoudi..."twra einai eykairia"leei o typos tsak!anabei to fws k ti na dei?sto bathos tou dwmatiou panw se ena komodino ena gyalino mati :D ........ briste eleythera :p