http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=4024&t=1
Printable View
παρωδια
αλλος warlordy μας βρηκε...
καραγεωργιου τι νουμερο κολλαρο φορας?
Ρεπορτάζ από Παγκρήτιο, φρέσκο πράμα που σαλεύει.
Κατ'αρχάς γαμώ όλους τους πανέξυπνους καριόληδες που αποφάσισαν ότι τα λεφτουδάκια που σκάσαμε για ένα ημίχρονο πόλο πιάσανε τόπο, οπότε ας χρεώσουμε και ένα δεκαρικάκι ακόμα για ένα ημίχρονο. Άλλο ματς λέει. Σώπα, να πάρω 4 βαθμούς τότε ρε μουνί. Ευτυχώς είχαμε έναν γόη ζεν πρεμιέ στην παρέα που μίλησε όμορφα και ωραία σε μια σεκιουριτίνα και περάσαμε τσάμπα, ενώ δέκα μέτρα πιο πέρα άνθρωποι γκάριζαν "είστε απατεώνες". Μέσα στους απατεώνες βάζω και τα δικά μας μπουμπούκια, οι σύνδεσμοι δίνανε λέει με 5 ευρώ. 2500 χιλιάρικα τα εισιτήρια στον Ολυμπιακό, σαν να λέμε 25 χιλιάρικα από τον Μαρινάκη δώρο στους συνδεσμίτες να βγάλουν κάνα φράγκο. Ωραία. και μετά τραγουδάγανε και για ντου.
Τα του ματς:
Από την αρχή το θέμα του ημιχρόνου ήταν μαλακία. 45' να κάνεις ό,τι προλάβεις, μιλάμε για αγωνία. Γαμώ τον Γιάχο. Για να μην ξεχνιόμαστε.
Όπως και την προηγούμενη φορά, Μιραλλάς και Πάντελιτς στην ΜΠΡΙΖΑ. Δεν φαίνεται από το γυαλί καθόλου αυτό, μιλάμε για δίψα για αίμα. Ο Μιραλλάς το τι τρεχάλες ρίχνει, τι κλεψίματα κάνει δεν περιγράφεται, είσαι λατρεία ρε Κέβιν. Ο Πάστελιτς, πέραν του καθήκοντός του (2 ευκαιρίες, η μία γκολ) σπριντάρει στον λαό του, γκαβλώνει. Γαμώ.
Δεν έχω ακούσει και δει τίποτα, για κάποιο πράγμα σκούζουνε οι του Τέλη. Δεν είδα κάτι από εκεί που ήμουν (όχι και πολύ κοντά δυστυχώς :( ) αλλά ελπίζω ό,τι και να ήταν να τους έτσουξε βαθιά στον ποπό, γιατί αυτό που έκαναν ήταν ντροπή του ποδοσφαίρου. Από το πρώτο λεπτό αυτό το μουνί ο Δασκαλάκης να κρατάει καθυστερήσεις β' εθνικής, ο Γιάχος τον άφηνε. Αλλαγή Γ' εθνικής, σερνάμενοι, και μετά να τρέχουν οι μπάσταρδοι, έτσι. Και ένα δεύτερο γκολάκι από Φουστέρ για υπόθετο. Εργοτέλης δεν υπήρξε στο γήπεδο, τον είδαμε δυο φορές από κοντά, σε δυο οφσάιντ. Ο Πάρντο τρικυμία. Στο τελευταίο οφσάιντ έκανε κάτι ζουλού κόλπα εκφοβισμού, πάντως έξοδο δεν έκανε.
Ποτουρίδης, όχι αξιόπιστη εναλλακτική, γαμάει το πιτσιρίκι, καθάρισε όλες τις φάσεις που τον αφορούσαν και ο βασικός λόγος που ο Τέλης δεν φάνηκε είναι γιατί ο πιτσιρικάς έπαιξε άψογα, όλο από την μεριά του πήγαιναν, αλλά φευ. Μπράβο στον μικρό, πήρε πολύ χειροκρότημα. Εντωμεταξύ κατέβαζε γενικά αυτός την μπάλα κάτω από την σέντρα και καλύτερα, αυτός γκάζωνε το παιχνίδι.
Ρόμενταλ για κλειστές άμυνες φυσικά δεν λέει και έπρεπε να παίξει Φετφα αλλά αφού έπαιξε καλά στο προηγούμενο, ας πάρει κανά παιχνίδι και αυτός, να πεισμώνει και ο πιτσιρίκος.
Ριέρα, λίγος. Για Ριέρα, όχι γενικά. Εμφανώς εκτός μπρίζας, έκανε κάποιες ουσιαστικότατες ενέργειες και έχει σέντρα φαρμάκι αλλά δεν μπορεί να είναι τόσο αργός όταν μας κυνηγάει το ρολόι.
Ντουντού μέτριος.
Ουρτάδο δεν κατάλαβα να ακουμπάει μπάλα. Για καλό, για κακό, δεν ξέρω.
Μοντεστό, καλός φάνηκε, ορεξάτος. Αμυντικά δεν χρειάστηκε, ούτε ο Αβράμης, δυο φορές πρέπει να επενέβη ο Αβράμης να γυρίσει μπάλα πίσω.
Χολέμπας. Meh. Δεν είναι κακός, δεν είναι και καλός. Για πάγκο είναι ο άνθρωπος, καλύτερος από Λεονάρντο και Ντομί (σιγά το δύσκολο) αλλά δεν λέει και πολλά.
Ο Γιάχος γαμιέται, όπως είπαμε. Δεν ξέρω τι έγινε στη φάση του γκολ, ίσως ρεφάριζε το ακυρωθέν του Τοροσίδη; ίσως είναι απλώς μαλάκας, πάντως χάρισε κάτι κίτρινες και δεν μας έδωσε δυο ξώφθαλμα έξω από την περιοχή, ειδικά στον Μιραλλάς έβγαζε μάτι. Αλλά στον κώλο του και αυτουνού.
Πάμε για το άλλο ντέρμπι τώρα.
Καλά ήταν.
Ούτε γω κατάλαβα γιατί διαμαρτύρονται οι Εργοτέλειοι, από κει που καθόμουν κόρνερ μου φάνηκε.
Μιραλάς πολύ τρέξιμο ο πούστης
Έτσουξε πολύ την βαζζελέττα ε; Τι μαλακιάρες γράφει ρε;
μια χαρά ήταν ο ρόμενταλ, κατέβαινε έπαιρνε συνέχεια κόσμο πάνω του και έβρισκε περισσότερο χώρο για να κατέβει ο μοντεστό, σε αντίθεση με την απέναντι πλευρά που δεν.
γενικά συμφωνώ πάντως, γελάω με δασκαλάκη και τα κορδόνια του στα σαραντατόσα δευτερόλεπτα από την έναρξη και γελάω και με πάρντο στη φάση που λες με το οφφσάιντ.
Δηλαδή όλη η μανούρα έγινε για ένα πιθανώς ανάποδο κόρνερ; Σε ματς που κερδίσαμε με δύο γκολ διαφορά, συν ένα ακυρωθέν και κατοχή 90-10 και δεν ξέρω πόσες τελικές. ΠΑΡΑΓΚΑ. ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΤΕΡΑ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (πήγα να πω "σου" στο τέλος αλλά θυμήθηκα ποιος πληρώνει).
Για ανάποδο φάουλ απ το οποίο στη συνέχεια κερδίσαμε το κόρνερ διαβάζω τώρα.
Επίσης ο Καραγεωργίου αρνήθηκε στη συνέντευξη τύπου ότι ήθελε να πάρει την ομάδα και να φύγει.
για ποιον λέτε τόση ώρα ρε παιδιά?
Για ποιον λέμε τι;
ποιος "βαζέλας" γράφει "μαλακιάρες"