Αφού καρφώθηκε η άλλη.
Θέλω να εστιάσετε στην αιτία που ο τυπάκος βασάνιζε την γυναίκα του.
Είναι το ER.
Printable View
Αφού καρφώθηκε η άλλη.
Θέλω να εστιάσετε στην αιτία που ο τυπάκος βασάνιζε την γυναίκα του.
Είναι το ER.
μπα δεν εχει καμια αναμειξη στο 'κεκλεισμενων' αυτη παρα μονο στο 'τειχος' το οποιο ολο αρχιζω και ολο στη μεση το αφηνω.
Μεσοτοιχία.
:lol:
mlk pws to afhneis etsi?'o toixos' einai ap ta pio agxwtika vivlia....
giayto akribws to afhnw sth mesh,
Δεν έχεις άγχος να δεις τι γίνεται μετά?
Πατρίκ Ζισκίντ- Το άρωμα. Υποτίθεται οτι είναι κλασσικό.
ναι. είναι ωραίο. δε μου αρέσει η γλώσσα του καθόλου όμως. προφανώς θα φταίει η μετάφραση. Μεταφρασθές πεθάνετε νύχτα (οφφ τόπικ νότα. Τώρα θυμήθηκα την Τριανταφύλλου που υποτίθεται είναι και 'γαμάτη', που μετέφρασε το "Help!" σε "Βοήθεια οι Μπητλς" στο High Fidelity).Quote:
Originally Posted by Mostos
ον τόπικ λένος χρηστίδης ψυχ. με κουράζει το κοφτό του ύφος αλλά κατά τ' άλλα είναι ωραίο. Δεύτερη φορά που το αγοράζω, αν δεν ήταν ωραίο θα τον βαρούσα.
Πολύ καλό μου είχε φανεί το Άρωμα όταν το είχα διαβάσει πριν 9 χρόνια. Τώρα περί μετάφρασης δεν θυμάμαι να έχω παράπονο...
Εγώ αυτήν την περίοδο διαβάζω το βιβλίο του Τσαρούχα "Φάκελος Παγκρατίδης" που έχει σχέση και με το concept που στηρίζεται το όνομα της μπάντας που παίζω (Verdict Denied http://www.verdictdenied.com). Πρόκειται για μια αληθινή ιστορία καταδίκης (κατηγορία: ανθρωποκτωνία κατα συρροή-εδώ θα ενδιαφερθεί ο/η morphine child :) ) και εκτέλεσης ενός κατα πάσα πιθανότητα αθώου ανθρώπου. Συνέβη μια πολύ μυστήρια πολιτικά περίοδο για την χώρα και ακόμη και τώρα (όπως και τότε άλλωστε) υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι έγινε για λόγους συγκάλυψης αναζήτηση αποδιοπομπαίου τράγου. Το πρόβλημα με το βιβλίο είναι ότι επειδή είναι δημοσιογραφική έρευνα γίνεται ελαφρώς βαρετό εξαιτίας των λεπτομερέστατων περιγραφών των γεγονότων καθώς και την χρήση καθαρεύουσας σε έγγραφα ανακρίσεων και δικογραφειών (πρόκειται για βιβλίο 30 χρόνων περίπου). Το έψαχνα για ένα χρόνο και το βρήκα στην τύχη μεταχειρισμένο. Ολα αυτά βέβαια αφού από την ΕΡΤ που έιχε κάνει ανάλογο ντοκυμανταίρ/σειρά δεν το βρήκα.
Πήρα και χαζεύω ένα βιβλιαράκι με ποιήματα του Harold Pinter. Έχει να προτείνει κάποιος κανένα από τα θεατρικά του; Το μυθιστόρημα που έχει βγάλει το έχει διαβάσει κανείς; :roll:
όχι ρε τους μεταφραστές ρε όχι ρε. κάτω τα χέρια.Quote:
Originally Posted by Morphine Child
edit: on topic: Anthony Kiedis - Scar Tissue
Λίαν Χερν - Με το γρασίδι για προσκέφαλο
Andre Dubus III - House of sand and fog
Βούτηξα από μία φίλη το Άκου ανθρωπάκο... καλό.