Originally Posted by Dragonlord
Λοιπόν, αυτή η απόφαση δεν μπορούσε να παρθεί πριν μάθουμε ακριβώς τι έγινε. Το ban γενικότερα ξέρετε ότι το κρατάω σαν τελευταία λύση. Το τι έλεγε ο ικόνοκλαστ για το πώς είδε τα χίντεν δεν μου έλεγε και πολλά. Το να λες "με χακιά" είναι εντελώς γενικό, άσε που μπορεί να το έλεγε για να καλύψει και κάποιον. Μπορεί να του τα έδινε κάποιος από το μαγκ τα κείμενα (ψιλοαπίθανο αλλά δεν μπορώ να κόψω το κεφάλι μου για δεκατόσα άτομα, για deggial και tamagothi πχ ήμουν σίγουρος), μπορεί κάποιος να μην πρόσεχε τον κωδικό του και να τον πληκτρολόγησε μπροστά του, μπορεί κάποιος να του τον είχε δώσει παλιότερα για να δει κάτι στα κρυφά φόρουμ, μπλα μπλα μπλα. Είναι διαφορετικό να του έδωσε κάποιος το password του από καθαρή βλακεία ή και επίτηδες, γιατί τότε την ευθύνη τη μοιράζονται σε ποσοστά που δεν θα αναλύσουμε τώρα, και διαφορετικό να εξαπατά χρήστες στέλνοντάς τους σε σελίδες εμφανισιακά όμοιες με το er για να τους αποσπάσει τους κωδικούς, να μπει με τους λογαριασμούς τους, να τους κάνει μπάχαλο και να ποστάρει με αυτούς, και μάλιστα αυτό που πόσταρε. Κι αν μου πείτε ότι εμπεριέχει κι αυτό βλακεία, ε, εντάξει, δεν είναι το ίδιο με το να του δώσεις το password επειδή σου είπε "χεϊ, φίλε, θες να συγκρίνουμε τα password μας να δούμε ποιος έχει το πιο κουφό;". Και θα ήθελα να δω τι θα κάνατε οι ίδιοι αν πέφτατε θύματα τέτοιας απάτης και είχε να κάνει πχ με το e-banking σας και σας έπαιρνε τα λεφτά, θα λέγατε "heh τον πούστη, καλά μου την έφερε, άλλη φορά να μάθω να προσέχω περισσότερο!"; Μία απάτη είναι απάτη, όσο κι αν ο ikonoklast ήθελε απλώς να σπάσει πλάκα και να το παίξει (κι άλλο) μούρη στα φιλαράκια του. Δεν ξέρω τι ακριβώς έχετε καταλάβει για τον τρόπο λειτουργίας του er, πάντως τέτοια συμπεριφορά ούτε είναι μέσα στα πλαίσια της ελευθερίας του λόγου, ούτε είναι αποδεκτή σε καμία περίπτωση.
Ace, δεν είπα πουθενά ότι είναι προσωρινό. Ο καθένας πιστεύω έχει την ευθύνη των πράξεών του.