Den kserw pou ton eides ton xipismo k to metal.. emena mou vgazei enan hip-hop kagourismo k paidikh xazomara, kati san tis stampes sta mplouzakia ths pentahmerhs kserw gw. Ante vale kanan gupaeto h kati pio omorfo aisthhtika toulaxiston.
Printable View
Den kserw pou ton eides ton xipismo k to metal.. emena mou vgazei enan hip-hop kagourismo k paidikh xazomara, kati san tis stampes sta mplouzakia ths pentahmerhs kserw gw. Ante vale kanan gupaeto h kati pio omorfo aisthhtika toulaxiston.
βασικά τον συνδυασμό χιπισμού και μέταλ μάλλον μόνο εγώ τον βλέπω ως υποκειμενική ερμηνεία του καρτούν. Και φυσικά το άβαταρ είναι κάτι προσωπικό/υποκειμενικό, οπότε ο καθένας/μιά το χειρίζεται όπως θέλει, κρατάει πάντα το αγαπημένο του, το αλλάζει τακτικά γιατί του αρέσουν οι αλλαγές ή θέλει να εντυπωσιάσει, κλπ, κλπ
χαχαχαχα ειμουν βεβαιος οτι θα το ανελυε με καποιον ουμπερ τροπο που εχει δει μονο αυτος.
αυτό είναι ισχυρή προσωπικότητα που δεν πάει με τις επιταγές του κοπαδιού :D
Ekastos sto kopadi tou.Quote:
Originally Posted by Candiru
eidika otan einai akaluptesQuote:
Kala k to diko sou rizes exei piasei pia :DQuote:
Originally Posted by Mitsmann
Ναι τον πουστη κι ακομα δε μας εχει ξεκινησει τι ειναι αυτο το σιχαμενο κινητο. Ξερω ομως για τις ελιες και τις πατατες. Πω σιχαθηκα τον εαυτο μου κι εγω, για να κανω την καλη...
ΗΓΕΣΙΑ!
Θαρρώ πως εγώ κι ο Μιτς έχουμε τα ίδια άβαταρς (σχεδόν) από τις πρώτες μας μέρες στο η-αρ.
Καλά ούτε εγώ το έχω αλλάξει (κ δεν πρόκειται) αλλά οι παραπάνω είναι πραγματικά παλιοί χρήστες :D
σηκώνει δικό του τόπικ
interprete your avatars
ας πει κάποιος αν έχει ξαναμπει παρόμοιο τόπικ και αν ού, το ανοίγω οσονούπω
κοίτα ποιος μιλάειQuote:
Originally Posted by X
δεν ειναι ασχημο της Χ
δεν ειπα οτι είναι άσχημο, αλλά δεν μπορείς να την λές στον αλλον για εφηβικό αβαταρ όταν έχεις για άβαταρ ένα αρκουδάκι
γιατί?Quote:
πες ένα γαμημένο λόγο που έπρεπε να το δούμε αυτό
λίγος σεβασμός γαμώ το σπίτι μου