δε φαίνονται
Printable View
δε φαίνονται
Εγώ τη βλέπω την φώτο.
Όπως και να χεί, εδώ είμαστε.
:dfinger: :dfinger:
Μεγεια. Μια χαρά για τα φράγκα τους.
Μεταχειρισμένα τα πήρα, στα 150 γιούροζ. Πιστεύω πως με τα monitor που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην αγορά και με μπατζετ στα 200 ευρώ, δεν βρίσκεις κάτι καλύτερο.
Όπως και να χει, για πρωτη φορά στην ζωή μου σωστά μόνιτορς και επίσης για πρώτη φορά, σωστά ηχεία και ήχος από μπροστά και όχι από πίσω(ιδιαιτερότητες δωματίων κλπ).
:maikl:
Με γεια!
Εγώ έχω τα VL-X5 που είναι τα αντίστοιχα παλιότερα όπως τα βλέπω (πρέπει να έιχα πάρει απο το thomann το τελευταίο stock τους πριν τα σταματήσουν) και είμαι πολύ ευχαριστημένος, ακόμα και πρόβες που κάνουμε με μπάντα σε δωμάτιο και ακουγόμαστε όλοι από αυτά
ή σε live-άκι μικρό τα έχω βάλει για monitor bass κ voc απο μίκτη ή σε πάρτυ σπίτι για dj ηχεία κ καραόκε φάση.
Έχουν ένταση δλδ κ για το μεγεθός τους και ποιότητα μια χαρά για τη τιμή πιστεύω.
Απλά δε την έχω ψάξει με τα switches πίσω με τις συχνότητες καθόλου και δε ξέρω με την απόσταση που πρέπει να έχει απο πίσω ως το τοίχο τι παίζει για θέματα ακουστικής κτλ, τα έχω σχεδόν κολλητά τώρα.
Ούτως η άλλως για μείξη-master κτλ δεν τα χρησιμοποιώ (γιατι πήρα και τα headphones τα Sony MDR-7506 μετά), πρέπει να συνηθίσει και το αυτί κάποιο διάστημα απ'οτι έχω ακούσει απο τα monitors..
Το whammy4 πόσο κάνει στην Αθήνα περίπου; Πολύ πιο ακριβό από Thomann ή τα ίδια πράματα;
Δουλεύει κανεις preamps για λάιβ; Πχ engl530, rocktron gainiacII, κλπ;
Ερώτηση προς κιθαρίστες
Υπάρχουν διαθέσιμα τα εξής
Tech 21 SansAmp GT2
Dunlop Fuzz Face
Danelectro Hash Brown's Flanger
Joyo Dyna Compressor
Μέχρι να αντικαταστήσω τα δυο τελευταία με Electro-Harmonix Electric Mistress και Pigtronix Philosopher's Tone, με ποια σειρά πρέπει να συνδεθούν τα παραπάνω 4 πετάλια, κοιτώντας απ' την κιθάρα προς τον ενισχυτή;
Ή μήπως δεν έχει νόημα η σειρά σύνδεσης; Νομίζω όμως πως παίζει κάποια σημασία, γι αυτό και ρωτάω.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
den uparxei 1 swstos tropos... genika, sans - fuzz - flanger kai ton kobresora dokimase ton se pio shmeia tou shmatos sou theleis na pataei.
εμ εγω οταν εβαζα πεταλια(σχεδον ποτε) τα εβαζα στη λουπα παντα και καρφι στον ενισχυτη την κιθαρα!!
δεν εχει σημασια η σειρα ιμο
φυσικά κι έχει σημασία η σειρά, για όνομα του θεού
Ντζερντζερλέ κάτσε κάνε δοκιμές και βρες τα μόνος σου.
Η σειρά ΕΝΝΟΕΙΤΑ παίζει σημασία...άλλο να έρχεται πχ ένα καθαρό σήμα μέσα σε ένα fuzz, και άλλο να είναι της πουτάνας λόγο ενος flanger...
To sansamp υποθέτω είναι preamp άρα θα το βάλεις τελευταίο πριν τον ενισχυτή. Θέλεις πριν το sansamp να compressάρεις το σήμα, να το boostάρεις με το fuzz και μετά να το παραμορφώσεις.
Άρα μια λογική σειρά είναι
κιθάρα - compressor - fuzz - flanger - amp.
Δοκίμασε έτσι, όμως καλό θα ήταν να δοκιμάσεις και άλλους συνδιασμούς. Οπως είπε και ο φίλτατος χτικιός, δοκίμασε το compressor σε άλλα μέρη του chain, ή το flanger και το sans μέσα στο fx chain (αν έχει)...εσύ ξέρεις τί ήχο ψάχνεις άρα θυσίασε κανενα δίωρο και θα το βρείς.
(γαμάτο το electric mistress, εύγε)
To epsaksa, diavasa kai to manual kai kritikes sto harmony central,ekana kai post se alla forums kai i apantisi einai arnitiki.
http://www.myspace.com/implosionprogmetal