σκάστε :)
Printable View
σκάστε :)
Του Λαρσον ηταν παρομοιο αν το εβλεπες στο βιντεο, ηταν σαν να σπαει το καλαμι στα 2. Δεν ξερω αν ιατρικα ηταν η ιδια περιπτωση.
Επισης διαβαστε και αυτο
και οι δυο-οπως και ο σισε 2 φορες-επαθαν διπλο καταγμα κνημης-περονης..αλλα οσο πιο ψηλα το παθεις εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να ξαναπαιξεις
Η φωτογραφια που του εχει βγει το παπουτσι και το κοκκαλο αν βγαλεις την καλτσα εχει παει σχεδον καθετα ειναι απο τα χειροτερα πραγματα που εχω δει τον τελευταιο καιρο. Πωπω τον καημενο.
niiiice...Quote:
Originally Posted by BlackiE
κάτι άλλο: πόσο σίγουρος είμαι οτι το μαρκάρισμα του Taylor στον Eduardo δεν θα είχε δωθεί κόκκινη στην Σουπερλίγκα???
επίσης, έχει κάποιος δει καθαρά τι παθαίνει ο busst?
ennoeis auton tis cristal palace sto mats me th manchester?
Λοιπον εγω δεν ξερω τιποτα για αυτον τον κυριο και τον τραυματισμο του. Δωστε λινκς, βιντεα πλζκκθενξ
αν είναι αυτός που νομίζω καλύτερα να μη δεις
http://www.youtube.com/watch?v=byOKCMQpxKo
δες μόνο αντίδραση schmeichel μόνο
http://img.thesun.co.uk/multimedia/arch ... 54272a.jpg
:shock:
α, μάλιστα... ναι, το βιντεάκι το είχα δει, αλλά δεν φαινόταν τι ακριβώς είχε πάθει, μόνο το οτι ήταν πολύ άσχημο.
η εικόνα με διαφώτησε... και από οτι διάβασα δεν ξαναέπαιξε μπάλα αυτός.
:shock:
Μαγκα μου!
νομίζω ότι έκανε χρόνια να περπατήσει απλά, επίσης αν κάποιος κατάλαβε πως χτύπησε ας το πει γιατί δεν μπόρεσα να καταλάβω αν χτύπησε μόνος του ή τον βρήκε κάποιος άλλος
από οτι κατάλαβα, τον βρήκαν 2 παίχτες, ο ένας από τη μια μεριά και ο άλλος από την άλλη. εξ ου και το διπλό σπάσιμο.
πολύ σκληρό, νομίζω ότι μετά από τρία χρόνια του είχε γίνει ένα ματς προς τιμή του μεταξύ των δύο ομάδων και είχε σκάσει και αυτός και αν θυμάμαι καλά κούτσαινε ακόμα.
Athletic έχασε σήμερα απο το κίτρινο υποβρύχιο, θα δώσουμε μάχη για παραμονή
χαχαχααχχαα διαβαστε τι εγινε στο Μπερναμπεου. Το γκολ της Χεταφε μπηκε στο 65' και τωρα στο 70' ειναι 0-1. το θεμα ειναι πως....
# 64' MADRID SCORE THROUGH ARJEN ROBBEN!!!
# 64' DISALLOWED!!! Getafe take the free-kick quickly while the Madrid players celebrate...
# 64' Casquero out wide, back across for UCHE... GETAFE OPEN THE SCORING!!!!!!!!
ΑΧΑΧΑΧΑ ΕΤΣΙ ΒΕΝΤΟΥΖΑ ΠΟΡΝΕΣ!!!