http://www.youtube.com/watch?v=sTJ7AzBIJoI
Printable View
Περασες αντηλιακα ΙΙ ???
Εγω παντως 32 χρονων και λεω χριστιανικα ανεκδοτα. σιγα.
Λυκόπουλα όλοι μας βλέπω....και με επιτυχημένους επαγγελματικούς προσανατολισμούς.
Σε μερικούς τομείς της πληροφορικής παίζει πολύ αυτό. Στην προηγούμενη δουλειά μου είχα μερικούς συναδέλφους (χωρίς πτυχίο ή με άσχετο πτυχίο) που κάθισαν και διάβασαν μόνοι τους και ξεκίνησαν να χτίζουν portfolio ως freelance web developers. Ο ένας είχε ξοδέψει 10 χρόνια στους ΧημΜηχ προτού συνειδητοποιήσει ότι δεν πρόκειται ποτέ να πάρει πτυχίο.
Τέσπα, εάν σε ενδιαφέρει το πεδίο της πληροφορικής, προφανώς ως μαθηματικός θα ήταν πιο εύκολο να ξεκινήσεις με κάποιο σχετικό μεταπτυχιακό εάν σε πειράζει τόσο το θέμα της "κατάρτισης".
Μιλώντας για μαλάκες των μαθηματικών, υπάρχουν φήμες ότι ο κάππος την κάνει από χημμηχ και πλέον κάθε μέρα είναι γιορτή.
Ρε Κάλκη, πόσο σίγουρος είσαι πως θες να τελειώσεις τη σχολή σου; Μέχρι τον Ιούλιο του 2013, έχεις άπλετο χρόνο να ψάξεις κάτι άλλο να κάνεις, ξέρω 'γω. Ψάξε. Γίνε σερβιτόρος, ζήσε σε κοινόβιο, κάνε το Ρόμπιν Χουντ, γίνε συνοδός κυριών, ζιγκολό, συλλέκτης και μεταπωλητής γραμματοσήμων, γράψε βιβλίο, μπες σε διαγωνισμούς αλκοολοποσίας, μάθε μπάλα και παίζε στοίχημα, ξέρω 'γω, μη χάνεις τη ζωή σου.
:-/ Δε σ' έσωσα ή κάτι ξέρω 'γω, παπαριά είπα, ελπίζω να σκεφτείς εσύ καμιά καλή ιδέα.
@ypersintelikos Όχι. Μιλάμε για υποχρεωτικό μάθημα εαρινού που δεν φανταζόμουν ότι υπάρχει περίπτωση να κοπώ.
στο δικο μας ιδρυμα τα μαθηματικα 1,2 στους ημμυ τα κανει ο γρυσπολακης.
βγήκε κι'αλλο
2 για πτυχιο (τα περιμένω)
εξεταστικοκατάθλιψη ομως γιατί τα τελευταια 8 ειναι ολα ατοφια πεντάρια
:fear:
Μπράβο ρε παιδιά, αντε καλά πτυχία.
Μελαγχολικέ να σηκωθείς να φυγεις σε νοιαζει με 2 μαθηματα στην πλάτη, όχι να πάρεις καλό βαθμό.