το καινούριο Κrallice λοιπόν σε streaming εδώ
θα ληκάρει όπου να 'ναι, είναι διαθέσιμο κι από Profound Lore, επίσης έβγαλαν μια προσφορά με όλα τους τα σιντίζ σε μειωμένη τιμή
Printable View
το καινούριο Κrallice λοιπόν σε streaming εδώ
θα ληκάρει όπου να 'ναι, είναι διαθέσιμο κι από Profound Lore, επίσης έβγαλαν μια προσφορά με όλα τους τα σιντίζ σε μειωμένη τιμή
irre και από δω ένα λινκ αν μπορείς.
το βράδυ θα σας έχω έτοιμους,είμαι μαγαζάρα τώρα.
κανω εγω την καλη που το εψαξα να το βρω για μενα :)
neurosis leei eurwpaikh periodia to kalokairi,
kontan akous??
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ
ξενέρωσα, τι δυο κομμάτια γαμώ.
μαθαμε ποτε τι εστι matt sweeney;
κι επειδη παντα ηθελα να το πω:
για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοτεροι
Παραγωγός/σεσσιονάς είναι, και έχει παίξει και σε άλλα albums του Oldham ως κιθαρίστας της μπάντας του. Έχει θητεύσει επίσης σε Neil Diamond, Cat Power και Current 93
κυρίως όμως έπαιζε κιθάρα στο "American V: A Hundred Highways" του Cash
ωραίος τύπος ο sweeney και σωστά όσα λέτε για τη θητεία του με johnny cash, current 93, oldham κλπ. περα απ' αυτά όμως, ο sweeney ήταν γνώριμη μορφή σε κάποιους από μας μέσα από άλλα μουσικά λημέρια, κάπως διαφορετικά απ' αυτά που αναφέρθηκαν μέχρι τώρα - απ' την μεγάλη αμερικάνικη indie/post-hardcore/math-rock οικογένεια.
αρχικά ως frontman των skunk, μιας κάπως generic alt/indie μπάντας στα τέλη του '80, με την οποία έβγαλε δύο δίσκους, το last american virgin και το laid. μπορείτε να τα ακούσετε για εγκυκλοπαιδικούς λόγους, τίποτα παραπάνω κατά τη γνώμη μου (εκτός αν είστε συλλέκτης/φαν του είδους).
έπειτα όμως, συνεχίζει ως frontman των chavez. έχοντας κάνει guest περάσματα από μπάντες όπως οι guided by voices και οι live skull, αρχίζει κι αυτός να μπολιάζει τον ήχο του με πιο πειραματικά, θορυβώδη και γενικά πιο δυναμικά στοιχεία. απ' τη μία σκληραίνει δανειζόμενος από το αμερικάνικο post-punk/hc και no wave, απ' την άλλη επηρεάζεται όλο και περισσότερο από math-rock μπάντες όπως οι slint και οι don caballero. (σε μια συνέντευξή του μάλιστα στο πιτσφορκ πριν από 5-6 χρόνια είχε πει πως το math-rock το είχαν βγάλει για τη δικιά του μπάντα!..)
ακούστε τη συλλογή better days will haunt you που περιέχει όλα όσα είχαν ηχογραφήσει οι chavez (δύο δίσκους, ένα εφτάιντσο κι ένα ep), πολύ καλό πράμα
έχει αρχίσει να με εκνευρίζει η συχνότητα με την οποία βγάζει δίσκους ο Μπίλης, ίσως θα έπρεπε να αράξει λίγο. μέχρι και στο Jackass 3d έφτασε η χάρη του.
εγώ πάλι έχω μόνο αυτό από Chavez κι είναι αρκετό ε!
μανώλη δεν νομίζω να σ'αρέσουν ιδιαίτερα =p
Η λέξη απογοήτευση για το νέο Deviser είναι πολύ μικρή για να το περιγράψει.
http://i.imgur.com/aCaXG.jpg
ZZ Top_Mastodon - 2011 - Just Got Paid 7''
στον winamp επαιξε πρωτα η εχτελεσις απο μαστοντον (η οποια ειναι απο το 2009 αλλα οκ δεν το ηξερα σταρχιδιαμ κιολα)...και ειμαι καπως ''πλακα εχει,θα το κρατησω για καναν ημιχιεβι φιλο''
ε και μπαινει μετα η αυθεντικια και σκεφτηκα ενα πραμα...ΧΑΟΤΙΚΟ ΧΑΣΜΑ
Ra παπαριαχ ακουσετο και θα γινεις φανμποις ΖΖ Τοπ
εγγυησις