Ω ΝΑΙ :spin:
Printable View
Ω ΝΑΙ :spin:
CAPTAIN SEXBLOCKEEEER
HE COCKBLOCKED THE WHOOOOLE UNIVERSE!!!
νταξ θα μπορουσα να μιλαω για μερες για αυτον τον τυπο!
ΥΓ μολις εγινε ενα τρακαρισμα κατω απτο σπιτι μου κ ο gipsie Δενδροποταμος που οδηγουσε το ενα αμαξι αφου ειδε τη ζημια που προκαλεσε,μπηκε στο κωλαμαξο του κ εξαφανιστηκε με ιλιγγιωδη ταχυτητα - ασταδιαλα
ONE MAN
ONE SOLUTION
ONE DESIRE
:lol:
ελπιζω να εχεται δει κ το περσινο Ouch! Live from San Jose
χτες βραδυ τα ειδα ολα μαζεμενα :P
my fav http://www.youtube.com/watch?v=ixToQbFc53A / http://www.youtube.com/watch?v=ZPBvFXf9Q2U
εμενα το αγαπημενο μου ειναι αυτο http://www.youtube.com/watch?v=kw0C_B-Zm6A
κ γενικα οποτε κανει καποιον Λατινο λιωνω στο πατωμα
KlaiwQuote:
Originally Posted by kofths
λινκσ.
Koroideuei tous tupoi pou pairnoun thlefwno s' a8lhtika radiofwna. Den exoun ola plaka, alla merika exoun. Omws
λινκσ.
Sto 5' leei to parapanw.
Ferte Meshuggah.
Auto.-
Ζαχαρίτσα θες;
χαχα
χαχα
χαχα
kalki pos ton pineis ton kafe sou?
sketo i me...... ?
Ο Παμπλο ειναι απλα ο καλυτερος... και εννοειται οτι οταν κανει τον τυπο απο τα τρειλερ ειναι θεος.-
Corina, listen to me, we ve got to get OUT!!
double the action "Boom!!!"
triple the excitement, "GET DOWN", more excitement, "GET DOWN AGAIN!"
gamietai h exetastikh
Όταν ξυπνάς πρωί με διάθεση σκατά εδώ και 3 βδομάδες και κάπου θες να αλλάξει αυτό, τι κάνεις; Αυτοκτονείς;
Γαμώ την υγρασία μου γαμώ, με έχει πιάσει η μέση μου και πονάω.
ρε συ,ο ιδιος που εκανε κ εκεινο με τον Αι-Βασιλη δεν ειναι?Quote:
Originally Posted by solution_AK-47
εχει το ιδιο στραβωμα στο στομα :rofl: :rofl: :rofl:
I'm back again! Η Αθήνα έγινε κουκλί στο κέντρο και γύρω από τους γνωστούς αρχαιολογικούς χώρους, αλλά ακόμα πιο σκατά από στυγνή εκμετάλλευση. Ενα σάντουιτς με γύρο στην Πλάκα στο χρεώνουν παραπάνω άμα κάτσεις σε τραπεζάκι να το φας, ενώ εδώ στην Θεσσαλονίκη μπορείς να κάτσεις να το φας άνετα.
Οσο για την υπόθεση της παραλίας Φαλήρου-Βουλιαγμένης και την αισθητική καταστροφή του γεωλογικού σχηματισμού με την στυγνή εκμετάλλευσή του θα τα γραψω σε νέο τόπικ, μια και παίζει και σχετικός ακτιβιστικός αγώνας, κινητοποιήσεις και απεργίες πείνας.
Μαρίλλιο, ακούω γνώμες για avatar & sig.
Edit:
\μ/Quote:
Originally Posted by Candiru
niwthw trelos noobas mias kai den anagnorizw/thymamai to avatar.
gia http://members.tripod.com/~stanislavs/p-eob2/title.gif milame pali?!?
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
ZOMGOR!!! Khelben "Blackstaff" Arunshun ΜΩΡΕ ΚΕΡΑΤΟ!!! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ!!~
GAMWTO NAI O ARCHMAGE.
ntrepomai :oops:
pou einai o pitchfork?
παραγγελνεις/ αγοραζεις ενα τεραστιο παγωτο σοκολατα (αν εισαι Ελλαδα παρφε)Quote:
Originally Posted by Shadowking
εναλλακτικά αντί για καφέ,πιες κάτι αλκοολούχο για πρωινό
[quote=geologiko_karoto]ρε συ,ο ιδιος που εκανε κ εκεινο με τον Αι-Βασιλη δεν ειναι?Quote:
Originally Posted by "solution_AK-47":2se9autl
εχει το ιδιο στραβωμα στο στομα :rofl: :rofl: :rofl:[/quote:2se9autl]
8arrw pws nai.
Αλκοολούχο καταναλώθηκε σε μεγάλες ποσότητες για βραδυνό. Παγωτό και με οποιοδήποτε άλλο φαγώσιμο τα 'χω χαλάσει άγρια. Έχω χάσει 5-6 κιλά λόγω κατάθλιψης. anyway, άναψα αργιλέ και ξεκίνησα διάβασμα. Αργότερα θα σας γράψω τις περιπέτειές μου με τους μπάτσους :P
πως μπορώ να συμπιέσω ένα βίδεο?
Χα! Ξέχασα να σας πώ ότι παρήγγειλα καινούρια γυαλία μυωπίας και φακούς επαφής για να γίνω ωραίο γκομενάκι. Όχι οτι σας νοιάζει, αλλά λεμε.
ατςςς
Quote:
Originally Posted by Moonspellheim
Δεν έχει νετ? Κάνει σεξ? Έφυγε να γίνει βοσκός στην Νέα Ζηλανδία? Κυνηγάει τίγρεις στην Βεγγάλη? Ποιός τον ξέρει?...
agapo tous souidikous hubs sto DC++ <3
Από άλλα format -> divx -> rmvb (real player). Αλλιώς δεν έχει νόημα.Quote:
Originally Posted by Swollen
(αν ακολουθούσα και το "humour" του ER θα έγραφα με πρέσσα/σφυρί πχ)
Μέγγενη :PQuote:
Originally Posted by wom
θα προσπαθήσω να το κάνω με τους παραπάνω τρόπους και αν δεν κάτσει θα το πάω σε τόρνοQuote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
ΧΑΧΑΧΑ
φχαστώ πάντως
Πάντως μου έχουν λείψει τα μακαρόνια και γενικά τα ζυμαρικά... Γράψατε "βίδεο" και το διάβασα και σκευτόμουν μακαρόνια βίδες... :| :| :|