Tainia?Quote:
Originally Posted by Lethargica
Printable View
Tainia?Quote:
Originally Posted by Lethargica
Γαμήσι.Quote:
Originally Posted by wraithmare
μαθημα?
πάθημα.
Θέραπι; λέμε.
thelw na stisw ena enydreio 100 litrwn, na ftiaksw ena thalassino viotopo kai na perasw to ypoloipo tis zwis mou xazeuontas ta psaria :|
Quote:
Originally Posted by ang69
NAI :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
αυτό ακριβώς σκεφτόμουν πριν 5-6 μέρες που έβλεπα τις κούκλες.Θέλω και γω σπίτι με εξωτερικό κήπο-υδροβιότοπο με γεφυρούλες και λοιπά τριγαμάτα ιαπωνικά πράματα.Και να διαβάζω στη βεραντούλα μου δίπλα στη λίμνη . (καλά οκ όχι και ακριβώς.. και τα ενυδρεία γαμάνε)Quote:
Originally Posted by enitharmon
εγώ λέω να χτίσετε ένα σπίτι στο βουνό καλύτερα, δίπλα από το δάσος...
και για οικόπεδα, άδειες κτλ ξέρετε πού να απευθυνθείτε :P
Xaxaxa
Raven o nonos twn au8airetwn.
δίπλα σε ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται δίπλα σε ένα αποστακτήριο?
μέσα. Ή μπορεί να μένω στο ξενοδοχείο .Έχω κονέ με τον ιδιοκτήτη και θα μου κάνει καλές τιμές. :)
back to the future μου θυμισες!
8)
λείπει το αφεντικό και την κάνω για σπίτι από τώρα! yeaaah! 8) :D
Βρίσκεις ένα βιβλίο που θες, το αγοράζεις για $24 από ένα Φιλανδό στο ebay και σου ζητάει άλλα $20 για μεταφορικά.
Μπαίνεις στο site του φιλανδικού ταχυδρομείου και βλέπεις ότι τα ταχυδρομικά είναι το πολύ 10 ευρώ με airmail. Του το λες και σου απαντά "ναι οκ, αλλά βάζω μέσα και τα paypal fees και τον κόπο που κάνω για να το πακετάρω + το ότι $1 = €0.78".
ok, τα πληρώνω.
...Μετά από 2.5 ΒΔΟΜΑΔΕΣ φτάνει το βιβλίο και διαπιστώνω ότι το έστειλε με economy/surface (όχι αεροπορικώς) και πλήρωσε μόνο €5=$6.4 ταχυδρομικά. δλδ έβαλε άλλα $14 στην τσέπη του.
...και φυσικά έχει φροντίσει να περιμένει προτού αφήσει feedback, μην τυχόν και χρειαστεί να μου δώσει retaliatory σε περίπτωση που του χώσω κανά αρνητικό.
.....
γαμώ το χριστό του, τη Φιλανδία του, κλπ.
ebay rulezzz :D