Τι μου πετας τωρα αυτο στο τελος και μου χαλας ενα καλο flame?Quote:
Originally Posted by DarkOmeN
Printable View
Τι μου πετας τωρα αυτο στο τελος και μου χαλας ενα καλο flame?Quote:
Originally Posted by DarkOmeN
Συγκινήθηκα και παρασύρθηκα! :oops:Quote:
Originally Posted by Boom!
ποταπα οντα που ειστε νιντεντο φανς
εκτος του οτι σας αρεσε ενας γκει μουστακαλης υδραυλικος που εσωζε το γκομενακι για ξεκαρφωμα τραβατε παιχτε τη σειρα των shining force για να δειτε αν εμεις της σεγκα παιζαμε αρ πι τζι κονσολας.
Κατα τ αλλα δεν εχω να προθεσω κατι παραπανω.
Και για να μιλησουμε και σοβαρα οποιος θελει να συγκρινει την πορεια των 2 εταιριων στα βιντεο γκειμς και υποστηριζει οτι η νιντεντο οβερολ ειναι καλυτερη απ τη σεγκα ειναι επιεικος γραφικος γκει φαν που του αρεσουν οι υδραυλικοι.
Η διαφορα μεχρι και τις 64μπιτες κονσολες ειναι ΧΑΩΔΗΣ.Ετσι απλα... για να μην αναφερω την πορεια της σεγκα στα μπλιμπλικαδικα.
εντιτ: ολα τα σονικ σοδομιζουν και ισοπεδωνουν με μανια το οποιοδηποτε μαριο εχει βγαλει η εταιρια της αποτυχιας.
Ρε βαλε το σκαντζοχειρο στο κωλο σου, που θα συγκρινεις τις καλυτερες σειρες rpg ever με τα ποταπα υποκαταστατα.
το γοριλακι σας γαμησε καλα..
ποσο μπροστα απτην εποχη του ΜΑ ΠΟΣΟ?
Οι σέγκα φανς είναι χειρότεροι και από τους τουλ φανς. Άνετα.
Και εγώ δεν είμαι νιντέντο φαν σίγουρα, αλλά μπορώ να καταλάβω ότι από τα 16 bit κι έπειτα ότι έβγαζε η nintendo ήταν πολύ μπροστά από τη sega που έκανε ταρζανιές τύπου 32X με κάτι virtua racing για να καλύψει το χαώδες κενό ανάμεσα σε megadrive/snes.
Χοχο φλέιμς. Μια φορά, Amiga ρε μουνιά, τα πάταγε κάτω όλα αυτά.
Φιλαρακι, amstrad με πρασινη οθονη για να μην κουραζει και τα ματια.
ποναει πολυ που εισασταν 2οι και καταιδρωμενοι
ρουφηξατε τη σκονη και το σπερμα του σονικ μεχρι τελευταια σταγονα
Ω και τους άρεσε κιολλας. :twisted:Quote:
Originally Posted by Dr. Death
Ρε φατε τη....
μπανανα
που σας κερασε ο Donkey Kong.
Θα προτιμήσουμε να χλευάσουμε το iq αυτης της τριχωτής αντιπαθέστατης μάζας.Μονο κτηνοβάτης μπορεί να είσαι για να συμπαθείς αυτο το πιθήκι. Ουσιαστικά οι οπαδοι της νιτέντο τι είναι? Γκευ ανόητοι που γουστάρουν παρτουζιάρικες καταστάσεις με τον γλοιόδη υδραυλικό και τον σεκς σλεηβ του,λουιτζη και το τρεντη πουτανακι τους.Επισης μαζέψτε αυτον τον κωλομπαρά χτικιάρη λινκ γιατι ο σκαντζόχοιρος έχει κέφια.
ετσι απ τον αποτυχημενο gay υδραυλικο στον παιδερα γοριλα
η απογνωση σε ολο της το μεγαλειο
και το καλο ειναι οτι το μικρο γουσταρε να το γαμανε και ακολουθαγε απο πισω για πιπες.
ρε τι στε εσεις ρε...
ελεος πια...
τοση απελπισια?
tribe, είσαι βλάκας.
Και οι υπόλοιποι? Μαλάκες. Sonic, Mario, Link,Donkey Kong, Crash Bandicoot ήταν δαίμονισμένα σπαστήρια μουτσούνων. Mία μέρα στου νιντεντά, μια άλλη στου σεγκά καλά τη βγάζαμε αυτές τις εποχές. Ρε στηλ ασσάσιν καλή και η amiga, θυμάμαι πως παίζαμε στο βουτυρομπεμπέ-φλώροτης γειτονιάς, γιο καπετάνιου, που είχε και πολλές δισκέτες και μας έσπαγε τα νεύρα. Παίζαμε για λίγο και μετά "ζεσταινότανε" και έβγαζε καπνούς ή τηγάνιζε αυγά. Αλλά ωραία γραφικά, ρε πούστη-αδελφή.
:shock: :shock: ti ekana re megale?Quote:
Originally Posted by House Of Low Culture
ps:xm sto malakismeno kwlopaixnido anaferesai,e loipon to eipa koroideytika giati to sigkekrimeno pou postares to eixame ftasei 1 ekatomyrio fores sto telos ekei pou eixe kati asterakia fegkaria malakioules me gnwsto xristi tou forum :P kai pote den to termatisame sto master system giati den kserame ti na kanoume.
Prin 2 xronia to katevasa se emulator kai tote to termatisa.ayta.poly spasimo neyrwn.
:DQuote:
Originally Posted by Tribe