paixtoura kai psyxasthenis
:pink:
Printable View
paixtoura kai psyxasthenis
:pink:
νικος γκαλης θα ονομαζεται το αλεξανδρειο απο σημερα
Μπα, Nick Galis Hall...
Ασχολίαστο...
Το Αλεξάνδειο δε θα αλλάξει ονομασία, η σάλα θα ονομάζεται Γκάλης. Το γήπεδο μπάσκετ μόνο. Κλάιν.
Παναρειανή ιδέα ο νίκος γκάλης.
Κάθε μπασκετικός ακομπλεξάριστος αν δεν πήγε θα είδε τη χθεσινή γιορτή από τη νόβα.
Λίγα λόγια για όσα είδα εκεί.
Η γιορτή πολύ καλύτερη από όσο τη φανταζόμασταν όλοι από οργανωτικής πλευράς. Πολλοί τεράστιοι αθλητές έλληνες και ξένοι, (αν και από ξένους περιμέναμε και άλλους) δημιούργησαν μία συγκινητική ατμόσφαιρα.
Ο Ξανθός όταν παρουσιάτηκε χειροκροτήθηκε, αλλά μόλις είπε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κ.τ.λ. για την ονομασία της σάλας έφαγε ΤΗ γιούχα.
Μικρή γιούχα από 100 μαλακισμένα έφαγε και ο Μπάνε, οι οποίοι άκουσαν μπόλικα μπινελίκια από τους άλλους 5000, με αποτέλεσμα ο Μπάνε να χειροκροτηθεί πιο δυνατά απ' όλους τους παλιούς παίχτες.
Πολύ ωραία βραδυά που θα τη θυμόμαστε για πάντα.
Ναι μεν, "Αρη γερά, εσύ θα ξαναφέρεις το μπάσκετ στο Βορρά" Αλλά μόνο στα πανηγύρια γεμίζουμε το Παλέ.
Άντε μακάρι να ξαναζήσουμε ωράιες μπασκετικές στιγμές εδώ πάνω.
Μιας και όλοι οι ακομπλεξάριστοι φίλοι του μπάσκετ διαθέτουν νόβα.
Η νόβα το έδινε δωρεάν σε live streaming από το site της.
Δυστυχώς, από κυριακή πρωί μέχρι σημερα δεν διέθετα ούτε υπολογιστή, ούτε ίντερνετ και για τη "γιορτή" έμαθα χθες το απόγευμα από τις ειδήσεις.
Χωρίς ίχνος εμπάθειας για την εκδήλωση αυτή καθ'αυτή, τόση κιτρινίλα στο μάτι θα μου κανε κακό πιστεύω.
Άκουσα ήταν και ντίνο ράτζα. Μεγάλες στιγμές :pink: μιας και ήταν από τις πρώτες φιγούρες που μαθα από το εγχώριο μπάσκετ.
Λογικό, δε σου είπα να πας και στο γήπεδο. Δεν είναι κακό όμως να δεις από την τιβι τους ογκόλιθους του μπάσκετ να παρευρίσκονται και να μιλανε για τον άνθρωπο που άλλαξε τον αθλητισμό στην Ελλάδα.
Τον Ράτζα, Νόρις, Βιγιακάμπα, Τζάμσι, Βράνκοβιτς που και τώρα θα έπαιζαν πενταδάτοι σε κάθε ευρωπαϊκή ομάδα.
Και είσαι μικρός μάλλον για να θυμάσαι οτι μία εποχή, κάθε παιδί ήταν με μία σπυριάρα στο χέρι, κάθε κάγκελο μπαλκονιού είχε και μία ζάντα ποδηλάτου πιασμένη με σφηγκτήρες. Στο Ποσειδώνιο γινόταν το αδιαχώρητο κ.ο.κ.
Χθες λοιπόν τιμήθηκε ο παίχτης Γκάλης και όχι ο αρειανός Γκάλης.
Και μαζι με αυτόν θυμηθήκαμε τα παλιά και βουρκώσαμε, λυγμ λυγμ.
Ακριβώς επειδή έχω παθιάρα σχέση με το άθλημα, καταλαβαίνω -και δεν σνομπάρω ούτε κατά διάνοια- τη χθεσινή "τίμηση" του νίκου γκάλη. Ο άνθρωπος άλλαξε το μπάσκετ τιναλέμετώρα. Απλώς, θα μου χτύπαγε πολύ στο μάτι η αρειανή -ούτως ή άλλως- ατμόσφαιρα. Just this.
Και μιας από,τι θυμάμαι στο forum έχουμε πολλούς μπασκετόφιλους και ο καιρός έχει αρχίσει να ανοίγει και είπες και για ποσειδώνιο και στο παρελθόν είχε εκφρασθεί η επιθυμία, ψήνουμε κανά μπασκετάκι;
Να σου πω την αλήθεια εγώ κωλώνω γιατί έχω να παίξω 3 χρόνια και δε ρισκάρω να ξαναχτυπήσω το γόνατο (Έχω εγχειρήσει πρόσθιο χιαστό και μηνίσκο).
Από την άλλη αν μαζευτούμε 10 ένγκαυλοι, θα το ρίξω το σουτάκι μου.
Μην εισαι φλωρος, δε βουρκωσαμε. Γαμηθηκαμε στο κλαμα :sad:
Μετά από την προπόνηση, λέω "ας ρίξω ένα καρφωματάκι" δευτερόλεπτα πριν σουτάρει ένας άλλος, το βάζει και πέφτει η μπάλα ακριβώς κάτω από το καλάθι.
"Ε, θα κρεμαστώ, θα δω που είναι η μπάλα και θα πέσω παραδίπλα" είπα ο έξυπνος. Τη συνέχεια τη φαντάζεσαι.