αυτο θα ηταν πραγματικο επος
Printable View
WoW.com has learned through multiple sources close to the situation some details on the next expansion, to be called World of Warcraft: Cataclysm.
the new playable races of Cataclysm.
Our sources have told us that the new races of Cataclysm will be:
* Worgen – Alliance
* Goblin – Horde
This information has been speculated upon by multiple places, and we're pleased that everyone's speculation has turned out to be more or less true.
μαλλον τοτε θα ξαναπαιξω(aaahhh potential customer /emote :touched: )
Αντι-worgen είμαστε. Πάντως και γω το κόβω να ξαναμπαίνω τότε για κάνα goblin.
Κατά τα άλλα για να δεις τη blizzcon online πρέπει να πληρώσεις 30 ευρώ, γελάει ο κόσμος.
Εάν ισχύουν αυτά που έβαλε τώρα το mmo-champion (προσωπικά δεν πιστεύω) τότε κοίτα να δεις που θα γίνει και κάτι ενδιαφέρον.
:shock:
Οκ τα περισσότερα που λέει και εμένα μου φαίνονται απίθανα, αλλά θα το έβαζε 1η σελίδα έτσι; Εξάλλου με τόσες λίγες μέρες να μένουν λογικά όλο και κάποιες πληροφορίες θα έχουν
The Return of the Brood Mother στο 3.2.2 ε; Αυτό μάλιστα. Τέσπα, 3.2 δεν έχω παίξει ακόμα γιατί δεν έχω κάρτα...αλλά απ'ότι άκουσα δε λέει γι'αυτό δε ψήνομαι...το έπαιξε κανείς από δω;
Τι "αυτό μάλιστα" ρε, δεν έχεις βαρεθεί να ξανασκοτώνεις αναστημένους κακούς;
thn onyxia pote file
onyxia, mc kai bwl pote ksana. Kapoios pou ksekinises sto bc kai argotera den mporei na katalavei ti paei na pei instance grinding
Χαλαρά ξανακάνω Onyxia και BWL ( Vael :pink: ). MC είναι κουραστικό στο μάτι :P
Αλλά ρε συ Roswell από όλα εκείνα που έλεγε εσύ είδες την Onyxia του 3.2.2;
ολα αυτα περι thrall garrosh cairne κτλ μου ακουγονται λιγο οτιναναι παντως
Σε πόση ώρα αρχίζει;
Opening ceremony 11:30, εμείς είμαστε γύρω στις 8 ώρες μπροστά από pacific time οπότε κατα 19:30. Νομίζω πως μια ώρα μετά είναι το preview panel άρα κατα τις 21:00 θα έχει μαζευτεί το πρώτο ίνφο.
Α, θενκς. Πάντως απ'ότι διαβάζω με την ανακοίνωση του Cataclysm θα ξεκινήσουν. To θέμα είναι να μάθουμε release date στο περίπου για D3 (καλό 2011 λογικά)
Ο Morhaime είχε πει πως η αναβολή του Starcraft 2 δε θα επηρρεάσει το Diablo 3 και ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να βγάλουν 2 παιχνίδια μέσα στο 2010.
Τι να πω , μακάρι, αλλά Blizzard δεν εμπιστεύομαι καθόλου σε θέμα ημερομηνιών. Περίοδο χριστουγέννων έχει καιρό να βγάλει game πάντως ε; :Ρ
ξερετε τι θα κανετε αν βρειτε κανα τσαμπε stream link ε
Επί πληρωμή streaming και μάλιστα 30 euro; Τι-λέει-ρε-μαλάκα.
Θα δεις Ozzy me Gus G. live όμως :razz:
Θα πάρω και murloc space marine.
murloc space marine.
20,000 BlizzCon tickets sold out in less than 1 minute. "That's even faster than Ret Paladins can storm the forums after a nerf," Morhaime says jokingly.
Γράφει τι γίνεται live στο worldofraids, υποθέτω κι αλλού
H χαρα του Αμπρούτζι
Soul shards no longer take up bag space
New UI for warlocks, soul shards go onto a bar under your unitframe
Your cooldowns use your shards and they're only used in combat
You'll have 3 shards per "fight."
The shards "regen" quickly when out of combat
New spell - Soul Burn
Costs 1 shard, 30 sec cooldown, off global cooldown
Empowers your next spell
THIS IS THE ONLY SPELL THAT COSTS A SHARD
Examples of Soul Burn
Searing Pain - Next 3 crit
Summon Demon - Instant
Soulfire - Instant
Fear - Instant
Death Coil - Longer horror / more healing received
Η χαρά του Κλάουντ
Hunters no longer use mana, new resource: Focus
It regenerates continuously like energy
While casting Steady Shot you regenerate focus faster
Fewer cooldowns on abilities, no more Aspect of the Viper, ammo becomes an item not a consumable
Focus is capped at 100
καλο ακουγεται αλλα οχι τοσο για να ξαναμπω πριν το cataclysm =p
καλα δε παιρνω και ορκο βεβαια :maikl:
edit: α του cataclysm αλλαγες ειναι ε lol,moar...αν και σκεφτομαι να ρολαρω goblin(θα εχει lock?) και να μη παιξω τους παλιους,θα δουμε
http://www.youtube.com/user/MMOcore
αχαχαχα στο instant fear εκλαιγε ολο το audience
θα περασουμε καλα :D
απο κει και περα undead/human hunters,TAUREN PALADIN/DWARF SHAMAN...ο χριστος και η παναγια,ανακατευτηκα
από ότι κατάλαβα θα αρχίσουν να αλλάζουν το ήδη υπάρχον σκηνικο με γραφικές και όχι μόνο αλλαγές στις περιοχές κλπ. αυτό είναι πολύ καλό και μάλλον ένα λόγος για να το παίξω δηλαδή ένα παιχνίδι που εξελίσσεται ο κόσμος του. δεν περιμένω σπουδαία πράματα άλλα καλό θα ήταν να δώσουν βάρος σε αυτό το τομέα.
πόσο λέτε να χει? με λέβελ καπ 85 και όχι δα τόσο σπουδαία πράματα θα είναι έγκλημα να έχει πανω από 20 γιούρο.
Όσο τα προηγούμενα λογικά, μη περιμένεις λιγότερο. Πάντως με ότι ανακοινώθηκε κι εγω έχω πραγματικά ενθουσιαστεί. Επίσης , απ'ότι διάβασα δεν θα βάλουν τελικά στο Northrend το frostmourne αλλά ένα legendary axe Shadowmourne, ξέρει κανείς lore για τούτο;
εδιτ, όποιος κατάλαβε ακριβώς τι παίζει με το Path of the Titans ας εξηγήσει γιατί έχω μπερδευτεί
τα λεγα και με τον asriel πιο πριν, το τρέιλερ μου έφερε δάκρυα χαράς. Προβλέπεται εξαιρετικό...
αυτο που με φτιαχνει περισσοτερο ειναι τα rated bgs και το heroic shadowfang keep
με τρομαζει λιγο το flyin mount στο azeroth(bye bye world pvp για τα καλα) και οι απαιτησεις σε hardware
ΔΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ! ΚΛΑΙΜΕ ΛΕΜΕ
Μετά την αποτυχημένη απόπειρα στο wotlk να κάνουν τον hunter more warrior like, στο cataclysm θα δοκιμάσουν να τον κάνουν more rogue like ε.
Άλλη μια αλλαγή που ζητούσαν οι hunters από το 2005.
"ammo becomes an item not a consumable" αυτό είχε ανακοινωθεί και για το wotlk το θυμάσαι :P
κοιτα οταν με 4gb ram,2.5dualcore και ati 4850HD αναγκαζομαι να το ριξω στο good-fair για να μην εχω fps drop ενω παιζω crysis warhead στο high γαμιοντας,ε κατι δε παει καλα
θα μου πεις ati drivers,ε οκ...αλλα...
Μπα δε φταίει η vga. Μάλλον ο cpu. Είναι κάπως cpu-bound το game. Θέλει και πολύ ram αλλά από αυτή έχεις. Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις-απενεργοποιήσεις το Vsync.
Πάντως χθες άκουσα τη πιο ευφάνταστη μέθοδο ενός guildmate για world pvp σε pve server.Quote:
To world pvp ψόφησε εδώ και χρόνια ρε. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι δεν θα δουλεύει το mount παντού στο azeroth όμως. Και δε νομίζω να ανέβουν οι απαιτήσεις στο hardware σημαντικά.
Το παρακάνετε με τα ati drivers :P Αν δεν κάνω λάθος το WoW είναι πιο πολύ CPU παιχνίδι και ο παλιός του πια κώδικας δεν είναι και ότι καλύτερο. Γνωστό παράδειγμα το Dalaran στο οποίο με Phenom2 3core, 4GB ram 1066, HD4890 και όλα στο full (πλην shadows) πιάνω 27 fps περίπου. Άλλα παιχνίδια θα τα έτρεχε με ΑΑ,ΑΦ και δε θα έπεφτε κάτω από 60.
Τι εννοείς warrior-like; Το MS effect;
Επίσης ο hunter ήταν έτσι με focus στη WoW Beta και οι hunters τότε το ζητούσαν γιατί τους άρεσε να έχουν resource που δεν τελειώνει (Hunters, τι περιμένεις..), όχι για θέμα balance. Τότε δεν ξέρανε καν τι είναι balance :P
Βασικά το Cataclysm για να γίνει έχει πολλή παραπάνω δουλειά από πχ το WotLK. Ίδια τιμή λοιπόν.
Μάλλον είναι κάτι σαν archetype του EQ. Φαντάσου να διαλέγεις ένα γενικό passive specialty από ένα νέο tree. Πως ήταν το Leatherworking που γινόσουν Dragonscale, Elemental ή Tribal; Το ίδιο, για το class όμως.Quote:
εδιτ, όποιος κατάλαβε ακριβώς τι παίζει με το Path of the Titans ας εξηγήσει γιατί έχω μπερδευτεί
Ον τόπικ, δεν έχω ενθουσιαστεί ιδιαίτερα. Από τη μια μου αρέσει που ξαναφτιάχνουν όλο το παλιό κόσμο από την άλλη πάλι με λάβες μπλέξαμε :P Δεν έχει νέα talents που για εμένα είναι από τα ωραία κομμάτια ενός νέου exp / pre-exp patch, οπότε απλά θα πάρεις 5 νέα points. Τουλάχιστον τα νέα Water Effects φαίνονται ωραία.
δε θα με χαλούσε :!:
αν και κλειστό το account εδώ και πολύ καιρό , βλέπω να το ψωνίζω το expansion , απλά και μόνο για το "why not" ... αλλά πότε? είδα καλά για Q3 2010 ? δηλαδή αρχές 2011?