sout eksepafis k aout :pink:.god bless america.nikise k o kompotis ougiea
Printable View
Για τη σέντρα λέω. Το σουτ με αριστερό από κει δεν έχει τύχη έτσι κι αλλιώς.
gia to sout tou mprosta stin estia k tin esteile ti mpala plagia leo go sto 93.ti den eixe tixi re dike mou,mprosta stin estia itane
εδώ ανχολάκο
http://www.iraqgoals.net/ch2.html
κι εδω http://www.ellinarasgrtv.tk/
πινκ
Kάποιος έχει βάλει ταγκ "ούτε φέτος στην Τούμπα". Δεν είναι λίγο άστοχο πλέον; :razz:
Του δείξανε του κωλόγαυρου του ντατολο οι οπαδοί του Πανιώνιου. Αλλά ντάξει μωρέ, σε όλα τα γήπεδα γίνονται αυτά, σιγά.
μέχρι και εμένα έχει εκνευρίσει ο ντούντου ...
Ωραίος ο Ντάτολο
αποβαλει παικτη του Ολυμπιακου και μενει ενα 40λεπτο.
τι πιο σωστο ταημινγκ να πεταξεις κροτιδες στον εποπτη.
αυθεντικη καθυστερηση.
αυτό ερχόμουν να γράψω
η βλακεία πάει σύννεφο εκεί μέσα
ti na peis
Είναι λιγότερο βλακεία αν το τάιμινγκ βοηθάει την ομάδα σου δηλαδή; Εμένα χειρότερο μου φαίνεται γιατί δίνει άλλοθι και το "νομιμοποιεί".
...
κάνα στρίμινγ για το μάτς παιδιά για πείτε για πείτε
μπουρδέλο στριμ, είναι σα να βλέπω εκτεταμένα στιγμιότυπα.
Ναι ξέρω μιτσμαννε, αλλά η βλακεία ορίζεται με βάση τη λογική του καθενός. Για σένα είναι πιο χαζό να το ρίχνει σε εκείνη τη φάση γιατί κάνει κακό στις ελπίδες της ομάδας του για τη νίκη. Με βάση τη λογική του ρίπτη (!) βλακεία θα ήταν να το ρίξει όταν ο επόπτης είναι εκτός βολής. Εκείνη την ώρα ήταν, άρα καλά έκανε! Ε για μένα είναι βλακεία σε κάθε περίπτωση, ίδιου μεγέθους. Δεν είναι λιγότερο αν κόψει αντεπίθεση του αντιπάλου, σαν φάουλ αμυντικού χαφ!
εχει ενα δικιο ο οδονιαν. δεν ειναι μονο αγωνιστικο το θεμα
η βλακεια των πανθηρων εχει ξεκινησει απο το 1ο ημιχρονο και χωρις λογο
η βλακεια αναφερεται κ στον ντατολο και τις 2 ηλιθιες και δικαιες καρτες ε?
Απαλλαγμένος από την οποιαδήποτε υποχρέωση να παίξει μπάλα ο γαυρος μετά το 0-1 και την αποβολή, δεν απειλείται καθόλου. Με αυτή τη συνταγή είχε περάσει πρώτος για λίγο στο πρωτάθλημα: ένα γκολ και όλοι πίσω από τη μπάλα. Ο Πανιώνιος δυστυχώς είναι πια σκιά της πολύ καλής ομάδας που ήρθε στο ΟΑΚΑ. Δε βλέπω να αλλάζει τίποτα μέχρι το τέλος, όσο και αν δείχνει κόπωση ο γαυρος.
kana kalitero online ton vazelo?auto kolaei k apo po xamilwnei o hxos?exoume kai magazi :P
Επαγγελματική νίκη φαντάζομαι.
Το έκλεισα στην αρχή του 2ου ημιχρόνου, όταν βγήκε ο Ντάρμπι για να μπει ο βιρτουόζος.
υπαρχει link pου να μη κολλαει καθε τρεις και λιγο;
ellinaras,iraqgoals,dmitriseurope,bebinio τον πινουν ολο το πρωτο μερος
http://darksniper88.blogspot.com/
password : dark
sto 1o pigene poly kala , tora etsi ki etsi .
http://www.grtv.tk/superleague.php
Εδώ είστε.
νομιζω(γιατι το stream αποψε ηταν αστα να πανε) οτι το ματς χαθηκε στις αλλαγες νιοπλια(επιπεδου τεν κατε)
:/
ela re file...krimas
ναι μάλλον εκεί
α ναι εχουμε και τους αεκτζιδες το ξεχασα.ο μπακας ειναι αυτος;
όλα καλά.
αντιθετως κλαιω με Ντουσκοελληνα.
α) εχεις Γκερειρο, Λεοναρντο, ακομα και την καρεκλα να βαλεις που καθεσαι να βαλεις αριστερο εξτρεμ, και πας και βαζεις τον τελειωμενο Λαγο, που σκατωσε κυριολεκτικα καθε επιθεση που πηρε μπαλα.
β) ας μας διευκρινηθει καποτε τι ακριβως επαιζε ο Μπλανκο στο β ημιχρονιο.
κατα τ αλλα νταξ, θα μπορουσε να κερδισει ο παο. μπαλαρα δεν επαιξε παντως, αναμενομενο.
Άλλο ένα ματς που είχαμε υπεροχή (περισσότερο από το προηγούμενο με τον Άρη) και δεν πήραμε τη νίκη. Η ΑΕΚ μετά το γκολ, που μπήκε όσο οι ομάδες ψαχνόσαντο, δεν έκανε τίποτα. Αυτό που μας διδάσκουν οι 2 ισοπαλίες είναι ότι αν κάποιος ακυρώσει τον Σισέ, τα πράγματα είναι δύσκολα. Επί Τεν Κάτε σκόραρε και κάνας άλλος, τώρα τα έχουμε με το σταγονόμετρο. Παρόλαφτα, ο Σαλπι ειδικά, με την απόδοσή του άξιζε ένα γκολ ακόμα.
Αυτό που είναι φανερό μετά τις αλλαγές του Νιόπλια (που δε βγήκαν αυτή τη φορά) είναι ότι όπως και πέρσι, με Σιμάο και Ζιλμπέρτο μαζί η ομάδα δεν ασκεί πίεση στην αντίπαλη περιοχή και μαρκάρει πολύ πίσω. Παρά το "πλήρες" ρόστερ, λείπει ένας ποιοτικός μέσος να αλλάξει τον Καραγκούνη (ή να είναι βασικός!) όταν παίζουμε με το 4-3-3, με ένα αμυντικό χαφ. Υποπτέυομαι ότι το έχουν εντοπίσει στην ομάδα και θα ψάξουμε για κάτι τέτοιο, μάλλον αριστεροπόδαρο (χεχ) για να αλλάζει και τον Λέτο υπό προϋποθέσεις.
Γενικά είμαι ευχαριστημένος από το παιχνίδι μας, αλλά καλό είναι να παίρνουμε τα ματς που είμαστε καλύτεροι γιατί τα πρωταθλήματα κερδίζονται κάπως έτσι και ο ΠΑΟΚ καραδοκεί. Στο αντίστοιχο ντέρμπυ στον πρώτο γύρο, κάναμε ένα εντελώς κυνικό παιχνίδι, πήραμε ακριβώς αυτό το 1-0 που θέλαμε και τελείωσε εύκολα. Εδώ λυσσάξαμε στην επίθεση σε 75 λεπτά και η μπάλα στον Σισέ έφτασε μια φορά.
ο Μαϊστόροβιτς το ψηνε το γκολάκι σε 2 φάσεις πάντως... :P
ο Λαγος μπηκε γιατι χτυπησε ο Μαντουκα βασικα.
Κατα τ αλλα εξεταζω τι κανεις εκεινη τη δεδομενη στιγμη που εχεις μια κενη θεση και 3 επιλογες. δεν ειδα και πουθενα το Λαγο να κανει τιποτα ανασταλτικο, αξιο αναφορας.
Ναι ρε άνθρωπε το ξέρω γιατί μπήκε, αλλά λέω γιατί επέλεξε αυτόν. Τώρα αν δεν του βγήκε, άλλο καπέλο. Το θέμα είναι ότι ήθελε κάποιον να ντουμπλάρει τον Σάλπι γιατί τους είχε εκθέσει.
και μολις μπηκε ο τελειωμενος, συνεχισε να τους εκθετει.
τώρα θα φανεί ότι δίνω αβάντζο στον έτσι και δεν πρέπει.
Αλλά , ο Λαγός είχε 3 συνεχόμενα καλά παιχνίδια , σήμερα ήταν απλά για κλάματα , με εσάς π.χ στο τσάκ ήταν να καρφώσει και το παστελάκι. Ο Μπλάνκος ήταν καθαρό χαφ να βοηθάει τον πίπι όταν του έφευγε ο Λέτος, νομίζω ότι άλφα ήταν φανερό και βήτα δεν τα πήγε και άσχημα. Τώρα περί Λεονάρντο δεν σχολιάζω μιας και δεν είναι και η μεγάλη μου αγάπη, για Γότζεγ απλά δεν είναι για τα πλάγια
Spoiler