http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile...918_6597_n.jpg
Tάπες πόκεμον μακράν ότι πιο αρρωστημένο είχε βγεί εποχές δημοτικού.
Είχαν παίξει και άπειρα ξυλίκια εξαιτίας των.
Printable View
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile...918_6597_n.jpg
Tάπες πόκεμον μακράν ότι πιο αρρωστημένο είχε βγεί εποχές δημοτικού.
Είχαν παίξει και άπειρα ξυλίκια εξαιτίας των.
Τί τάπες ποκεμον ρε πόσο είσαι 12;
Fail τάπες cheetos από πλαστικό που όσο και να βαρούσες δεν αναποδογυρίζανε.
Oι πρώτες τάπες πόκεμον χρονολογούνται την αγωνιστική περίοδο 99-00.
Οι οποίες βέβαια μια χαρά γυρνούσαν,οι επόμενες γενιές ήταν μια σκέτη αηδία.
98-99 ξερναγαμε απο τις κολωνιες στην πενταημερη φιλος.
Φίλος οι πρώτες ΤΑΠΕΣ ήταν οι POISON με τις νεκροκεφαλές κλπ. Σάλος για το αν είναι σατανικές με τρομερά αφιερώματα από μάνες ρέηβερ. Χαρακτηριστικά στην πίσω πλευρά τις σάλιωνες και κολλούσαν στο δέρμα όπως στη διαφήμηση. Επειδή ακριβώς λεγόσαντε "poison" είχε βγεί η φήμη οτι όταν την έγλυφες για να την κολλήσεις πάνω σου έπινες δηλητήριο, ναρκωτικά, γινόσουνα πρεζάκιας, σατανιστής και τέτοια.
τελικα τα τατουαζ απο τις τσικλες δεν ειχαν lsd πανω?
- Μεταδοτικό: Παιζόταν στην τάξη όταν είχαμε διαφάνειες ή οτιδήποτε σήμαινε χαμηλωμένα φώτα (χτυπάει ο ένας το διπλανό του και ο άλλος το προχωράει κλπ)
- Καλτ παραλλαγή κυνηγητού το '91: φωνάζαμε είτε "Μπους" ή "Σαντάμ", οι Σαντάμ κυνηγάγανε τους Μπους και φυσικά το αποτέλεσμα ήταν απλά να γίνεται ο κακός χαμός.
Πάντως γενικότερα να πάει να γαμηθεί το σχολείο, ειδικά το δημοτικό και το γυμνάσιο, εγώ ξεκίνησα να φχαριστιέμαι τη ζωή μου στο πανεπιστήμιο... Και σκατά στα άτομα που στο σχολείο δεν είχαν καμία επαφή και τώρα το παίζουν παιδικοί φίλοι...
Πολυ μιζερο παιδακι...
Εσύ φαντάζομαι είσαι ο τύπος που πετυχαίνει στο δρόμο το παιδί που του έκανε καψόνια στο σχολείο και το παίζει χαχα-τι-καλά-που-γελάγαμε-όλοι-μαζί; Εμένα μια φορά κάποια άτομα μου έκαναν τη [εντιτ:σχολική] ζωή αρκετά δυσάρεστη ωστε να μη θέλω παρτίδες μαζί τους τώρα που έχω την επιλογή, ακόμη και αν υπέθετα οτι πλέον οι προθέσεις τους είναι καλές. Αν θες το λες μιζέρια, εγώ το λέω εμπειρία...
Δεν εστιαζω στο τελευταιο μερος της προτασης σου, σνομπαρω επιδεικτικα μουνοπανα που στο σχολειο ηταν αρχιδια, και πιθανοτατα ειναι ακομα.
Αλλα αν αρχισες να ευχαριστιεσαι τη ζωη στο πανεπιστημιο, κατι δεν παει καλα. Τα παιδικα μου χρονια, και των περισσοτερων (περαν οσων ειχαν δυσκολιες λογω αλλων καταστασεων), ειναι γεματα απο αθωωτητα και ξενοιασια, αν δεν σου λειπει αυτο εστω και λιγο, αλλος εχει το προβλημα, οχι εγω.
Εμ, υπερβολή ήταν αυτό... Αν μη τι άλλο, υπήρχαν και τα καλοκαίρια (ναι ξανά υπερβάλλω, σορρυ)
γαμώ ήταν το σχολείο, αλλά φιξξξξξερ, αν μου δινόταν η επιλογή θα επέστρεφα στο καλοκαίρι που το τέλειωσα. αυτό το πρωινό ξύπνημα δεν το συνήθισα ποτέ
"Τρέξε τρέξε οδηγέ για να τους περάσουμε, κι άμα τους περάσουμε ΜΠΥΡΕΣ θα κεράσουμε"
"Εέκδρομή *τα τα τα*(ρυθμικό παλαμάκι"
"Εκδρομή θέλουμε, μάθημα δε θέλουμε, κι άμα δε μας πάτε, θα παίξουμε καράτε"
Επίσης αυτό που πέφταμε 10 άτομα πάνω σε έναν φουκαρά το λέγαμε Πυραμίδα.
Επίσης παιχνίδια διαλείμματος στο δημοτικό: Αμπάριζα, Αγαλματάκια, Τζαμί
Κατά τ'άλλα ό,τι είπε ο φλουξ για τις αλάνες, γερό μπλασ φρομ δε παστ
στις πολύ μικρές τάξεις (μέχρι δευτέρα, μετά μεγάλωνες και δεν το'λεγες)
ΗΠΙ ΗΠΙ ΟΥΜΕ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
ΗΠΙ ΗΠΙ ΑΣΑΜΕ
ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ
Κι αύριο πρωί, πάλι εκδρομή!
Σε άλλα νέα
Ήταν ένα μικρό καράβι ήταν ένα μικρό καράβι
Που ήταν α-α-αταξίδευτο
Που ήταν α-α-αταξίδευτο
Οε οε οε ο-ε
Και έκανε ένα μακρύ ταξίδι
και έκανε ένα μακρύ ταξίδι
μέσα εις τη τη τη Μεσόγειο
μέσα εις τη τη τη Μεσόγειο
Οε οε οε ο-ε
Και σε 5-6 εβδομάδες
Και σε 5-6 εβδομάδες
Σωθήκαν όλες όλες όλες οι τροφές
Σωθήκαν όλες όλες όλες οι τροφές
Οε οε οε ο-ε
Και τότε ρίξανε τον κλήρο
και τότε ρίξανε τον κλήρο
να δούνε ποιος ποιος ποιος ποιος θα φαγωθεί
να δούνε ποιος ποιος ποιος ποιος θα φαγωθεί
Οε οε οε ο-ε
Κι ο κλήρος πέφτει στα αγόρια/κορίτσια (εδώ της πουτάνας με τα αγοράκια να φωνάζουν στα κορίτσια και το ανάποδο)
Κι ο κλήρος πέφτει στα αγόρια/κορίτσια
Που ήταν σα σα σα σκυλόψαρα
Που ήταν σα σα σα σκυλόψαρα
XAXAX AMPARIZA LEEI. Po re man :touched:
Αυτό το ένα μικρό καράβι πάντα μου δημιουργούσε εικόνες μανιακού δολοφόνου να σκοτώνει με μια παιδική χορωδία να ακούγεται να το τραγουδάει.
Στα ποδοσφαιρικά επίσης ήταν και τα: "σκάει 3", "φυσικό εμπόδιο", "έχει καταργηθεί ρεεεε", η κάποιος με το χέρι στο στόμα και καλά να κάνει τον εκφωνητή με μικρόφωνο λέγοντας "παρακαλείται ο κύριος ταδε να πάει να παραλάβει τη μπεκάτσα του", "στα 3 κορνερ πεναλτι", "ΘΕΑΤΡΟ", "καθυστερηση", "ΔΕ ΤΟ ΕΦΤΑΝΕ ΡΕΕΕ" κλπ
Από παιχνίδια τέτοια φάση εμείς παίζαμε στο δημοτικό ( μέχρι και την δευτέρα; ) το Διαβολάκι: αυτό που ένας φόραγε μια μαλακία σαν ουρά στο πίσω μέρος του παντελονιού και οι άλλοι προσπαθούσαν να του την τραβήξουν χωρίς αυτός να τους ακουμπήσει με τις παλάμες.
Επίσης, φανατικά Μποτσικοπόλεμο (δηλαδή, ξύλο με τις Κρεμμύδες :P ).
Από παιδικά, θα σημείωνα τον Παραμυθά του Henson, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα τον έχουν γράψει άλλοι σε ένα από τα άπειρα posts του thread:grin:
Α, επίσης, τότε με τον Φώσκολο στα πάνω του, παίζαμε τον Ευλογητό, αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήταν...
μόνο μια διαφήμιση για ναρκωτικά υπάρχει και είναι αυτή:
http://www.youtube.com/watch?v=TXGCB3Nk4bg
με σωσία μου στο 0.07
είχαμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στο γυμνάσιο που το έλεγαν ζίμι
γινόταν μέσα στην περιοχή του τριπόντου, ξεκινούσε κάποιος απ'τη μπασκέτα με κουτσό και προσπαθούσε να ακουμπήσει κάποιον απ'τους άλλους
αν πάταγε και το δεύτερο πόδι έτρωγε κλωτσίδια μέχρι να φτάσει τρέχοντας στην μπασκέτα
αν ακουμπούσε κάποιον έτρωγε αυτός κλωτσίδια μέχρι να φτάσει τρέχοντας στην μπασκέτα (και να πάρει τη θέση του κουτσού)
αν κάποιος έβγαινε απ'την περιοχή του τριπόντου έτρωγε κλωτσίδια και γινόταν επίσης κουτσός
αν κάποιος έχανε τρείς φορές περνούσε το διάδρομο, δηλαδή δυό σειρές που του έριχναν κλωτσίδια μέχρι να φτάσει στο τέλος
και βάραγαν στο ψαχνό ε
Εμένα πάλι μου ήρθε τώρα εποχές 87, και πριν ακόμα οι σχολικές αυλές κατακλειστούν με μπασκέτες, που δεν είχαμε μπασκέτα στην αυλή και αυτοσχεδιάζαμε με τον μικρό στρογγυλό κάδο σκουπιδιών.
ΤΣΙΓΑΡΟΠΟΤΑ.
Επίσης, τα ΜΠΙΡΜΠΙΛΟΝΙΑ τα γνωριζετε?
http://www.papadopoulou.gr/files/2043_chocoBerry.jpg
Θα μπορούσα να φάω δυο κούτες γεμάτες από δαύτα. Μάλλον τα αγαπημένα μου μπισκότα. :touched: