παρε σαλονικη μεταλομανα ρεΡΑ...
http://i.imgur.com/TPYPh.jpg
Printable View
παρε σαλονικη μεταλομανα ρεΡΑ...
http://i.imgur.com/TPYPh.jpg
Τί άρμα μάχης είναι τούτο :?: :?:
Εντωμεταξύ, πόσο γαμάνε οι Warlord?
Καλούληδες είναι... :P
Ον/Οφ τόπικ: Οι Feg θέρισαν τις προάλλες με το ανεπανάληπτο κιθαριστικό τους δίδυμο. Ο Scalzi μεγάλος «χαζομάρας» με ΚΡΥΟ χιούμορ, αλλά από μουσική ξέρει πολλά καντάρια. Το σέτλιστ μού άρεσε αρκετά. Δεν αδίκησαν δίσκο, αλλά δεν έριξαν και το βάρος σε κάποιον, από την άλλη. Στα συν της βραδιάς ο νάνος από τον Σεφερλή με μακριά κόμμη και μπλούζα Sabbath Reunion να παρευρίσκεται στο Κύτταρο. Μεγάλες στιγμαί.
Ρεφραινάρα.
καπου πρεπει να πω και γω το πόνο μου. πιανω κουβεντα με δανο μεταλλα. θρασο πανκ και -κορ απ οτι καταλαβαινω ακουει. κουβεντα στην κουβεντα τι ακοους κλπ και us power. τι ναι αυτο; αραδιαζω καμια 10αρια συγκροτηματα..και μου λεει Α power metal. german metal. bullshit. αυτα εδω εμεις τα λεμε μαλακιες ξερω γω και ολα γκερμανικ μεταλ... με υποτιμητικό υφος. όχι λέω καμία σχέση και προσπαθω να εξηγησω λιγο. απαντησα πολιτισμενα καθοτι δεν ηθελα να του πω οτι η χώρα του ειναι γεματη με κομπλεξικους δηθεν ξερολες αμουσους, γιατι ήταν και κολολομβιανος κατα βαση, υιοθετημενος απο δανους...τον λυπηθηκα.
Άσχετα με τα εθνικά σχόλια που κάνεις, για τα οποία δεν έχω προσωπική άποψη (ούτε με Κολομβιανούς έχω μιλήσει ούτε με Δανούς, αν και δεν νομίζω ότι θα διαφέρουν πολύ από τους Έλληνες), είναι πράγματι δύσκολο να περιγράψεις σε κάποιον το US metal. Queensryche και Savatage πες του την επόμενη που θα τον δεις, και εξήγησέ του ότι υπάρχουν εκατοντάδες ακόμη μπάντες που παίζουν έτσι.
san tous Queensryche kai tous savatage?? ekatontades??
Οι Ryche φτιάξαν το prog/power, οπότε ναι μιλάμε για εκατοντάδες αμερικάνικες μπάντες που επιδιώκουν να γράψουν ένα κομμάτι ισάξιο των Blinded, Prophecy κ.ο.κ. Οι Savatage των δύο πρώτων δίσκων και του EP είναι ένα καλό παράδειγμα για να καταλάβει ένας μη σχετικός για τι επίπεδα τραχύτητας και τεχνικής συγχρόνως μιλάμε. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχει ακούσει ο συνομιλητής του Atom τα Sirens, Power of the Night και το Dungeons, αλλά ok, θα κάνει μια προσπάθεια τουλάχιστον. Και ναι, έχουν επηρεάσει οι Savatage σίγουρα πολλές μπάντες. Μάθε π.χ. ότι ο Chriss Oliva αποτελεί βασική επιρροή για τις lead κιθάρες των Mystic Force, επιρροή που την προσέχεις μεν, πρέπει να είσαι υποψιασμένος δε. Μπάντες που να κοπιάρουν ακριβώς τον ήχο των Savatage, είναι λιγότερες, οι Vatican ένα παράδειγμα που μου σκάει γρήγορα στο μυαλό.
αμφιβαλλω αν τους εχει ακουσει και τους 2. σιχαινοταν τα ψηλα φωνητικά απο ότι καταλαβα... αν και υπαρχει αρκετη αγνοια και υπεροψια εδω πανω σε ζητήματα τετοια. savatage δεν αναφερω σε δανους γιατι δεν σηκωνω συζητησεις για το καλλιτεχνικο επίπεδο αυτης της μπαντας και γινομαι λιγακι οξύθυμος - εώς μαλακας - και δεν ηθελα να ξεκινησει η πρωτη μεταλλικη μου επαφη με δανο με μπουκετα. ασε που ειναι σχεδον αγνωστη οπως διαπιστωσα και στα λαιβ του ολιβα και του ζακ εδω πανω. αλλα αυτους τους βατικαν πρεπει να τους τσεκαρω.
Καλημέρα Ρα...
νέο Manilla Road
http://f0.bcbits.com/z/13/81/1381767784-1.jpg
Όσο μας έστειλε σε άλλους χώρους και χρόνους στο πρόσφατο live στις Αθήνες ο Καρχαρίας, άλλο τόσο (σε συνολική εικόνα) με κουράζει στα δύο προτελευταία του album, με αποτέλεσμα να μη μου κάνει κέφι να ασχοληθώ ακόμα με νέο τους δισκίο. :/
Και πάνω που είχαμε γκαυλώσει με τα βίντεο του Todd La Torre με τους Crimson Glory, τους άφησε και επικεντρώνεται στους Queensryche.
Μέχρι το 2011 τους σνόμπαρα αυτούς :!: