Eimai toso kwlos oso den exw giei pote ksana .
Printable View
Eimai toso kwlos oso den exw giei pote ksana .
zesth re pousth mou ZESTH :shock: :? :dangry: :rangry: :mov: :loco: :spin: :vasilakis:
RE ILIOPOUSTA DEN KANEI!Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
3udia?Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
mhn to gamas re.
ζεστη και κουνουπια
wbrb εχεις ρωτησει γιατρο αν κανει να γινεις κωλος πλεον; :P
ΖΕΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Sto peos mou basika. Alla to hangover telika htan xalia. Polu xalia. Akoma den exw sunel8ei. Kai meta apo 15 meres stegnos, htan ena psilosok.Quote:
Originally Posted by Bullet
wbrb-ακο, μην την βλεπς extreme make-over kiets, θελει το χρονο του ο οργανισμος να ισιωσει. Αντιστοιχως, και οι ατασθαλιες που επιτρεπεται να κανεις που και που, για να εχουν νοημα και να γουστερνεις-ουχι να χαλιεσαι-για αρχη πρεπει να ειναι και αυτες σε μικρη κλιμακα. Κουραγια βρε.
Den hpia gia na piw profanws... Exw ntertia kai kahmous... aaaaaaax..
Τι επαθες ωρε?
μπαι δε γουει, το σκυλακι σου τι κανει?
Δεύτερη μέρα με γαστρεντερίτιδα, ευτυχώς πολύ καλύτερα από χθες που κυλιόμουν στα πατώματα σφαδάζοντας και επισκέφθηκα γύρω στις 18 φορές την τουαλέτα. Για δώστε κανά τιπ να απαλλαχθώ απαυτό το διάολα. Ούτε στο χειρότερο εχθρό μου ε.
Το zantac βοθαει αρκετα.Quote:
Originally Posted by _UnHoLyMaRtYr_
Αν εισαι σε φαση που μπορεις να φας κατι ελαφρυ παντα, παρε κανα δεκαλεπτο/τεταρτο πριν τη μασα.
Δεν νομιζω να υπαρχει κατι θαυματουργο.
Απλως αναπαυεσαι, και σιγα σιγα ενυδατωνεσαι και αρχιζεις παλι το φαγητακι. Τα μακαρονια-σκετα ασπρα-ισιωνουν το στομαχι σημαντικα. Κοτοπουλο βραστο στηθος με λιγο καροτο αν αντεχεις. Ρυζι ελαφρυ, χωρις βουτυρα και μαλακιες.
Αυτα.
pantos yparxei kai to imodium kai den tha xanapas toualeta gia mia vdomada!
Erwtas einai h aitia. To skuli kala einai, gemizei salia ta papoutsia mou. :PQuote:
Originally Posted by HAVOC
και ερσεφουρίλ 200 δοκίμασε.Quote:
Originally Posted by _UnHoLyMaRtYr_
καλημερα :dcontent:
Prepei na vrw mia douleia...Teleiwnei to apothematiko twn xristougennwn.
Kalhmeres kata t'alla 8)
4 η ώρα και μια χοντρή μπίμπο ένας ανύπαρκτος και μια γνωστή πουστάρα ρωτάνε τους 090_έχω_μοναξιές αν ακούνε nightstalker και ολέθριο ρήγμα. απελπίζομαι και παω για ύπνο.
Κωλέθριο Ρήγμα.
24ωρη απεργία στο μετρό και στα λεωφορεία/τρόλλεϋ το ανθρώπινο πιλάφι δεν παλεύεται.
Μισή ώρα με μηχανή απο Νέο Φάληρο μέχρι το Παγκράτι. Για να ανέβω την Συγγρού δε, 25 λεπτά μέσα στο νερό.
Ω ρε πούστη τίγκα η Συγγρού? Δεν τολμώ να ρωτήσω για Κηφισσίας. There goes the μάθημα.
Επειδή ετοιμάζομαι να κατεβώ να πάρω Imodium, για πείτε κατά πόσο είναι τρομαχτικό.
koita,einai san na ksypnas apo mougrhta kai anoigontas ta matia na vlepeis apo panw sou na steketai o stamaths kraounakhs.
...
τι ειναι Imodium
:lol: έχω σκεφτεί αρκετές φορές μια μάχη αλα στριτ φάϊτερ μεταξύ Κραουνάκη και Λάλα που μετά από τρεις ώρες ανελέητου ξύλου να μη βγαίνει νικητης αλλά δεν μπορώ να την ολοκληρώσω και τώρα μου ξανάρθε αυτή η σκέψη με την προσθήκη Μαμαλάκη για διαιτητή,Quote:
Originally Posted by MeLinDa
Άστοδιάολορε.
Xάπι για το (μέιντεϊ μέιντεϊ με έχει πιάσει) κόψιμο τσιρλιπιπί..Quote:
Originally Posted by Bullet
_UnHoLyMaRtYr_ μην αγχώνεσαι ρε.. το immodium είναι τρου.. :dfinger:
Psuxakias. Ara de skeftomai mono gw tetoia :!:Quote:
Originally Posted by Pinatero
edit: loipon, to immodium 8a se boh8hsei na sxhmatiseis kenwsh (oxi san auth twn deathspell omega). K auto einai kalo. Fato k postpic sto analogo thread, ok, sixameno, skaw.
Kathe fora pou girnaw apo tin paralia eimai kokkinos san pantzar
:(
polu kaiei o ilios fetos :twisted:
kai pou sai akoma!
twra einai mahs.........
Ρε παλικάρια, ξέρετε κανένα πακέτο απο κάποια υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας (καρτοκινητού όχι συμβολαίου) με δωρεάν χρόνο ομιλίας, αλλά με μεγάλο απόθεμα, ξερω γώ 500 λεπτά με έναν συγκεκριμένο αριθμό? Ξέρω για το Free to Go π.χ. της ΤΙΜ, αλλά νομίζω είναι και κάποιο με δωρεάν απεριόριστο χρόνο ομιλίας αρκέι να κάνεις κάποια ανανέωση το μήνα? Πείτε μας κι εμάς.
den ksero poios efthinete alla ftiaxte to resolution grigora!
ποιο ρεζολουσιον
mou emfanizete les kai anevasa to resolution dyo skales!!!!
ola einai poly mikra kai allo patao kai allou mpaino!!!
mallon mazi me tis eikones den allaxan kai oi theseis ton link!
eftiaxe! :D
diafwnwQuote:
Originally Posted by DENIZ
to imodium einai gtp!
otan eixa gastrenteritida to kalokairi
phra ena
kai dn mporesa na xesw katholou
KATHOLOU OMWS
kai gyrw stis 5 arxisa na xernaw
kai me phgan nosokomeio... eixa gamithei... kai otan xernaga ekana skati emeto... gamise ta...
Τι λε ρε γαμώτοσπίτιναούμεξέρωγωμακρυάπομας.