h Lailapa epishs einai (ektos kai an paroplisthke) mia Torpilakatos sthn Amfialh :loco:
Printable View
h Lailapa epishs einai (ektos kai an paroplisthke) mia Torpilakatos sthn Amfialh :loco:
Mhpws giati ekei douleueis?!Quote:
Originally Posted by HIV
Na upo8esw oti apagoreytikan ta purobola opla meta thn trupa pou dhmhourgh8hke ekei panw kentro deksia ths portas? :P
ειλικρινά,με τον φόβο πως τα πας?
είχα στο μυαλό μου πολεμικούς ανταποκριτές σαν παίχτες ρωσικης ρουλέτας ανέκαθεν
Esu papse. Eks'aitias sou apagoreyonte ta kalasnikof mesa sta asanser.Quote:
Originally Posted by Bullet
:lol:
άσε τώρα, ψήνεσαι για τέτοια! Τέτοιες κουτοπόνηρες "μεταθέσεις" εγώ θα τις ονομάσω χαβοκιές. :DQuote:
Originally Posted by HAVOC
εννοείται ότι είναι μεταφορά και υποδηλώνει ραγδαία και σαρωτική εξάπλωση πυρκαγιάς, όπως μια λαίλαπα που τα ισοπεδώνει όλα.
Πάντως μετά από τέτοιο χουνέρι, μάλον οι γαιτροί όταν κάνουν επεμβάσεις σε ευαίσθητες περιοχές θα πρέπει να κάνουν υποχρεωτικό κλύσμα στον ασθενή.
Εισαι κομπλεξικος ρε? Απλως επειδη συνηθιζεις να κανεις διορθωσεις και συμπληρωσεις ειπα να ακολουθησω το παραδειγμα σου σε μια λεξη που χρησιμοποιουμε τακτικα αποδιδοντας της νοημα αλλο απο το αρχικο. Και οχι, στην προκειμενη δεν ειναι μεταφορικα, στο στυλ που ειναι γραμμενο το κειμενο μαλλον δεν ξερουν την σημασια της λεξης.
αυτό και αν δεν είναι λαίλαπα χαβοκιάς :D Ούτε alter ego μου νάσουν :lol:Quote:
ρε
ρε..... με τετοιο χιουμορ ποσες φορες στη ζωη σου εχεις γαμησει?
αληθινες γυναικες εννοω ε? οχι εναλακτικες...
γιατι με την εναλακτικη μαλακια που σε δερνει τις κατσικες/γελαδες μπορει να τις νομιζεις για γυναικες κιετς.
επομενο σχολιο την επομενη βδομαδα
:cry: :cry: :cry:Quote:
Originally Posted by Dr. Death
Εχεις νοηματικη τρικυμια και μανια καταδιωξεως.Quote:
Originally Posted by Candiru
Στοχος του αρχικου μου μηνυματος ηταν να σχολιασω την λανθασμενη επιλογη λεξης, και οχι να θιξω τη δικη σου συνηθεια για διορθωσεις και συμπληρωσεις σε κειμενα που θεωρεις πως εχουν καποιο λαθος η παραληψη.
Για αλλη μια φορα, στην προκειμενη ως προς ενα βαθμο, σε μιμηθηκα, και η μεταθεση στην οποια αναφερεσαι δεν ηταν κουτοπονηρη, ισα-ισα αμεση.
Και σε αυτο το σημειο, περασαμε σε μια αλλη συνηθεια σου, την οποια καθε αλλο παρα εκτιμω, να θελεις να βρεις κρυμμενες αληθειες και να διαβασεις πισω απο τις λεξεις νοηματα που δεν υπαρχουν. Κατι σαν τον κριτικο τεχνης που αναλυει με παθος και στομφο τις προθεσεις που ο δημιουργος αγνοουσε πως ειχε. Κατι σαν τη μοναξια των οικολογων.
Πρωτη σου τραγικη παρεξηγηση να πιστευεις πως σε θιγουν οταν αυτο δεν συμβαινει [αρπαχτηκες απο αυτο που δευτερευοντως σε αφορουσε και δεν ειχε σκοπο να σε μειωσει] και επομενη διαστρεβλωση στο κρανιο σου, να βρισκεις ομοιοτητες για να χαιδεψεις τη μοναξια σου.
χαβοκικό τσουνάμι είναι αυτό; και πίστευα ότι έχεις διάθεση για αλλλοπειράγματα, τέσπα, με αυτό το ποστ σαν να βιώνεις το λακανικό mirror stage. :PQuote:
Quote:
επόμενη διαστρέβλωση στο κρανίο σου