Κυρίως ότι να και περυσι κανενα από τα PSV-AZ δεν ήρθαν over. Και γενκα η PSV ήταν κάπως πιο συγκροτημένη σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες, δεν έχω ιδέα πως είναι τώρα.
Printable View
Κυρίως ότι να και περυσι κανενα από τα PSV-AZ δεν ήρθαν over. Και γενκα η PSV ήταν κάπως πιο συγκροτημένη σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες, δεν έχω ιδέα πως είναι τώρα.
Δελτιο κατευθειαν για ηττα.
Λαχτι - Ελσινκι 2
Αιντχοβεν οβερ (inb4 Αιντχοβερ)
Oυπεν - Γκενκ 2
μεχρι και 0/3 πιανω απ αυτο.
φινλανδια δεν εχω ιδεα...το βελγικο λογικο φαινεται..συνηθως εγω και βελγιο οταν παιζω οβερ το ριχνω παντως
καλη τυχη !
PSV δείχνει τώρα live στο bet365
παμε ρε ομαδες ανοιχτε τις αμυνες σας!
Γρουσουζη ΣΠΙΡΙΤ! :P
η σωστη συνθηκη για να βγει ενα οβερ ειναι να μπει ενα γκολ τουλαχιστον μεχρι το ημιχρονο.
αν οχι, χλωμα τα πραματα.
ε ναι...δεν ειναι ευκολο να μπαινουν 3 γκολ στο δευτερο...πφφ γαμηθηκε η δουλεια
εδιτ: ΩΠ !
χαχχαχαχα ερχομουν να γραψω ακριβως αυτο : ΩΠ!
1-1, τελεια.
2-1 λολ.
ετσι σε 5 λεπτακια, μπαμ μπαμ.
παει αυτο.
0-1 κι η Ελσινκι.
καυλερο.
ελα να βαζουν γκολακια ομως και λεβερκουζεν με ντορτμουντ ε
το πρωτο ταμειο της ημερας ειναι γεγονος και αν δεν ειμασταν επιφυλακτικοι θα ηταν μεγαλυτερο το κερδος αλλα καλα ειναι και τα 15ευρω. νιουκαστλ,κουιν οφ σαουθ, κοτμπους και γκροιτερ φιρτ. τεσπα.
Τσοοοουυυυυυυυυυπ
να τη η λεβερκουζεν..παμε μωρη αρρωστια ντορτμουντ τωρα
για την υπερτατη εμπειρια τα βλεπω απο δω:http://www.livescore.betradar.com/?a...=5&liveLimit=5
οποτε οταν σκαει γκολ ακουγεται το *ΚΛΙΝ και τρεχεις να δεις τι εγινε :touched:
53' [2 - 1] M. Berg
...ναι , το πανηγύρισα για πάρτη σας ρε
:touched: :pink:
στηριξε ντορτμουντ και ελσινκι τωρα..για την ωρα φαινονται οτι θα ρθουν αλλα να δουμε
καυλα και η τουρκου. την εχω ημιχρονο τελικο 1...με αυτογκολ.αντε να δουμε 65 λεπτα μονο ακομα
και πριν προλαβω να ποσταρω παρε και το 2-0
αρχιζω και αγχωνομαι
:( :(
για δες.
Καλα τα πηγα δεν εχω παραπονο.
Πεμπτη πιασαμε, Παρασκευη εστω και στο 90' πιασαμε, σημερα ηρθε, κι αν χτες εμπαινε και ενα γαμωγκολ στο β ημιχρονο της Τσαρλτον θα ειχαμε τιναξει μπανκες.
οχι οτι πηγα ασχημα βεβαια.
με 3/4 δελτια κερδισμενα, μεινετε συντονισμενοι για καμμενα φετιχ aka δελτιο με ματς Δευτεριατικο. χαχαχ
αχχααχαχ οχι δευτερα δεν ακουμπαω..εγω ενα νορμαλ σ/κ..στο +10..βεβαια αν δεν ειχαμε καει με 2 δελτια απο να ματς στο καθενα θα ειχα πολλα παραπανω..αλλα τι να κανεις
χμμ...για φτιαξε και θα σου πω :P
Λοιπον.
Απαραιτητη εισαγωγη.
Σημερα ειναι Δευτερα. Δευτερα στοιχημα παιζουν μονο οι απελπισμενοι, οι αλογομουρηδες και οι ακροατες Γεωργιου. Συνεπως το ποστ δεν ειναι για να ληφθει και σοβαρα.
Εν τουτοις με +100 ευρω περιπου απ την Πεμπτη κι επειτα, λεω οτι ειναι καλη ιδεα να δω αν υπαρχουν τρια ματσακια για να επενδυσω ενα ΜΙΚΡΟ (το τονιζω) ποσο.
Σημερα λοιπον, λεω να σπρωξω 7.5 ευρουλακια σε
Μιντιλαντ 1
Τορινο 1
Γκιμαραες 1
τιποτα ιδιαιτερο, να κι αν ερθουν, να κι αν δεν.
αν ειχα βγαλει τα ιδια θα εσπρωχνα...αλλα με +10 ευρω δεν τιμαω..θα περιμενω τα CL και UEFA παιχνιδια μαλλον
μιντιλαντ στηριξα. στα αλλα 2 πηγα κοντρα. ετσι για το χαβαλε. εγω +60 τελευταιες 7 μερες.
Μιντιλαντ περασε ευκολα.
για να δουμε, χεχ.
εχω γλυκαθει απ το ΜΕΛΙ.
A, κοιτα να δεις...είχα παίξει τη μιντιλαντ και το είχα ξεχάσει. Καλή φάση.
επιασα την μιντιλαντ μαζι με αλλα 3 σε μια τετραδουλα λουκουμι που μου δωσε 30. Επισης επιασα τα 2 που χασε ο μιτσ και εχασα την αικ. οποτε πηρα μισο ευρω .γαμωτο. και αλλα 5 ευρουλακια με μια τριαδουλα μπασκετακι.και αλλα 5 ευρω με 2 τεννις. παω να συνεχισω το διαβασμα.
τετραδούλα, ευρουλάκια, τριαδούλα, μπασκετάκι.
:S
χμ?
Πολλά υποκοριστικά!
και;
Α τίποτα απλά είναι..κάπως :wink:
on topic Atom_smasher από που ενημερώνεσαι για το άθλημα;
edit: Ασε, ας τα μαζέψουμε κάπου σε κανένα νέο θρεντ έτσι για το καλό.
ειμαι παντα σε αρμονια με την γκει πλευρα μου. Νιωθω λεσβια.
παμε με τετραδα σημερα:
Γουεστ Χαμ - Οξφορντ --->1 (ναι λολ )
Ανορθωση - ΤΣΣΚΑ ---> Δεν θα σκοραρουν και οι 2
Χαρτλπουλ - Γουιγκαν --->2
Σεβιλλη - Μπραγκα ---> Τουλαχιστον 2 γκολ σεβιλλη
ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ
3 σελίδες πίσω, μιτς, ποστ #2222.
Καλή τύχη όπως και να έχει :P
αχαχχαχααχ ναι ναι και οταν εψαχνα τεταρτο αυτο σκεφτομουν...βεβαια τοτε νομιζω περασε η τετραδα. :P για αυτο (σοβαρος λογος :P) ειπα να το τολμησω...