νωρίς άρχισε το γλύψιμο.Quote:
Originally Posted by Ντουντού
Printable View
νωρίς άρχισε το γλύψιμο.Quote:
Originally Posted by Ντουντού
Ε έτσι, από τώρα που είναι νωρίς, μπας και είστε καλοί μαζί μας.
Μπράβο κε Νικολακόπουλε.Quote:
Γενικά, στο πρώτο ημίχρονο είχατε έλεγχο του κέντρου και κατοχή, γιατί εμείς είχαμε Γιαννάκη Παπαδόπουλο, πολύ λίγος γενικά, τουλάχιστον έβγαλε την ασίστ. Αλλά δεν είχατε και τίποτε άλλο: Είχατε το δοκάρι που στούκαρε εντυπωσιακά πάνω του ο Πάρντο και αν θυμάμαι καλά ένα σουτ του καραγκιόζη Γκαρσία από πολύ μακριά. Αυτά. Εμείς είχαμε αντίστοιχα την φάση του Ριέρα που πανάθεμα τα κοντινά που χάνει, το πέναλτι που έγινε στον Αβραάμ (τι έγινε; όταν σπρώχνουμε και πετάμε κάτω τον άλλο έτσι το λέμε διεκδίκηση και τη γκολάρα του Κέβιν. Οπότε, ναι, είχατε κατοχή και κυκλοφορία στο κέντρο και τίποτα άλλο.
Το αυτό και στο δεύτερο, μόνο που είχαμε καλύτερο κέντρο από πρίν, δεν υπήρχε καμία μεγάλη διαφορά μεταξύ των ομάδων. Ο Ίβιτς καλώς αποβλήθηκε και μετά το ματς είχε τελειώσει. Πέραν του καραγκιόζαρου πάντως, ο οποίος κρίμα την μπάλα που παίζει, ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη ομάδα που πέρασε από το Καραϊσκάκη ως τώρα και αν συνεχίσει έτσι, τον βλέπω δεύτερο, σίγουρα πείθει πολύ περισσότερο από τον Παναθηναϊκό σε αυτή τη φάση. Βιερίνια και (ειδικά) Τσιρίλο οι διακριθέντες κατ'εμέ.
Επίσης είναι προς τιμήν των οπαδών του ΠΑΟΚ που δεν υπέκυψαν στην καθυστερημένη πλύση εγκεφάλου από τα ΒΑΖΕΛΟΚΕΝΤΡΑ νοοτροπίας warlord για διαιτησίες και παπάρια μάντολες τέτοια.
Για μας, Ποτουρίδης εύγε, άλλο ένα μπακ αξιόπιστο μαζί με Μοντέστό, Ουρτάδο τρικυμία συνεννόησης με τα άλλα μπακ, να μην ξαναγίνει το πείραμα σε τέτοιο αγώνα Ερνέστο. Με χαροποιεί το γεγονός ότι προτίμησε Ποτουρίδη από Γκαλίτσο και ότι διόρθωσε το λάθος του (σχετικά) νωρίς.
Φετφατζίδης με προβληματίζει λίγο. Σε κάθε φάση είχε 2 και 3 παίχτες πάνω του, δεν ξέχασε ξαφνικά να shreddάρει την τρίπλα, αλλά περίμενα έως τώρα να έχει μάθει να αντιδράει σε αυτό και να συνεννοείται με το μπακ ή τον Φουστέρ ή τον Κέβιν για να μοιράζει γρήγορα την πάσα. Αφού τους τραβάει που τους τραβάει όλους πάνω του γιατί δεν κάνει κάτι χρήσιμο; Σπαταλάει ώρα. Επίσης, περιμένω να τον δω πίσω από τον Κέβιν, σε θέση Ιμπαγάσα ή Φουστέρ (ο Μασώνος).
Όλοι λέγανε για τον Πάρντο, εγώ ακόμα δεν έχω πειστεί πάντως. Στις εξόδους και τις τοποθετήσεις ειδικά είναι που δεν με ψήνει. Θα δούμε.
Τα βαζελοκέντρα τύπου warlord έχουν να πουν τα εξής:
α) Τι θα γίνει ρε γαύροι, με μας σύμφωνα με τις απόψεις σας, στο πρώτο ημίχρονο του μεταξύ μας μας είχατε ισοπεδώσει - αξαϋλώσει - καταποντίσει με το τόταλ φουτμπόλ σας της 1 τελικής προσπάθειας. Χτες που ο ΠΑΟΚ είχαεκαθαρότερη κυριαρχία και με τελικές προσπάθειες και με κάτι ποδιές σε Μοντεστό και λοιπά παιδιά του Πειραιά, λέμε αυτά της πρώτης παραγράφου....
β) Εδώ συμφωνούμε, κι εγώ 2ο τον βλέπω τον ΠΑΟΚ. Πρώτο θα είναι το παλαμάρι του Σισέ. Δε ξέρω πως το ξέχασες τόσο γρήγορα, 15 μερούλες πριν ήτανε πιστικώτατο. Τελικά έχετε μνήμη Μπουρούση (10 μέρες το πολύ).
γ) Η αποβολή του Ίβιτς είναι σωστότατη. Θα ήθελα να ακούσω την άποψή σας γιατί ο Ντουντού σωστά δεν αποβλήθηκε. Μάθετε μας λίγο μπάλα.
δ) Ο Φέτφα με 3 καλές εμφανίσεις έγινε Μέσι και ο Ποτουρίδης με 1 ημίχρονο έγινε αξιόπιστη εναλλακτική.... Και μετά δίνουμε συχαρίκια στους Παοκτσίδες που δε μασάνε τη σατανική προπαγάνδα του warlord.
Ξηγάτε λίγο αυτή την υπεροχή του ΠΑΟΚ, εγώ μόνο μια φάση του Σάλπι θυμάμαι που πλάσαρε (λολ) αδύναμα ενώ του είχε κλείσει το οπτικό πεδίο ο Πάρντο και την κεφαλιά του Φωτάκη.
ε τι να εξηγησουμε
κραταγε περισσοτερο μπαλα , ειχε καλη κυκλοφορια, δεν μπορουσαμε να κανουμε φασεις και προηγηθηκαμε απο λαθος
Γενικά στο πρώτο είχανε καλύτερη κυκλοφορία και στην αρχή του δεύτερου μας είχανε κλείσει κάπως. Βέβαια δεν φταίμε εμείς που δεν βάλατε γκολ ε.
Αμάν πια με την κόκκινη στο Ντού, αν έδινε κόκκινη στον Ντού θα έδινε και στον ΠάμπλοΓκαρσίας, και εν τέλει έδωσε κίτρινες και στους δύο μήπως και σώσει το ματς που ήδη είχε γίνει κλωτσιά-και-κακό.
Επίσης άσχετο, ρε ΕΡΝΕΣΤΟ ΡΙΞΕ ΜΕΣΑ ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. :dfinger:
α) Πες μου τις τελικές προσπάθειες που θυμάσαι του ΠΑΟΚ λοιπόν. Με εσάς ήταν άλλη η εικόνα, δεν κατεβήκατε σχεδόν την σέντρα, αλλά φαίνεται το παλαμάρι του Σισέ φέρνει και αμνησία. Την κατοχή του ΠΑΟΚ δεν την αμφισβήτησε ουδείς, την ουσία αμφισβήτησα. Το αυτό μπορεί να ειπωθεί και για το δικό μας α' με σας, αλλά εμείς σας ρίξαμε και ένα γκολάκι αν θυμάμαι καλά, το οποίο δεν θυμάμαι κανείς να σχολίασε ότι ήταν "ενάντια στην ροή του αγώνα".
β) Χαίρομαι που είσαι αισιόδοξος για την ομάδα σου. Δεν ξεχνάω τίποτα, απλά πρωτάθλημα παίρνεις με την συνολική παρουσία σου, όχι με το τι φέρνεις με τον Ολυμπιακό (κολακευτικό όμως, δεν λέω), εσύ ξεχνάς μάλλον, γιατί πέρυσι έφαγες δύο καυλιά και το πήρες. Φρονώ ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από εσάς. Και ο ΠΑΟΚ ως τώρα επίσης. Για τι ακριβώς έπρεπε να με πείσει ο Σισέ; Ότι είναι παιχταράς; Προ πολλού με έχει πείσει. Ο βάζελος δεν έχει πείσει καν εσάς ότι είναι ομάδα, τι παπαριές μου λες τώρα;
γ) Γιατί να αποβληθεί ο Ντουντού; Κίτρινη πήρε σωστά όπως έπρεπε. Εσένα δε σε προβληματίζει που ασχολείσαι εσύ ο βάζελος περισσότερο με την διαιτησία από ότι ο ΠΑΟΚτζής οπαδός; Καταλαβαίνω βέβαια ότι πήγες να σπάσεις την τηλεόρασή σου όταν το έβαλε ο Κέβιν, ήσουν σίγουρος ότι θα γκελάρουμε, αλλά δεν πειράζει, ξυδάκι.
δ) Εγώ μιλάω για αυτά που βλέπω και αξιολογώ μόνος μου. Μέσι τον λένε οι φυλλάδες, εγώ λέω ότι είναι φοβερός παίχτης. Τον Ποτουρίδη θα τον προτιμούσα σύμφωνα με όσα έχω δει εγώ από όλους τους αμυντικούς σου πλην του Βύντρα και τον θεωρώ αξιόπιστη εναλλακτική, φοβερή εμφάνιση έκανε, γιατί να πω κάτι άλλο; Για πάγκο τον θέλω, όχι για βασικό. Εσύ βρες βασικούς πρώτα και μετά πες μου ότι ενθουσιάζομαι με τον Ποτουρίδη.
...Νικολακόπουλος, χα.
επειδή άναψε η συζήτηση θα πω κ εγώ τη μαλακιάρα μου.
καταρχήν, απευθυνόμενος στο φορντ έχω μια ερώτηση που αφορά "τα ΒΑΖΕΛΟΚΕΝΤΡΑ νοοτροπίας warlord". ποιός μεγαλομέτοχος ομάδας της super league με το προεδρικό αξίωμα στην ίδια τη λίγκα, μιλάει κάθε κυριακή για διαιτησίες και για "εγκλήματα κατά της ελλάδας"?
όσον αφορά στο παιχνίδι, δεν καταλαβαίνω αυτό το θόρυβο που γίνεται για μία καλή σχετικά διαιτησία. κατανοώ το μέσο παοκτση ότι είναι πικραμένος γιατί η ομάδα του μέχρι την αποβολή ήταν καλύτερη και βρέθηκε πίσω από μια γκέλα της στιγμής, αλλά η απώλεια του ματς οφείλεται στο απερίσκεπτο φάουλ που απέφερε την 2η κίτρινη στον ιβιτς. προσωπικά, πιστεύω ότι ο παμπονηρίδης έπρεπε να δείξει περισσότερες κάρτες εκατέρωθεν και στο 2ο γκολ ελέγχεται για οφσάιντ ο ρόμενταλ, αλλά το ματς κρίθηκε 100% από το λάθος του βιτόλο σε συνδυασμό με τη (σωστή) αποβολή ίβιτς.
1. Τα βαζελοκέντρα νοοτροπίας warlord είναι οι βάζελοι που σκούζουνε πιο πολύ από τους οπαδούς ΠΑΟΚ. Είτε είναι φυλλάδες τύπου λαχανί, είτε ο ίδιος ο warlord. Ο πρόεδρος της Λίγκας, όπως και ο περσινός κοιτάει τα συμφέροντα της ομάδας του, δεν γουστάρω να τον ακούω, όπως δεν γούσταρα και πέρσι τις παπαριές. Με την διαφορά, ότι εγώ δεν έχω δει καμία εύνοια φέτος σε μας, μάλλον λόγους να παραπονιέται και να σκούζει ο εν λόγω πρόεδρος, που επαναλαμβάνω, δεν γουστάρω να ακούω.
2. Δεν βλέπω μέσους παοκτσήδες να διαμαρτύρονται. Τον warlord βλέπω.
3. Επειδή ακούστηκε αρκετά αυτή η παπαριά με το οφσάιντ του Ρόμενταλ, ορίστε για να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος:
http://www.youtube.com/watch?v=XPFccTkavFw
Αντιστοίχως, ωραία θα ήταν (εσείς που το αμφισβητείτε, δεν ξέρω ποιοι) να τσεκάρετε και το οφσάιντ που δόθηκε στον Ντένις όταν βγήκε ολομόναχος, πριν το 2-0 αν δεν κάνω λάθος.
o λόγος του warlord σε ένα μουσικό φόρουμ δηλαδή έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από αυτόν του προέδρου της σουπερ λιγκ. μάλιστα.
(για τις φυλλάδες τα έχω ξαναπεί, έχετε τις ίδιες κ ακόμη περισσότερες με πολύ μεγαλύτερες πωλήσεις).
κανένας πρόεδρος της λίγκας ως τώρα - ούτε καν το κόκκινο πανί σώκρατες - δεν πήγε να κατσαδιάσει διαιτητές στα αποδυτήρια.
για τις αμφισβητούμενες φάσεις δε διαφωνώ, λάθη έγιναν εκατέρωθεν κ προφανώς δεν έκριναν το ματς.
Ωχού με τον πρόεδρο της σούπερ λιγκ. Ποιος τον αντιλαμβάνεται ως κάτι άλλο εκτός από πρόεδρο του Ολυμπιακού; Οι διαιτητές τον ακούνε επειδή είναι πρόεδρος της Λίγκας ή επειδή είναι ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού; (ξεχάστηκα, πρόεδρος είναι ακόμα ο Μέγας Πατισάχ). Όσο για το κατσάδιασμα, νομίζω έχουν ακουστεί σχόλια για διαιτητές από κάθε παράγοντα και παραγοντίσκο, τώρα θες να ξεθάβω ιστορίες δικές σας με τραμπουκισμούς διαιτητών ή το ανάποδο; Μαλακία είναι, δεν αντιλέγω, μαλάκα Μαρινάκη, ντροπή σου.
Διάγραψε την λέξη βαζελόκεντρα, ατυχής επιλογή. Πες "άτομα που τους τσούζει", αυτό το κοινωνικό μήνυμα ήθελα να περάσω και πέραν από τις φυλλάδες του Βορρά, κυρίως βάζελοι σκούζουν.
Αφού δεν έκριναν το ματς, μπορείς να απευθυνθείς στον warlord τότε, όχι στον μέσο παοκτσή.
Εντωμεταξύ τι σκατά σχέση έχει η βαρύτητα του λόγου του warlord (καμία) στο θέμα σκούξιμο και μου την συγκρίνεις με τον Μαρινάκη; Για την νοοτροπία του είπα και την πλύση εγκεφάλου που γίνεται από αυτή τη νοοτροπία από ΑΡΔάκια.
Η 2η κίτρινη στον Ivic είναι καθαρότατη. Κανείς όμως δεν σχολιάζει την πρώτη.
Ο Ολυμπιακός φέτος το κόβω να το παίρνει με 15 πόντους διαφορά, με δεύτερο εμένα. Με Ζεσουάλδο Φερέιρα και με ομάδα των 3 παιχτών δεν πας πουθενά βάζελε.
Ποιός σκούζει μωρέ? Εγώ είπα ότι αν ήμουν διαιτητής θα είχα αποβάλει τον Ντουντού. Το θεωρώ σημαντικό λάθος γιατί 1.δεν έχετε και τις τρελές εναλλακτικές στη θέση αυτή, β. ο ΠΑΟΚ ήδη κυριαρχούσε (έστω και χωρίς να κάνει τις πολλές φάσεις) στο κέντρο και γ. έχετε κάποιο θέμα με τη φυσική κατάσταση το να παίξεις σχεδόν ένα ημίχρονο με παίχτη λιγότερο δεν είναι και το καλύτερό σου. Άμα ήθελα να σκούξω, θα γινόμουν γαύρος και θα έλεγα ότι δεν έδωσε 3 μπέναλτυ στον ΠΑΟΚ (όπως έκαναν αντίστοιχα αρκετοί γαύροι εδώ μέσα υποστηρίζοντας ότι ο Αβραάμ δεν κάνει πέναλτυ στον Σισέ.......).
Επίσης, δεν έχω το μαντικό κληρονομικό χάρισμα που έχεις εσύ και λες μπούρδες του στυλ "Αν είχατε μείνει με 11, ναι, δεν το έβλεπα για τριάρα, αλλά δεν το έβλεπα και για Χ, άσος ήταν."
\Quote:
Εντωμεταξύ τι σκατά σχέση έχει η βαρύτητα του λόγου του warlord (καμία) στο θέμα σκούξιμο και μου την συγκρίνεις με τον Μαρινάκη; Για την νοοτροπία του είπα και την πλύση εγκεφάλου που γίνεται από αυτή τη νοοτροπία από ΑΡΔάκια.
Ρε γίγαντα της διανόησης, αυτό για την αποβολή το έγραψα αμέσως μετά το ματς και χωρίς να έχω ακούσει ραδιόφωνα. Και απ' ότι είδα σήμερα στα διάφορα sites (εφημερίδες δεν αγοράζω ούτε λαχανί ούτε σκατουλί ούτε γαυρουλί), οι ούγκα προπαγάνδα του ΠΑΟΚ για τα μπέναλτυ λέει, όχι για τον Ντουντού...
Επίσης, τι ωχου ρε με τον πρόεδρο της σούπερ λιγκ? ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ με τη διαιτησί, σε ματς που δεν είχε κανένα δικαίωμα να το κάνει. Ε για μένα, αυτό έχει επηρεάσει τα κοράκια με αποτέλεσμα να ξανασφυρίζουν χεσμένοι στο τηγάνι.
Αυτά βλέπω, αυτά λέω. Αν για σένα, τον νοθινμαν, τον αμνηζιακ και όλο το κόσμο δεν έχουν καμμία σημασία, χέστηκα, δεν μπαίνω εδώ μέσα για να κερδίσω ψήφους και συμπάθειες.