3ekina tpt sobaro. to heroes oute gia asteio.
Des deadwood 3erw gw.
Printable View
αν δεν εχεις δει dexter δε το κουβεντιαζουμε καν ε,απλα ξεκινας
και fringe φυσικα
Και HOUSE MD βεβαίως βεβαίως.
Και όχι fringe, με τίποτα. :P
μη τον ακους,δε ξερει
Μια χαρά είναι το Fringe, αλλά είμαι με Abruzzi , ξεκίνα Dexter που είναι και σχετικά μικρό.
Είδα το πρώτο επεισόδιο heroes, μαλακιούλα μου φάνηκε, αλλά οκ, ήταν το πρώτο επεισόδιο. Θα κατεβάσω ντέξτερ. Ευχαριστώ!!
μαλακίες είναι όλα.. τωρα ειναι καλοκαίρι, δεν είναι για σειρές, βγες να σε δει ο ήλιος. Όταν χειμωνιάσει ξεκίνα το Futurama που είναι η best series ever και υπομονή μέχρι τον Ιανουάριο του '10.
Όσο σκέφτομαι ότι έμεινε ακόμη μια σεζόν Lost ξενερώνω απίστευτα, θα προτιμούσα να είχε 5-6 σεζόν ακόμη, κάθε χρόνο να μαζεύουμε τα μυαλά μας σε μπολάκια κ να τα τρώμε με γάλα κ ούρα.
α υπαρχουν κι εδω κολλημενοι με το ΛΟΣΤ. Και γαμω. Μεγαλη φαν σπικιν.
τι φανς...εδω εχουν αναλ-υσει και το τι ρολο επαιξε μια κλανια του Λοκ πριν μεινει παραλυτος στο γεγονος οτι το νησι μετακινητε
εμ αφου δεν υπαρχει και τιποτα που να γινεται απλα για να γινει. Ολα εχουν καποιο λογο και σκοπο.. αρα καλα κανανε!
θα διαβάσεις πρώτα αυτό --> http://www.electricrequiem.com/forum...ad.php?t=10677
και μετά το παρόν θρέντ.
μετά θα πείς οτι είχα δίκιο για όλα απο το 2005 :!:
455 σελίδες, ΦΜΛ.
εντάσσεται στα πλαίσια της διαβολοβδομάδας
Νταξει ειπαμε καιγομαι κι εγω με το λοστ αλλα δεν παιζει να διαβασω ενα ολοκληρο θρεντ τωρα.. Μπορω να στο πω και χωρις να τα διαβασω, ειχες σε ολα δικιο!