Μαζί με αυτό πάρε και Heavy Metal Maniac, Βalls To The Wall. Kαλά, υπάρχουν και καμιά 30άρια ακόμη αλλά πάρε αυτά για αρχή..........
Printable View
σκατα,γερασαμε...
http://www.whitemetal.it/Warlord_-_Deliver_Us.jpg
Μιλώντας για 1983. :touched:
Ας συμφωνήσω, αλλά όχι μεγαλόφωνα, επειδή μπορεί να έρθει ο Αρειανός φορτωμένος μαγκιά για πέσιμο και ξύλο!
Θεσσαλονικείς, ο Arkeyn Steel έκοψε το Commandment, εποέπος! :touched:
Αλήθεια, τον πάτε τον τυπά;
αφου πηρε που πηρε τετοια στροφη η συζητηση, ρα παρια και λοιποι μεταλλαδες, μηπως υπαρχει καποιος απο εσας που να εχει το ντεμο που βγαλανε πριν απο πολλλλλλα χρονια οι θεσ/νικεις Medivial(καυτο ατσαλι).
αν μου το στειλει καποιος θα του κανω τεμεναδες
σας στελνω μεταλλικους χαιρετισμους....:dfinger:
Υ.Γ.: το ειχα ξαναζητησει και παλιοτερα χωρις αποτελεσμα(ουτε καν απαντηση), αλλα τωρα εμφανιστηκε ο παριας και οι ελπιδες μου αναπτερωθηκαν!
έχω δύο κομμάτια σε κασσέτα........... δεν ξέρω αν είναι αυτό που ζητάς (έστω κι αν κάποιον άλλο αγαπάς - Βασίλης Καράς)........
Μόλις το περάσω σε πισονι θα στο στείλω (καλά, είμαι πολύ μαλάκας, εδώ δεν μπορώ να στείλω ένα πι εμ στον πάνκη, θέλω να στείλω και τραγούδια περασμένα από κασσέτα μέσω e mail... Μα καλά, δε γαμώ άσχημα?)
Είχαν κομματι στο Screwing the Sane του Osmak;
δεν θυμαμαι ποσα τραγουδια ειχαν :oops:
στειλε ομως, εστω αυτα τα 2, εκτος αν στο μεταξυ βρεθει καποιος με ολοκληρο το ντεμο.
ευχαριστω....:dfinger: