http://images.wikia.com/southpark/im...ic_cartman.png
And I base that on absolutely nothing
Printable View
http://images.wikia.com/southpark/im...ic_cartman.png
And I base that on absolutely nothing
καπνιζεις περισσοτερο οταν εισαι με παρεα; αν, ναι, πασο
Ναι, γιατί κυρίως καπνίζω με τον καφέ και το αλκοόλ. Σπίτι πολύ λίγο(τερο). Υπάρχουν και πολλοί που δεν καπνίζουν παρά μόνο έξω με παρέα.
Άλλο ένα θρεντ που δεν θα πεθάνει ΠΟΤΕ.
Το ηαρ που θέλουμε.
Περαν των επι της ουσιας, δηλαδη το εμπορικο κομματι, σοβαρα, γιατι σου φαινεται τοσο μαλακια η φαση "βγαινω εξω για να καπνισω"? Ποσο δυσκολο ειναι να το κανει κανεις προκειμενου να μην ενοχλησει καποιον που δε θελει να εισπνεει βλσβερο καπνο*? Δηλαδη πραγματικα απο το να πας σε καποιο μαγαζι και να πρεπει να βγεις εξω για να καπνισεις, θα προτιμησεις να μεινεις στο σπιτι? Ή απλα θα βγεις και δε θα καπνιζεις?
Παντως δε φαινεσαι καθολου μαλακας που γουσταρεις να καπνιζεις και το δηλωνεις, ισα ισα, φαινεσαι γαμω τα παιδια. Μαλακας φαινεται μονο καποιος που επειδη γουσταρει να καπνιζει, εχει αναγει την καταργηση του καπνισματος σε καταπατηση του Συνταγματος, εσυ μια χαρα τα λες, και οχι επειδη εισαι ο pink χρηστης Σαικοτρον. :P
* (προφανως δε μιλαμε για τη φαση που προτιμας να μεινεις σπιτι ουτως ή αλλως, αλλα για τη φαση που ενω γουσταρεις να βγεις εξω δε θα το κανεις μονο για αυτο το λογο)
Καθόλου δύσκολο δεν είναι να το κάνεις, όμως δεν το απολαμβάνεις. Πολλα ζητάω θα μου πεις, αλλά για μένα το νόημα δεν είναι απλώς να μαυρίσω λίγο παραπάνω τα πνευμόνια μου. Στην τελική αφού το κάνω, ας το απολαύσω κιόλας :razz:
Με τους φίλους τα λέμε και σε σπίτια, έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι καπνίζοντες είναι (κι αυτοί ακόμα που δεν είναι δεν τον έχουν πάρει με καλό μάτι το νόμο) και την ίδια άποψη έχουν. Οπότε ναι, σαφέστατα και θα προτιμήσουμε να κάτσουμε μέσα, ούτε να ενοχλούμε κανένα, ούτε να μας σπάνε τα @@ και να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.
Όλα αυτά σε περίπτωση που όντως εφαρμοστεί αυστηρά ο νόμος, γιατί κάποιες αμφιβολίες εγώ ακόμα τις έχω :razz:
Κατα τ' άλλα πινξ Τζόνι κλπ :grin:
Συμφωνώ κι εγώ απολύτως με FIXXXER εδώ, και ήθελα να το πω:!:
Συγγνώμη, αλλά η απαγόρευση του καπνίσματος είναι ενδεικτική περίπτωση της γενικότερης τάσης διαρκούς αύξησης της κρατικής παρέμβασης στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ "για την προστασία των πολιτών", ακόμη κι από τους εαυτούς τους, π.χ. η απαγόρευση γενετικώς τροποποιημένων τροφίμων στην Ε.Ε. (παρότι είναι ασφαλή και καταναλώνονται σε άλλες χώρες όπως οι ΗΠΑ για 10+ χρόνια), απαγόρευση του transfat, airport body scanners / pat-downs, κλπ. έως τις ακραίες περιπτώσεις της Αγγλίας (περιορισμοί στην πρόσβαση σε πάρκα/πλατείες "για να προστατεύσουμε τα παιδάκια από παιδεραστές").
Shameless libertarian propaganda: Κοίτα στο youtube τα Nanny of the Month του Reason.tv για να δεις σε τι επίπεδα υπερβολής φτάνει η κρατική παρέμβαση στις ΗΠΑ.
τώρα ρε deggial σοβαρά συγκρινες την απαγόρευση του καπνίσματος με όλα τα υπόλοιπα και ειδικά κάτι airport body scanners;
ούτε καν θέλω να μάθω πως στο καλό πήγες στα πάρκα και τους παιδεραστές έτσι; δλδ ήμαρτον.
μιλάμε για αντικαπνιστικοί νόμοι οι οποίοι έχουν αρχίσει από τα '50s-60s και εξελίχθηκαν σταδιακά σε αυτό που βλέπουμε σήμερα.
πήγαινε σε καμμιά σκανδιναβική χώρα και κάντους την σύνδεση να δούμε πως θα σε κοιτάνε
ναι αλλά σε σύγκριση με τα υπόλοιπα ψυχωτικά οι αντικαπνιστικοί νόμοι ακόμα και αν είναι εισπρακτικοί όπως εφαρμόζοντε στην ελλάδα, όντως συνεισφέρουν στην γενικότερη ασφάλεια και προστασία λόγω υγείας. θα έλεγα οτι είναι γουιν γουιν η κατάσταση που εντελώς συγκυριακά βολευει και το κράτος αλλα η μόνη βλακεία που γίνεται είναι οτι οι καπνοβιομηχανίες θα συρικνωθούν και θα χάσουν κιαλλα ατομα την δουλειά τους. την αγροτική παραγωγή να την λυπηθώ εσένα γιατί;
πως ακριβώς περιορίστηκαν οι προσωπικές ελευθερίες σου; επειδή δεν μπορείς να καπνίσεις στα μαγαζιά; εφόσον έχει εξακριβωθεί επιστημονικά ότι το παθητικό κάπνισμα προκαλεί καρκινογόνες παθήσεις γιατί το βλέπεις πατριωτικά; γιατί συνεχίζουμε να κάνουμε αυτήν την κουβέντα; drama queens. βλέπουμε να λένε και οι καπνιστές πως είναι φασιστικό αυτό που συμβαίνει, λες και το μόνο φασιστικό που γίνεται σε αυτήν την χώρα και αξίζει να θιχτούμε είναι η απαγόρευση του καπνίσματός.
εγώ καπνίζω συχνά, αλλά είμαι αρκούντως λογικός ώστε να βγω εξω, όχι μόνο στο καφέ αλλά και στο ίδιο μου το σπίτι που μένουν και άλλοι άνθρωποι που ενοχλούντε. οπότε ότι και να μου πεις, σου φάγαν το μπιφτέκι σου.
ντεγκιαλ, δεν είναι στο όνομα της προστασίας και της ασφάλειας των πολιτών, είναι στο όνομα του "δεν ψοφάτε με τη μία, αλλά αρρωσταίνετε από διάφορες παθήσεις και επιβαρύνετε τα ταμεία". Αν οι καπνιστές πεθαίναν στα 60 μια κι εξω, ακόμα καλύτερα για το κράτος, θα γλυτώναν και τις συντάξεις. Αν νοιάζονταν για την προστασία σας, θα απαγορεύονταν τα τσιγάρα σαν τα ναρκωτικά
α και fyi, οι libertarian σου έχουν προτείνει οι καπνιστές να πληρώνουν μεγαλύτερες εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία (μέτρο που εφαρμόζουν πολλές ιδιωτικές ασφάλειες), συμφωνείς με αυτό;